Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бира Скара Разгледай мнениекакво е ози/гейша (геишата най-вероятно е йена)молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВече на втори мой пост си доста смирен, че даже и примирен.... май и теб те е ударила кризата. Дано да не е така!
Къде отидоха безгрижните забежки до.... Кюстендил ли беше?
П.П. Не подценявай потенциала за спад в кад/йена.Last edited by 4un4o; 21.03.2012, 22:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бира Скара Разгледай мнениеКо да праим с тоя обърнат чук при $/Й да продаваме ли или да 4какаме някакав знак или сигналмолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеози/гейша сел
88.13/87.185/86.100
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеще се направя ,че не съм го прочел този пост. Като ти раправям ,че си сухар вЕрвай ми!
Къде отидоха безгрижните забежки до.... Кюстендил ли беше?
П.П. Не подценявай потенциала за спад в кад/йена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе сме се "дърлили", а ти тролеше. Хайде не се надувай много.
И що си мисля, че не се смееш на подходящия пост.....
П.П. Забелязвам, че от известно време изчезна от речника ти "яната" в дълъг и къс вид.
Защо ли????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бира Скара Разгледай мнениеКо да праим с тоя обърнат чук при $/Й да продаваме ли или да 4какаме някакав знак или сигнал
Коментар
-
аз разбира се, не се намесвам
то е ясно
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениемери мери пишчица пак става тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеИ по-добре, то иначе все едни и същи ще дращим
Вчера щраках на няколко ника, почти нямаше ник на повече от една две години
А бе да ви питам РЕДА де отиде ? Какво стана ? Що отдаде длъжността на Анди ?
Анди горе-доле се справя с РЕДА , no ми
се струва , че трябва да го снаража(въоръжа)
още с допълнителни средства за силово
налагане на РЕДА за повечко респект !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
П.П. някога кога се дърлехме сериозно с Анон, съм се хилил сам пред компа като луд. (защо като?) Сега ме разсмя истински. Ох не мога да се спра.
И що си мисля, че не се смееш на подходящия пост.....
П.П. Забелязвам, че от известно време изчезна от речника ти "яната" в дълъг и къс вид.
Защо ли????Last edited by anon6706; 21.03.2012, 21:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеА сега и по-бавните Скоро ще вечеряме.( да се разбира кой както иска )
Коментар
Коментар