IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Да удари ме кризата.(да не чуе дявола) По Коледа бях 4 дни в хотел Аура Велинград. Хареса ми и преди 2 седмици пак отидох за 4 дни в съция хотел. Басейна е отвън. минералната вода е 85 градуса и я разреждат по желание колкото можеш да търпиш. Излизаш от басейна разтриваш се със сняг и пак се лашкаш на топло. страхотно е!
    и аз отивамммммм не го знаех тва за водата де
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Бира Скара Разгледай мнение
      какво е ози/гейша (геишата най-вероятно е йена)
      зеландец йена
      молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Вече на втори мой пост си доста смирен, че даже и примирен.... май и теб те е ударила кризата. Дано да не е така!

Къде отидоха безгрижните забежки до.... Кюстендил ли беше?

П.П. Не подценявай потенциала за спад в кад/йена.
        Да удари ме кризата.(да не чуе дявола) По Коледа бях 4 дни в хотел Аура Велинград. Хареса ми и преди 2 седмици пак отидох за 4 дни в съция хотел. Басейна е отвън. минералната вода е 85 градуса и я разреждат по желание колкото можеш да търпиш. Излизаш от басейна разтриваш се със сняг и пак се лашкаш на топло. страхотно е!
        Attached Files
        Last edited by 4un4o; 21.03.2012, 22:03.

Коментар

Ко да праим с тоя обърнат чук при $/Й да продаваме ли или да 4какаме някакав знак или сигнал
          какво озна4ава тази свещ обърнат 4ук?аз по принцип не гледам таз двойка..явно означава че купувачите са се свършили
          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
            ози/гейша сел
            88.13/87.185/86.100
            какво е ози/гейша (геишата най-вероятно е йена)

Коментар

• Изненадвам се, че през последните дни не се е говорело в темата за края на японската финансова година.....

Коментар

ще се направя ,че не съм го прочел този пост. Като ти раправям ,че си сухар вЕрвай ми!
                Вече на втори мой пост си доста смирен, че даже и примирен.... май и теб те е ударила кризата. Дано да не е така!

Къде отидоха безгрижните забежки до.... Кюстендил ли беше?

П.П. Не подценявай потенциала за спад в кад/йена.

Коментар

• ози/гейша сел
                  88.13/87.185/86.100

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Не сме се "дърлили", а ти тролеше. Хайде не се надувай много.

И що си мисля, че не се смееш на подходящия пост.....

П.П. Забелязвам, че от известно време изчезна от речника ти "яната" в дълъг и къс вид.
                    Защо ли????
                    ще се направя ,че не съм го прочел този пост. Като ти раправям ,че си сухар вЕрвай ми!

Коментар

Ко да праим с тоя обърнат чук при $/Й да продаваме ли или да 4какаме някакав знак или сигнал
                      лапай си кюфтаците и ич да не ти пука!

Коментар

• Ко да праим с тоя обърнат чук при $/Й да продаваме ли или да 4какаме някакав знак или сигнал

Коментар

• аз разбира се, не се намесвам
                          то е ясно
                          Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          мери мери пишчица пак става тука

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                            И по-добре, то иначе все едни и същи ще дращим

Вчера щраках на няколко ника, почти нямаше ник на повече от една две години

А бе да ви питам РЕДА де отиде ? Какво стана ? Що отдаде длъжността на Анди ?
                            Тука съм си и наблюдавам обстановката.
                            Анди горе-доле се справя с РЕДА , no ми
                            се струва , че трябва да го снаража(въоръжа)
                            още с допълнителни средства за силово
                            налагане на РЕДА за повечко респект !!!
                            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

П.П. някога кога се дърлехме сериозно с Анон, съм се хилил сам пред компа като луд. (защо като?) Сега ме разсмя истински. Ох не мога да се спра.
                              Не сме се "дърлили", а ти тролеше. Хайде не се надувай много.

И що си мисля, че не се смееш на подходящия пост.....

П.П. Забелязвам, че от известно време изчезна от речника ти "яната" в дълъг и къс вид.
                              Защо ли????
                              Last edited by anon6706; 21.03.2012, 21:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                А сега и по-бавните Скоро ще вечеряме.( да се разбира кой както иска )
                                В долар Йена на дневна направи обърнат чук и двойнен връх.Най вероятно дивергенциата ще излезе читава.

Коментар

Working...
                                X