If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да удари ме кризата.(да не чуе дявола) По Коледа бях 4 дни в хотел Аура Велинград..... Басейна е отвън. минералната вода е 85 градуса и я разреждат по желание колкото можеш да търпиш. Излизаш от басейна разтриваш се със сняг и пак се лашкаш на топло. страхотно е!
Кат те удари кризата ще ходиш зимъска на гьола във Варна. На офицерския плаж е и като ти стане горещо,тичаш в морето . Като се охладиш - бум, обратно в гьола ! И така колкото ти душа сака .....Всичко е авантакис - дори и манафина дето ще те мине напреки за "добре дошъл!" ....Пък на Велинград Беев те тегли гат' си иска -че дори двойно и тройно
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Да удари ме кризата.(да не чуе дявола) По Коледа бях 4 дни в хотел Аура Велинград. Хареса ми и преди 2 седмици пак отидох за 4 дни в съция хотел. Басейна е отвън. минералната вода е 85 градуса и я разреждат по желание колкото можеш да търпиш. Излизаш от басейна разтриваш се със сняг и пак се лашкаш на топло. страхотно е!
Малко те подхлъзнах, но не се коси/сърди....
Ето това са "комплекси"..... в SPA комплекси. и описани във форума.
Коментар