Първоначално изпратено от Vladi666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by MZ/X; 30.12.2015, 14:35.
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение2016-та е годината на М-зетката..Чакаме ниво 500$
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunlight Разгледай мнениеНе, според мен БФБ е може би подценена но не виждам кой ще я оцени скоро, затова се въздържам.а долара не го мисли него аз не виждам какъв е проблема при чайниците и руснаците, тъй като на чайниците валутата е резервна и си джиткат с нея тези двечките и не само те разцъкват с юана ....... а това, че тука по новините това не се отразява проблема не е в техния телевизор а в нашия
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеТи на БФБ търгуваш ли ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение2016-та е годината на М-зетката..Чакаме ниво 500$
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunlight Разгледай мнение"смяна на резервната валута"
Каква смяна бе michaelis12. 1000 пъти Ви го набиха, че долара просто няма какво да го смени, Долара е най-доброто от лошото.
В Русия криза, всеки гледа да докопа долари. Китай - криза, инвеститорите гледат да кешират в долари. Европа криза, пенсионите фондове почват да купуват американски активи и търсят долари за целта.
В момента умните кинти купуват две неща: USA и Germany. И не заради фондаменти, ами заради шубе.
Коментар
-
"смяна на резервната валута"
Каква смяна бе michaelis12. 1000 пъти Ви го набиха, че долара просто няма какво да го смени, Долара е най-доброто от лошото.
В Русия криза, всеки гледа да докопа долари. Китай - криза, инвеститорите гледат да кешират в долари. Европа криза, пенсионите фондове почват да купуват американски активи и търсят долари за целта.
В момента умните кинти купуват две неща: USA и Germany. И не заради фондаменти, ами заради шубе.
Коментар
-
Да обобщим годината за почитателите на жълтия метал:В левово изражение неспечелихме но и незагубихме,предвид случващото се особенно последните 5 месеца можем да посрещнем новата 2016 година с очаквания за добро представяне на златотоLast edited by Hermes73; 29.12.2015, 18:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениенее тва не е дддд .... живо следях кризата която описва ДДДД и мога да ти кажа че ФЕД блестящо се справиха с кризата ....вярно фалираха няколко компании, няколко десетки банки..... но в об6ти линии хората запазиха благосъстояние , имоти и пари ...не е имало самоубиства ,протести ,нови Велики депресиии... хората на върха си свършиха работа по най добрият начин ... И ПО НАЙ ДОБРИЯТ НАчИН ЗАПАЗИХА ЕДНО СТАТУКВО С ВЕРОЯТНО НАЙ МАЛКО ЖЕРТТВИ ... разбира се отстрани изглежда че може и по добре но спрямо кой ?? и след свършен факт
аре за домашно .......
Switzerland To Vote On Ending Fractional Reserve Banking
http://www.zerohedge.com/news/2015-1...eserve-bankingLast edited by michaelis12; 25.12.2015, 03:14.
Коментар
-
айде сега Хермесе ,справяното било временно ...даваш ли сметка какво значи това .... колко временно ..... 1 година ....2 ...повече и т.н. минаха около 5 години оттогава ....+/...минус ....няма значение . ...и каква криза ...какви параметри имаш предвид ... за да се добие за значението криза... знаеш ли кога се определя състояние като криза ......?? тва е субективно понятие и изисква много писанеPip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениенее тва не е дддд .... живо следях кризата която описва ДДДД и мога да ти кажа че ФЕД блестящо се справиха с кризата ....вярно фалираха няколко компании, няколко десетки банки..... но в об6ти линии хората запазиха благосъстояние , имоти и пари ...не е имало самоубиства ,протести ,нови Велики депресиии... хората на върха си свършиха работа по най добрият начин ... И ПО НАЙ ДОБРИЯТ НАчИН ЗАПАЗИХА ЕДНО СТАТУКВО С ВЕРОЯТНО НАЙ МАЛКО ЖЕРТТВИ ... разбира се отстрани изглежда че може и по добре но спрямо кой ?? и след свършен факт
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеНямаше фундаментална причина петрола да стигне $150, както и днес да е $35.
Това важи и за златото.
нямаше фундаментална причина която да знаеш ТИ ..на този пазaра няма как да знаем всички пораждащи движението на финансовиq instrument причина ... но тва разбира се не пречи на инструментите да се движат .... десетки , че и повече причини могат да движат еди instrument нагоре,надолу но знаем ли ги ние или само предполагаме ....май само предполагамеPip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеиам чувството,че тоя е dddd под прикритие .....с него съм водил такива съчинени дискусии ...... та долара та средната та облизвациите, та тая смешна графика там, а че дълга сумарно на тея охлюви е 60 трилиона (това го каза един който е бил "кофчежник" в САЩа не го казвам аз) но нема значение разбираш ли цената на зелената хартия щяла да поскъпне спрямо нещо което е лимитирано и е признато за пари от 6К години .....
глупости глупости и пак глупости ....добре, че сега имаме късмета да живеем в динамични времена и да сме свидетели на "смяна на резервната валута"
тамън и тея да го видят live и да млъкнат най-сетне ...
Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеиам чувството,че тоя е dddd под прикритие .....с него съм водил такива съчинени дискусии ...... та долара та средната та облизвациите, та тая смешна графика там, а че дълга сумарно на тея охлюви е 60 трилиона (това го каза един който е бил "кофчежник" в САЩа не го казвам аз) но нема значение разбираш ли цената на зелената хартия щяла да поскъпне спрямо нещо което е лимитирано и е признато за пари от 6К години .....
глупости глупости и пак глупости ....добре, че сега имаме късмета да живеем в динамични времена и да сме свидетели на "смяна на резервната валута"
тамън и тея да го видят live и да млъкнат най-сетне ...
Специално за dddd, на мен ми е много странен, като вземе да ме убеждава как някакви хора давали прогнзи за неща, които не се били случили, та видите ли, ако аз прогнозирам нещо, влизам в тяхната група автоматично!
Че какво ме интересува мен, някакви други хора, какво прогнозирали. Това не са моите прогнози, не са и моите възгледи!
Който иска да си следи каквито иска чартове, на долари спрямо злато, но ако нямаше променена и изменчива среда непрекъснато, плюс изцяло нови реалности. Всички можеше да цъкаме само на технически анализ, при 95% познаваемост!
Явно обаче, пазарите не работят така!Last edited by Mike Florida; 24.12.2015, 23:42.
Коментар
Коментар