IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    В Америка, много от хората са си "пичове", а не "копелдаци" или някакви изроди, които ебават мамата на останалите! Трябва да се прави разлика между народа и шайката, която го управлява! Хората там си бачкат и си бутат! Много от тях не одобряват политиката на правителството, но са хванати в "клинч" на системата, подобно на България 1:1!

В България например Бойко, Доган, Пеевски не са тъждествено на българския народ!
    Не ме убеждавай в неща в които не вярвам.Душите на тия мизерници са отвратителни.Крадци и убийци са това.Всеки човек има воля щом е тръгнал по света да убива не правителството му е виновно.Да убиваш за пари.Пфу ба си изродите.Но Бог ще раздаде правосъдие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      В Америка, много от хората са си "пичове", а не "копелдаци" или някакви изроди, които ебават мамата на останалите! Трябва да се прави разлика между народа и шайката, която го управлява! Хората там си бачкат и си бутат! Много от тях не одобряват политиката на правителството, но са хванати в "клинч" на системата, подобно на България 1:1!

В България например Бойко, Доган, Пеевски не са тъждествено на българския народ!
      Верно, и там си има клинч.
      Половината са жени (женската логика и избори ?!)
      От мъжете като извадим престъпниците, дрогираните, психически не-здравите, физически нездравите, безработните, фалиралите, неродените там, тези под 22г, тези над 75г., нелобистите. незомбираните - остават макс 10%.
      Как да се промени статуквото ???

Неслучайно само 1.5% там имат сребърно/златна монета у дома
      „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
        Америка е тумор цирей гнойна язва.Клоаката на човечеството.Това са най големите мизерници на света.отровиха земята моретата океаните с гемеотата са на път да ликвидират планетата.Станали са шопари и свинки по 200 кила.отврат пълна отврат.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
          америка ли цапа най-много, гледам целият им сектор за добив на въглища е пред фалит, защото съвсем намаляват употребата на тоя източник на енергия
          Америка е тумор цирей гнойна язва.Клоаката на човечеството.Това са най големите мизерници на света.отровиха земята моретата океаните с гемеотата са на път да ликвидират планетата.Станали са шопари и свинки по 200 кила.отврат пълна отврат.

Коментар

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
            Аз вярвам че ФЕД ще затрие Америка.Рано или късно ще я ликвидира.Климатичните промени и те ще помогнат.Щото който цапа най много ще го отнесе най яко
            америка ли цапа най-много, гледам целият им сектор за добив на въглища е пред фалит, защото съвсем намаляват употребата на тоя източник на енергия
            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
              Много хора не вярваха, че и ФЕД ще вдигне лихвите, но го направиха. Аз лично очаквам, че 2017 година и ЕЦБ ще стъпи на пътя на повишаването на лихвите.

Трендът на златото е надолу. Единственият въпрос е бързо или бавно ще пада? Аз за сега залагам на по постепенния спад.

Пазарът трябва да се очисти от всички аматьори, които се набутаха със злато по време на кризата за да тръгне отново нагоре. Фундаментално цената трябва да падне до 500 долара, но поради технически причини абсолютното дъно може да бъде към 200-300 долара.
              Аз вярвам че ФЕД ще затрие Америка.Рано или късно ще я ликвидира.Климатичните промени и те ще помогнат.Щото който цапа най много ще го отнесе най яко

Коментар

Много хора не вярваха, че и ФЕД ще вдигне лихвите, но го направиха. Аз лично очаквам, че 2017 година и ЕЦБ ще стъпи на пътя на повишаването на лихвите.

Трендът на златото е надолу. Единственият въпрос е бързо или бавно ще пада? Аз за сега залагам на по постепенния спад.

Пазарът трябва да се очисти от всички аматьори, които се набутаха със злато по време на кризата за да тръгне отново нагоре. Фундаментално цената трябва да падне до 500 долара, но поради технически причини абсолютното дъно може да бъде към 200-300 долара.
                чак са, чак малко..., те мн хора кат тебе разправят цяла година че ша дигат лихвите, па те феда го отложиха петнайсе пъти,
                накрая декември тва 0,25 то беше калкулирано от пазара няколко месеца преди тва, ммм драги, драги аз лично обозримо бъдеще не виждам как ша дигне лихвите

са кристална топка нямам кат тебе, да кажа златото другиден ша е петстин или пет иляди

истината е ,че в този си вид финансовата система има нужда от постоянно печатане, което ще рече че ВЕЧНИЯ ТРЕНД НА ЗЛАТОТО Е ВИНАГИ НАГОРЕ

Коментар

Ти си брат близнак на Маранди нали?

Коментар

200-300-Ако падне толкова ще се чудя къде да съхранявям новозакупените наполеони

Коментар

Ако гледаш общо частният и държавния дълг, кризата доведе до един голям деливъридж в икономиката и увеличението на лихвите няма да доведе до сериозен проблем ако има икономически ръст.
                      Какъв икономически ръст виждаш след като дори Китай боксува,съчетанието между голямата задлажнялост,вдигането на лихвите и липсата на икономически ръст ще доведе до перфектната буря на облигационните и фондови пазари,кога ще стане не мога да прогнозирам но няма да е далеч във времето.
                      Last edited by Hermes73; 30.12.2015, 20:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                        хохохо,
                        я кажи, коя централна банка ще увеличава лихвите...

скоро разравяше май че драги щял да дига лихвите

тва дет го напрайха фед 2009-2010, драги го прави 2014-2015..., така, че +0,25% еврото най рано 2020

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                          Не мисля, че ще падне толкова рязко. Лошото за златните бикове е, че златото най-вероятно ще пада плавно още поне две-три години. А може и пет-шест години да върви надолу.
                          добреем а да видим, то и затова е борсата де всеки си мисли нещо си и на графиката после излизат мислите на по малкото .....

Коментар

2016 едва ли ще видим 500 долара, но до 2-3 години е съвсем реалистично да достигнем това ниво. Темпа на спад на златото много зависи от това централните банки с какъв темп ще почнат да увеличават лихвите. ФЕД вече даде знак, но от 2017-та година и другите централни банки ще последват американците.
                            хохохо,
                            я кажи, коя централна банка ще увеличава лихвите...

скоро разравяше май че драги щял да дига лихвите

тва дет го напрайха фед 2009-2010, драги го прави 2014-2015..., така, че +0,25% еврото най рано 2020

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                              Даваш ли си сметка до какво ще доведе покачването на лихвите при над 200 трилиона световен дълг???
                              Ако гледаш общо частният и държавния дълг, кризата доведе до един голям деливъридж в икономиката и увеличението на лихвите няма да доведе до сериозен проблем ако има икономически ръст.

Коментар

2016 едва ли ще видим 500 долара, но до 2-3 години е съвсем реалистично да достигнем това ниво. Темпа на спад на златото много зависи от това централните банки с какъв темп ще почнат да увеличават лихвите. ФЕД вече даде знак, но от 2017-та година и другите централни баки ще последват американците.
                                Даваш ли си сметка до какво ще доведе покачването на лихвите при над 200 трилиона световен дълг???

Коментар

Working...
                                X