Добрутро! Кво се дърлите пак?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеДа удари ме кризата.(да не чуе дявола) По Коледа бях 4 дни в хотел Аура Велинград..... Басейна е отвън. минералната вода е 85 градуса и я разреждат по желание колкото можеш да търпиш. Излизаш от басейна разтриваш се със сняг и пак се лашкаш на топло. страхотно е!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеда докладвам. На дневна в долар йена има дивергенция на МАСД. Който иска да пусне една срещу вятъра. Моля.... Но първо трябва сигнал за обръщане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЕто как ме удърли:
така 4е недей си прави труда
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениепреди той уж дърлеше яната, а сега тя него го дърли
хахаAttached Files
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеози/гейша сел
88.13/87.185/86.100
кво се скатаваш там аИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениекъде си бе СС овец
спят братче
всичко вождове.един индианец не остана
утре ако се повтори...сапунчета за закускаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениене е вярно
добър вечер тарикатимолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе сме се "дърлили", а ти тролеше. Хайде не се надувай много.
И що си мисля, че не се смееш на подходящия пост.....
П.П. Забелязвам, че от известно време изчезна от речника ти "яната" в дълъг и къс вид.
Защо ли????
хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИзненадвам се, че през последните дни не се е говорело в темата за края на японската финансова година.....
добър вечер тарикатиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеДа удари ме кризата.(да не чуе дявола) По Коледа бях 4 дни в хотел Аура Велинград. Хареса ми и преди 2 седмици пак отидох за 4 дни в съция хотел. Басейна е отвън. минералната вода е 85 градуса и я разреждат по желание колкото можеш да търпиш. Излизаш от басейна разтриваш се със сняг и пак се лашкаш на топло. страхотно е!
Малко те подхлъзнах, но не се коси/сърди....
Ето това са "комплекси"..... в SPA комплекси. и описани във форума.
Коментар
Коментар