IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
    2016-та е годината на М-зетката..Чакаме ниво 500$
    2016 едва ли ще видим 500 долара, но до 2-3 години е съвсем реалистично да достигнем това ниво. Темпа на спад на златото много зависи от това централните банки с какъв темп ще почнат да увеличават лихвите. ФЕД вече даде знак, но от 2017-та година и другите централни банки ще последват американците.
    Last edited by MZ/X; 30.12.2015, 14:35.

Коментар

Не мисля, че ще падне толкова рязко. Лошото за златните бикове е, че златото най-вероятно ще пада плавно още поне две-три години. А може и пет-шест години да върви надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunlight Разгледай мнение
        Не, според мен БФБ е може би подценена но не виждам кой ще я оцени скоро, затова се въздържам.
        ми добрем а долара не го мисли него аз не виждам какъв е проблема при чайниците и руснаците, тъй като на чайниците валутата е резервна и си джиткат с нея тези двечките и не само те разцъкват с юана ....... а това, че тука по новините това не се отразява проблема не е в техния телевизор а в нашия

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          Ти на БФБ търгуваш ли ??
          Не, според мен БФБ е може би подценена но не виждам кой ще я оцени скоро, затова се въздържам.

Коментар

Коментар

• 2016-та е годината на М-зетката..Чакаме ниво 500$

Коментар

• Първоначално изпратено от sunlight Разгледай мнение
                "смяна на резервната валута"

Каква смяна бе michaelis12. 1000 пъти Ви го набиха, че долара просто няма какво да го смени, Долара е най-доброто от лошото.

В Русия криза, всеки гледа да докопа долари. Китай - криза, инвеститорите гледат да кешират в долари. Европа криза, пенсионите фондове почват да купуват американски активи и търсят долари за целта.

В момента умните кинти купуват две неща: USA и Germany. И не заради фондаменти, ами заради шубе.
                Ти на БФБ търгуваш ли ??

Коментар

• "смяна на резервната валута"

Каква смяна бе michaelis12. 1000 пъти Ви го набиха, че долара просто няма какво да го смени, Долара е най-доброто от лошото.

В Русия криза, всеки гледа да докопа долари. Китай - криза, инвеститорите гледат да кешират в долари. Европа криза, пенсионите фондове почват да купуват американски активи и търсят долари за целта.

В момента умните кинти купуват две неща: USA и Germany. И не заради фондаменти, ами заради шубе.

Коментар

• Да обобщим годината за почитателите на жълтия метал:В левово изражение неспечелихме но и незагубихме,предвид случващото се особенно последните 5 месеца можем да посрещнем новата 2016 година с очаквания за добро представяне на златото
                    Last edited by Hermes73; 29.12.2015, 18:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                      нее тва не е дддд .... живо следях кризата която описва ДДДД и мога да ти кажа че ФЕД блестящо се справиха с кризата ....вярно фалираха няколко компании, няколко десетки банки..... но в об6ти линии хората запазиха благосъстояние , имоти и пари ...не е имало самоубиства ,протести ,нови Велики депресиии... хората на върха си свършиха работа по най добрият начин ... И ПО НАЙ ДОБРИЯТ НАчИН ЗАПАЗИХА ЕДНО СТАТУКВО С ВЕРОЯТНО НАЙ МАЛКО ЖЕРТТВИ ... разбира се отстрани изглежда че може и по добре но спрямо кой ?? и след свършен факт
                      абе ей я не ме карай да говорим глупости баш на Коледата ...... хои тръшни някоя ученичка там и стига си философствал за тва дет ич немате понятие там у УНССто ...

аре за домашно .......

Switzerland To Vote On Ending Fractional Reserve Banking
                      http://www.zerohedge.com/news/2015-1...eserve-banking
                      Last edited by michaelis12; 25.12.2015, 03:14.

Коментар

• айде сега Хермесе ,справяното било временно ...даваш ли сметка какво значи това .... колко временно ..... 1 година ....2 ...повече и т.н. минаха около 5 години оттогава ....+/...минус ....няма значение . ...и каква криза ...какви параметри имаш предвид ... за да се добие за значението криза... знаеш ли кога се определя състояние като криза ......?? тва е субективно понятие и изисква много писане
                        Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                          нее тва не е дддд .... живо следях кризата която описва ДДДД и мога да ти кажа че ФЕД блестящо се справиха с кризата ....вярно фалираха няколко компании, няколко десетки банки..... но в об6ти линии хората запазиха благосъстояние , имоти и пари ...не е имало самоубиства ,протести ,нови Велики депресиии... хората на върха си свършиха работа по най добрият начин ... И ПО НАЙ ДОБРИЯТ НАчИН ЗАПАЗИХА ЕДНО СТАТУКВО С ВЕРОЯТНО НАЙ МАЛКО ЖЕРТТВИ ... разбира се отстрани изглежда че може и по добре но спрямо кой ?? и след свършен факт
                          Справянето е илюзорно ,кризата тепърва предстои и за момента крепят положението ще видим докога.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
                            Нямаше фундаментална причина петрола да стигне $150, както и днес да е $35.
                            Това важи и за златото.

нямаше фундаментална причина която да знаеш ТИ ..на този пазaра няма как да знаем всички пораждащи движението на финансовиq instrument причина ... но тва разбира се не пречи на инструментите да се движат .... десетки , че и повече причини могат да движат еди instrument нагоре,надолу но знаем ли ги ние или само предполагаме ....май само предполагаме
                            Pip master

Коментар

иам чувството,че тоя е dddd под прикритие ..... с него съм водил такива съчинени дискусии ...... та долара та средната та облизвациите, та тая смешна графика там, а че дълга сумарно на тея охлюви е 60 трилиона (това го каза един който е бил "кофчежник" в САЩа не го казвам аз) но нема значение разбираш ли цената на зелената хартия щяла да поскъпне спрямо нещо което е лимитирано и е признато за пари от 6К години .....
                              глупости глупости и пак глупости .... добре, че сега имаме късмета да живеем в динамични времена и да сме свидетели на "смяна на резервната валута" тамън и тея да го видят live и да млъкнат най-сетне ...
                              Pip master

Коментар

иам чувството,че тоя е dddd под прикритие ..... с него съм водил такива съчинени дискусии ...... та долара та средната та облизвациите, та тая смешна графика там, а че дълга сумарно на тея охлюви е 60 трилиона (това го каза един който е бил "кофчежник" в САЩа не го казвам аз) но нема значение разбираш ли цената на зелената хартия щяла да поскъпне спрямо нещо което е лимитирано и е признато за пари от 6К години .....
                                глупости глупости и пак глупости .... добре, че сега имаме късмета да живеем в динамични времена и да сме свидетели на "смяна на резервната валута" тамън и тея да го видят live и да млъкнат най-сетне ...
                                И аз мисля, че ще са съвременници на нещата, за които говориш!
                                Специално за dddd, на мен ми е много странен, като вземе да ме убеждава как някакви хора давали прогнзи за неща, които не се били случили, та видите ли, ако аз прогнозирам нещо, влизам в тяхната група автоматично!
                                Че какво ме интересува мен, някакви други хора, какво прогнозирали. Това не са моите прогнози, не са и моите възгледи!

Който иска да си следи каквито иска чартове, на долари спрямо злато, но ако нямаше променена и изменчива среда непрекъснато, плюс изцяло нови реалности. Всички можеше да цъкаме само на технически анализ, при 95% познаваемост!
                                Явно обаче, пазарите не работят така!
                                Last edited by Mike Florida; 24.12.2015, 23:42.

Коментар

Working...
                                X