Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеПЕ. ЕС. тая дивергенция ще бъде анална за теб в дългосрочен план
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеПЕ. ЕС. тая дивергенция ще бъде анална за теб в дългосрочен план
П.П. Днеска както си стоях виж какво измислих.
Хайде ти кажи сега има ли още ляб в тези 2 позиции или да ги затварям???Attached FilesLast edited by 4un4o; 22.03.2012, 13:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеВчера се пошегувах а то виж какво взе ,че се случи.
Злобен как ще коментираш шегата ми????
доста неща казва, а на теб доста ти се иска да разбираш пазара
при мен оба4е е лоша работата, колкото по добър ставам толкова пове4е нищо няма да
кажа
още пове4е 4е да тъсиш помощ или съвет от друг ве4е го смятам за порок
а форума го използвам само за кенефLast edited by zloblivi_podritvaniq; 22.03.2012, 13:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеА какво пречи петролът да падне с 20 %, а еврото с 10 % от тия нива и пак ще поевтинее бензинът
Именно невъзможността да се свали цената на нефта по съпоставими цени превърна поредната циклична криза от 2007 г в структурна, каквато е в момента!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеА какво пречи петролът да падне с 20 %, а еврото с 10 % от тия нива и пак ще поевтинее бензинът
А какво изобщо ви кара да мислите че в Бантустана е възможно да поевтинее каквото и да е?Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСега очакваме еврото да се изстреля на 1,35... Само така може да поевтинее бензина за Европата и рецесията да не е толкова остра!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеда докладвам. На дневна в долар йена има дивергенция на МАСД. Който иска да пусне една срещу вятъра. Моля.... Но първо трябва сигнал за обръщане.
Злобен как ще коментираш шегата ми????
Коментар
Коментар