IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това, че Путин не е малоумен е ясно и няма да се забърква във война с Турция. Турция е голяма, няма да е лесна една война. Най-малкото ще отслаби много Русия. А точно това искат да видят американците. Но чисто теоретично Майк не е прав, че Турция не струвала. Напротив, Турция е много ценна, ако може някой да я владее - Босфора, излаз на Средиземно море, връзката между Европа и Азия и освен това е пътя на газопроводи от близкия изток към Европа. Или по-скоро тяхната липса, ако някой не иска да има такива.
    А за мнението на pipbel... Това си го мисля от 1-2 години вече. Една ядрена бомба насред саудите направо идва като 3 в 1 за руснаците. Спира финансирането на ИД, петрола става минимум 250 долара за 2 часа, и основния крепител на петродолара изчезва. Плюс няколко допълнителни бонусчета за Иран, Израел и други наоколо. Освен това не е членка на НАТО и руснаците не са застрашени от директен отговор.
    За златото.... и аз мисля, че няма да позволят да има изход към него. Твърде очевидно е, че всички ще се насочат към него. Или ще му наложат строг контрол или директно ще го криминализират. Това в краен случай, иначе ще продължават със спекулативните номера да държат цената му ниска.
    А че се опитват да се отива към безкешова система е очевидно. Има очевидни предимства и ще е лесно да го наложат доброволно. Но преди това сигурно ще има да преживяваме трудни времена и духане на супата за цацата. Няма да се размине без големи сътресения при сегашното положение на състезание по печатане на пари.
    Last edited by d333; 12.12.2015, 01:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Русия има и по-належащи неща. Например как да върже бюджета при петрол под 38 долара за барел. Освен това трябва да намери начин най-бедните прослойки на населението да не умират от глад. Това са все много трудни задачи и не вярвам да имат време да се занимават с Турция. Най-много да продължи пропагандната война, но нищо реално.
      Никаква файда нямат Турция да удрят...тя е консуматор, пък и нато
      Виж ако някоя яка ракета с подходящ пълнеж вземе се заблуди и иде там де са пясъците и развъдника на терора - веднага ще си вържат бюджета и голяма услуга на света ще направят.
      Дори и иранците и турците ще празнуват....

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Аз мисля че нещата в световен мащаб ще се сговняват все повече и повече.Ако тия орди от Азия и Африка не бъдат спрени ще стане неудържимо.Нещата ще се сгтомолясат за есин месец.А ако не дай си Боже Русия реши да ликвидира Турция не ми се мисли
        Нерде Ямбол, нерде Стамбол!

Който води войни се изтощава и капълдива отвсякъде. Русия няма никакъв кяр, да атакува Турция, защото няма какво да вземе. Путин много вероятно, да е предпазлив дори и при много по-голяма провокация от един свален самолет!
        Много от войните са предварително планувани, а провокациите са просто възможност за старт. Тука едва ли има план за подобна война! Говоренето за световна война също е доста конспиративно, но едва ли стои на дневен ред!

Ордите ще ги спре само геополитиката, когато палачинката на либерастията се обърне в дясно управление и дори расистко говорене като на господин Тръмп. Това последното ще стане при значима икономическа криза, която бе отложена през 2008г.
        Тогава имахме стагнация и мижава рецесия. За същински резултат се нуждаем от една 3-4 годишна депресия и 5-6 годишен стагнационен рейндж!

Коментар

А ако не дай си Боже Русия реши да ликвидира Турция не ми се мисли
          Русия има и по-належащи неща. Например как да върже бюджета при петрол под 38 долара за барел. Освен това трябва да намери начин най-бедните прослойки на населението да не умират от глад. Това са все много трудни задачи и не вярвам да имат време да се занимават с Турция. Най-много да продължи пропагандната война, но нищо реално.

Коментар

• Aвгуст месец Китай девалвира юана и пазарите се сринаха,от неколко дена сценария се повтаря ,ще видим как това ще рефлектира върху златото

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
              То има въпроса обаче, каква съдба ни е определил историческия шанс!
              Подозирам, че 2016г. и 2017г. ще бъдат доста динамични!
              Аз мисля че нещата в световен мащаб ще се сговняват все повече и повече.Ако тия орди от Азия и Африка не бъдат спрени ще стане неудържимо.Нещата ще се сгтомолясат за есин месец.А ако не дай си Боже Русия реши да ликвидира Турция не ми се мисли

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                Неговата мама..бърка ми в здравето...не иска да подскочи в евро за батко си и тва е..достатачно кувах...айде да се размарда малко и да продам
                Еееее, смени си ника, де, щото с това 666 всички ще ни закараш в произведението на Йоан. Сложи си 777 дано Господ пак те ареса в златното му направление.

Коментар

• Неговата мама..бърка ми в здравето...не иска да подскочи в евро за батко си и тва е..достатачно кувах...айде да се размарда малко и да продам

Коментар

За нас бронебойни партони няма открити.Ние сме под закрила свише...
                    То има въпроса обаче, каква съдба ни е определил историческия шанс!
                    Подозирам, че 2016г. и 2017г. ще бъдат доста динамични!

Коментар

Ще видим, все пак плачевното състояние на Запада е резултат от управлението на либерастите! Ако обществата там не съумеят да се оттърсят от пагубната идиотия, така да бъде! Такъв е историческия шанс!

Аз не съм убеден, че срив на Запада, означава и катарсрофа за нас, все пак по време на техния разцвет, ние бяхме постоянно в катастрофа!
                      За нас бронебойни партони няма открити.Ние сме под закрила свише...

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Успокойте се бе, хора! Коледа идва, годината беше хубава. Стига мислете за предстоящия срив, защото - независимо кога е той - нито може да го предотвратите, нито в действителност може да бъдете напълно подготвени за него. Единственото, което можете да направите е да имате менталната нагласа, ала докато се "нагласяте" животът тече ли тече...По-добре вземете и изкарайте малко време със семействата си, изхарчете малко пари, ухажвайте ново гадже, купете си нещо хубаво . Каквото има да става, ще стане - независимо дали пишете за него или се притеснявате.
                        Гета гледай жената да не чете форума, че ше видиш ти .....

Коментар

• Успокойте се бе, хора! Коледа идва, годината беше хубава. Стига мислете за предстоящия срив, защото - независимо кога е той - нито може да го предотвратите, нито в действителност може да бъдете напълно подготвени за него. Единственото, което можете да направите е да имате менталната нагласа, ала докато се "нагласяте" животът тече ли тече...По-добре вземете и изкарайте малко време със семействата си, изхарчете малко пари, ухажвайте ново гадже, купете си нещо хубаво. Каквото има да става, ще стане - независимо дали пишете за него или се притеснявате.

Коментар

Аз преди време пророкувай най много 10-12 години най много и Запада е у киреча.Действията взеха нещо доста бързо да се развиват....
                            Ще видим, все пак плачевното състояние на Запада е резултат от управлението на либерастите! Ако обществата там не съумеят да се оттърсят от пагубната идиотия, така да бъде! Такъв е историческия шанс!

Аз не съм убеден, че срив на Запада, означава и катарсрофа за нас, все пак по време на техния разцвет, ние бяхме постоянно в катастрофа!

Коментар

• Аз преди време пророкувай най много 10-12 години най много и Запада е у киреча.Действията взеха нещо доста бързо да се развиват....

Коментар

Ще видим, теории за глобализацията и тоталния контрол има от преди стотици години, но света е фрагментиран, а човешката природа е непроменена. Искат да режат глави, а Рим да го правят център на халифат! Предлагам по-близо до общочовешкото и по-далече от абстратното и "сиво" бъдеще!
                                Ключът към всичко в тоя свят е това подчертаното.Без промяна на хората няма оправяне на света,За да се оправи светът първо всеки трябва сам себе си да оправи.Бог ни е дал власт над самите себе си.Не над другите.Големия проблем е н разбирането на това нещо

Коментар

Working...
                                X