IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Зарзаватчията който стана министър

http://www.haskovo.net/news/99811/%D...82%D1%8A%D1%80

видео
    http://www.haskovo.net/index.php?mod...d=99809&cat=24

Нищо лошо не искам да кажа с това ама все пак такова изказване за министър ?

Продължавам с късата идея цел 1.30 пък после ще му мислим
    успешна вечер

Коментар

• дава скрити дефекти
      от време на време
      както обикновено бактеста
      е ок ...абе вс е нормално,
      арбайтен иска
      Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      кво стана със системата
      кво се скатаваш там а

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
        ти анализатор ли си или само лизатор/даже не и на анали/
        Та като казах салата от 200 лв. се оказа ,че си прав. салатата представлява едно 20 годишно маце .как майка го е родила, в една инвалидна количка и въху тялото му е аранжирана салатата. консумита се без прибори и се поръча с 2 дни предварение. Акооооо си изкарал 200 лв за трошене с компания

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Централния градски плаж е отляво след него хотел Риц и заведението Омар. дето сервират онази салата от 200 лв. яде се без ръце! Подминаваш 30 метра Омара и надясно и нагоре. Точно на кръстовището има табела с стрелка.
          Бивша станция на МВР мисля .
          4ун4о
          едно цамбурване в джакузито и ядене на корем не могат да те накарат да се чувстваш
          истински добре

това може да го направи само успеха
          ти го искаш , но просто не го можеш

примири се

Коментар

• Първоначално изпратено от Бира Скара Разгледай мнение
            Аз там бих купил
            леле извинявам се омотах ози е австралиец а киви е новозеландец не ги търгувам тях и се омотвам понякога кое какво е
            молим?айде нема нужда

Коментар

Централния градски плаж е отляво след него хотел Риц и заведението Омар. дето сервират онази салата от 200 лв. яде се без ръце! Подминаваш 30 метра Омара и надясно и нагоре. Точно на кръстовището има табела с стрелка.
              Бааах тая салата На цица трябва да я сервират

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Абе ти ми кажи дей отела? За резервациите ми има кой да се грижи

Коментар

Тук става само с едим месец предварителна резервация иначе нема места. Може и по интернет.
                  Абе ти ми кажи дей отела? За резервациите ми има кой да се грижи

Коментар

Дей па този отел у Велинград? Аз що Велинград съм изръчкал, ма тоя ми се губи
                    Тук става само с едим месец предварителна резервация иначе нема места. Може и по интернет.

Коментар

• 11

Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                      зеландец йена
                      Аз там бих купил

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Кат те удари кризата ще ходиш зимъска на гьола във Варна. На офицерския плаж е и като ти стане горещо,тичаш в морето . Като се охладиш - бум, обратно в гьола ! И така колкото ти душа сака .....Всичко е авантакис - дори и манафина дето ще те мине напреки за "добре дошъл!" ....Пък на Велинград Беев те тегли гат' си иска -че дори двойно и тройно
                        Толкоз път за един път, никой път!

Коментар

• Дей па този отел у Велинград? Аз що Велинград съм изръчкал, ма тоя ми се губи

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Кат те удари кризата ще ходиш зимъска на гьола във Варна. На офицерския плаж е и като ти стане горещо,тичаш в морето . Като се охладиш - бум, обратно в гьола ! И така колкото ти душа сака .....Всичко е авантакис - дори и манафина дето ще те мине напреки за "добре дошъл!" ....Пък на Велинград Беев те тегли гат' си иска -че дори двойно и тройно
                            Че той не ли на топло? Не се е мяркал по басейните???

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                              нищо не доказваш
                              така 4е недей си прави труда
                              Ако слушкаш батЮ ще напраиш парички. ако си самонадеян ще почерпиш по един СПА комплекс.

Коментар

Добрутро! Кво се дърлите пак?
                                ей го на
                                виж го.ся става...майтапчия
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X