Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение11:00. Индексът на бизнес климата в ЕС потъна в рецесионната зона, спадна до 48.7 при очаквано ниво от 49.7 (Предишно ниво 49.3)Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениепълзи си там, спокоще заработиш
и ми чети подписа от време на време
аз съвети не давам.един съвет имам само.подпис е
и недей ми казва кво да правя,че ще те натъртяФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениепазаря отлепи нещо
чунчо де си бе.кво пишат в него чат
ето заради това:
10:32. Европейските индекси спадат в началото на европейската сесия от разочароващия индекс на бизнес климата на Китай, който сигнализира за задълбочаване на рецесията в промишлеността
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениестарши стига си викал лее, чакай първо до заработим нещо па тогава глупоститеглей еврото как скъса синджира
и ми чети подписа от време на време
аз съвети не давам.един съвет имам само.подпис е
и недей ми казва кво да правя,че ще те натъртяИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
-
както писах одеве отворих дълго е/ф но мисля да я затварям след като суапът ми е -(минус) 4.02 евра на 0.1 лота обем а до скоро беше - 2-5 цента..намерили са начин как да противостоят на долната граница на е/ф и не са доволни от това да печелят клиентите им при тази политика от страна на Шнбмолим?айде нема нужда
Коментар
Коментар