IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Бързи пипове дойдоха.
    А сега и по-бавните Скоро ще вечеряме.( да се разбира кой както иска )
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      мери мери пишчица пак става тука

П.П. някога кога се дърлехме сериозно с Анон, съм се хилил сам пред компа като луд. (защо като?) Сега ме разсмя истински. Ох не мога да се спра.
      Last edited by 4un4o; 21.03.2012, 20:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Не знам от къде ти идват такива квалификации....
        Той по никакъв начин не те е нагрубил.

После що умирал форума....
        Прав си! По едно дело в съда един беше казал на друг: Аз на тебе мога ли да ти еВа майката?. Оказа ,се че било въпрос а не действие и го оправдаха човека.

Коментар

• мери мери пишчица пак става тука
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            Ето виж твоят гъзолизко какъв задник е.
            Не знам от къде ти идват такива квалификации....
            Той по никакъв начин не те е нагрубил.

После що умирал форума....

Коментар

Намери ми един пост, в който не съм бил предизвикан, и в който съм обидил някого.

Отделно - намери ми един пост, в който съм се присмял на някого за погрешно отиграна сделка, дори преди това той да ме е предизвикал.

Инкасирал съм загуби и знам, че това е нещо, което не бих пожелал и на най-големия си враг.
              Не искам да ровя в мналото. Забравил съм го вече. каквото било било. Надявам се да променим тона и да коментираме повече Форекс темата.

Коментар

да изкара някои долар в долар йена
                В CAD/JPY ще е по-голяма печалбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                  ти анализатор ли си или само лизатор/даже не и на анали/
                  Ето виж твоят гъзолизко какъв задник е. Постнах му идея да изкара някои долар в долар йена а той виж какво хортува. И една ценна мисъл не е изказал от бая време насам.

Коментар

Имам предвид отношението ти към по малко знаещите от теб. Не си широко скроен човек. Нещо ти пречи да бъдеш, добронамерен. Мисля ,че са някакви комплекси!
                    Ако греша, Моля да бъда извинен.
                    Намери ми един пост, в който не съм бил предизвикан, и в който съм обидил някого.

Отделно - намери ми един пост, в който съм се присмял на някого за погрешно отиграна сделка, дори преди това той да ме е предизвикал.

Инкасирал съм загуби и знам, че това е нещо, което не бих пожелал и на най-големия си враг.

П.П. По-горе говоря за Форекс търговията.
                    Вече не съм сигурен по отношение на други теми дали не съм се заяждал.
                    Щото в Политиката се заяждам без да ме предизвикат.
                    Last edited by anon6706; 21.03.2012, 20:45.

Коментар

Може би бъркаш "комплексар" с "делови" по отношение на мен.

Винаги съм си признавал грешките, винаги съм писал "че така мисля" и прочие....

Комплексарщината във Форекса е много вредно нещо, а във Форума е просто безсмислена.

Аз търгувам на пазарите в името на акаунта ми, не в името на ника ми.
                      Имам предвид отношението ти към по малко знаещите от теб. Не си широко скроен човек. Нещо ти пречи да бъдеш, добронамерен. Мисля ,че са някакви комплекси!
                      Ако греша, Моля да бъда извинен.

Коментар

Аз имах периоди, когато писането във форума беше много полезно за търговията ми. Но пък и тогава имаше възможност да се проведе дискусия (да не изброявам никовете). Имаше и приятен хумор, който също спомагаше за добрата ми кондиция.

Впоследствие се появиха тролове и безсмислените спорове с тях започнаха да ми пречат.

А иначе - винаги съм си бил толкова умен, че повече няма накъде.

Успех.
                        е вече си едноличен лидер. от как спрях да дращя тука
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Има няколко ника в този форум с които съм комуникирал на ЛС.
                          Тези хора са ми важни и те най-добре знаят дали съм комплексар или не.

Останалото е за "Бог да прости".

Коментар

Че си умен това е факт. Но си и комплексар. А живота е много гаден когато имаш комплекси. Не ти го казвам за да се заяждам. Знаеш какво имам предвид!
                            Може би бъркаш "комплексар" с "делови" по отношение на мен.

Винаги съм си признавал грешките, винаги съм писал "че така мисля" и прочие....

Комплексарщината във Форекса е много вредно нещо, а във Форума е просто безсмислена.

Аз търгувам на пазарите в името на акаунта ми, не в името на ника ми.

Коментар

Затова сложих толкова емотикони, защото се шегувах.

Мерси за другото!
                              Че си умен това е факт. Но си и комплексар. А живота е много гаден когато имаш комплекси. Не ти го казвам за да се заяждам. Знаеш какво имам предвид!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение

А бе да ви питам РЕДА де отиде ? Какво стана ??
                                Тука е,тука е Реда,само че с невидимо присъствие:

http://www.youtube.com/watch?v=6S5CkZWjJPY

Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X