Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениемери мери пишчица пак става тука
П.П. някога кога се дърлехме сериозно с Анон, съм се хилил сам пред компа като луд. (защо като?) Сега ме разсмя истински. Ох не мога да се спра.Last edited by 4un4o; 21.03.2012, 20:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе знам от къде ти идват такива квалификации....
Той по никакъв начин не те е нагрубил.
После що умирал форума....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЕто виж твоят гъзолизко какъв задник е.
Той по никакъв начин не те е нагрубил.
После що умирал форума....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНамери ми един пост, в който не съм бил предизвикан, и в който съм обидил някого.
Отделно - намери ми един пост, в който съм се присмял на някого за погрешно отиграна сделка, дори преди това той да ме е предизвикал.
Инкасирал съм загуби и знам, че това е нещо, което не бих пожелал и на най-големия си враг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеда изкара някои долар в долар йена
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениети анализатор ли си или само лизатор/даже не и на анали/
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеИмам предвид отношението ти към по малко знаещите от теб. Не си широко скроен човек. Нещо ти пречи да бъдеш, добронамерен. Мисля ,че са някакви комплекси!
Ако греша, Моля да бъда извинен.
Отделно - намери ми един пост, в който съм се присмял на някого за погрешно отиграна сделка, дори преди това той да ме е предизвикал.
Инкасирал съм загуби и знам, че това е нещо, което не бих пожелал и на най-големия си враг.
П.П. По-горе говоря за Форекс търговията.
Вече не съм сигурен по отношение на други теми дали не съм се заяждал.
Щото в Политиката се заяждам без да ме предизвикат.Last edited by anon6706; 21.03.2012, 20:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМоже би бъркаш "комплексар" с "делови" по отношение на мен.
Винаги съм си признавал грешките, винаги съм писал "че така мисля" и прочие....
Комплексарщината във Форекса е много вредно нещо, а във Форума е просто безсмислена.
Аз търгувам на пазарите в името на акаунта ми, не в името на ника ми.
Ако греша, Моля да бъда извинен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз имах периоди, когато писането във форума беше много полезно за търговията ми. Но пък и тогава имаше възможност да се проведе дискусия (да не изброявам никовете). Имаше и приятен хумор, който също спомагаше за добрата ми кондиция.
Впоследствие се появиха тролове и безсмислените спорове с тях започнаха да ми пречат.
А иначе - винаги съм си бил толкова умен, че повече няма накъде.
Успех.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЧе си умен това е факт. Но си и комплексар. А живота е много гаден когато имаш комплекси. Не ти го казвам за да се заяждам. Знаеш какво имам предвид!
Винаги съм си признавал грешките, винаги съм писал "че така мисля" и прочие....
Комплексарщината във Форекса е много вредно нещо, а във Форума е просто безсмислена.
Аз търгувам на пазарите в името на акаунта ми, не в името на ника ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗатова сложих толкова емотикони, защото се шегувах.
Мерси за другото!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
А бе да ви питам РЕДА де отиде ? Какво стана ??
http://www.youtube.com/watch?v=6S5CkZWjJPY
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
Коментар