Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
nuclear power plant
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеВ Америка, много от хората са си "пичове", а не "копелдаци" или някакви изроди, които ебават мамата на останалите! Трябва да се прави разлика между народа и шайката, която го управлява! Хората там си бачкат и си бутат! Много от тях не одобряват политиката на правителството, но са хванати в "клинч" на системата, подобно на България 1:1!
В България например Бойко, Доган, Пеевски не са тъждествено на българския народ!
Половината са жени (женската логика и избори ?!)
От мъжете като извадим престъпниците, дрогираните, психически не-здравите, физически нездравите, безработните, фалиралите, неродените там, тези под 22г, тези над 75г., нелобистите. незомбираните - остават макс 10%.
Как да се промени статуквото ???
Неслучайно само 1.5% там имат сребърно/златна монета у дома„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеАмерика е тумор цирей гнойна язва.Клоаката на човечеството.Това са най големите мизерници на света.отровиха земята моретата океаните с гемеотата са на път да ликвидират планетата.Станали са шопари и свинки по 200 кила.отврат пълна отврат.
В България например Бойко, Доган, Пеевски не са тъждествено на българския народ!
Коментар
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеамерика ли цапа най-много, гледам целият им сектор за добив на въглища е пред фалит, защото съвсем намаляват употребата на тоя източник на енергия
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеАз вярвам че ФЕД ще затрие Америка.Рано или късно ще я ликвидира.Климатичните промени и те ще помогнат.Щото който цапа най много ще го отнесе най яко“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеМного хора не вярваха, че и ФЕД ще вдигне лихвите, но го направиха. Аз лично очаквам, че 2017 година и ЕЦБ ще стъпи на пътя на повишаването на лихвите.
Трендът на златото е надолу. Единственият въпрос е бързо или бавно ще пада? Аз за сега залагам на по постепенния спад.
Пазарът трябва да се очисти от всички аматьори, които се набутаха със злато по време на кризата за да тръгне отново нагоре. Фундаментално цената трябва да падне до 500 долара, но поради технически причини абсолютното дъно може да бъде към 200-300 долара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеМного хора не вярваха, че и ФЕД ще вдигне лихвите, но го направиха. Аз лично очаквам, че 2017 година и ЕЦБ ще стъпи на пътя на повишаването на лихвите.
Трендът на златото е надолу. Единственият въпрос е бързо или бавно ще пада? Аз за сега залагам на по постепенния спад.
Пазарът трябва да се очисти от всички аматьори, които се набутаха със злато по време на кризата за да тръгне отново нагоре. Фундаментално цената трябва да падне до 500 долара, но поради технически причини абсолютното дъно може да бъде към 200-300 долара.
накрая декември тва 0,25 то беше калкулирано от пазара няколко месеца преди тва, ммм драги, драги аз лично обозримо бъдеще не виждам как ша дигне лихвите
са кристална топка нямам кат тебе, да кажа златото другиден ша е петстин или пет иляди
истината е ,че в този си вид финансовата система има нужда от постоянно печатане, което ще рече че ВЕЧНИЯ ТРЕНД НА ЗЛАТОТО Е ВИНАГИ НАГОРЕ
Коментар
-
Коментар
-
Пазарът трябва да се очисти от всички аматьори, които се набутаха със злато по време на кризата за да тръгне отново нагоре. Фундаментално цената трябва да падне до 500 долара, но поради технически причини абсолютното дъно може да бъде към 200-300 долара.-Ако падне толкова ще се чудя къде да съхранявям новозакупените наполеони
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеАко гледаш общо частният и държавния дълг, кризата доведе до един голям деливъридж в икономиката и увеличението на лихвите няма да доведе до сериозен проблем ако има икономически ръст.Last edited by Hermes73; 30.12.2015, 20:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениехохохо,
я кажи, коя централна банка ще увеличава лихвите...
скоро разравяше май че драги щял да дига лихвите
тва дет го напрайха фед 2009-2010, драги го прави 2014-2015..., така, че +0,25% еврото най рано 2020
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНе мисля, че ще падне толкова рязко. Лошото за златните бикове е, че златото най-вероятно ще пада плавно още поне две-три години. А може и пет-шест години да върви надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение2016 едва ли ще видим 500 долара, но до 2-3 години е съвсем реалистично да достигнем това ниво. Темпа на спад на златото много зависи от това централните банки с какъв темп ще почнат да увеличават лихвите. ФЕД вече даде знак, но от 2017-та година и другите централни банки ще последват американците.
я кажи, коя централна банка ще увеличава лихвите...
скоро разравяше май че драги щял да дига лихвите
тва дет го напрайха фед 2009-2010, драги го прави 2014-2015..., така, че +0,25% еврото най рано 2020
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеДаваш ли си сметка до какво ще доведе покачването на лихвите при над 200 трилиона световен дълг???
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение2016 едва ли ще видим 500 долара, но до 2-3 години е съвсем реалистично да достигнем това ниво. Темпа на спад на златото много зависи от това централните банки с какъв темп ще почнат да увеличават лихвите. ФЕД вече даде знак, но от 2017-та година и другите централни баки ще последват американците.
Коментар
Коментар