аве заплатих 12 лева за измивката кво толкоз.кви 1 долар и тъканататак аз незнам ама имаше един с яка кола наистина имаше.а единия му вика аре на новагодина ела добре.сигурно за наивниа е бил,незнам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНали беше уж 1024
приза е според силата на словото !!! ))Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз пък пратих днес шофера да мие колата. Върна ми я немита Оправдава ми се, че отишъл на миФката, чакал 1 час, а там двама едиоти подфърляли един долар и говорили че ще измият колата чак на Нова годинаФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение+1
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз пък пратих днес шофера да мие колата. Върна ми я немита Оправдава ми се, че отишъл на миФката, чакал 1 час, а там двама едиоти подфърляли един долар и говорили че ще измият колата чак на Нова година
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениездрасти.кофти ден.цял ден бачкам на мивката и все едни стиснати се падат,не дават бакшиши.само един с нова кола беше ларж и ми даде 1 долар и каза,че до нова година може и да станат два лефа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениездрасти.кофти ден.цял ден бачкам на мивката и все едни стиснати се падат,не дават бакшиши.само един с нова кола беше ларж и ми даде 1 долар и каза,че до нова година може и да станат два лефаНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениездрастии як ден.карам нова кола яка измих я на мивката ама преди това на форекса забих малко пари и тъй.
вие как я карате до тукФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеА мен ме изритаха щото бях борец за правдаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЗащото съм агент-провокатор,а ,,,,,,,,,,,,,,,
Да не сте едно и също разклонение на ШАПКАРСКАТА двоиственност????Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕ та жабата и кризата
Таз ЖАБА нема ли веке да ги
затвори на загуба тез прокризисните
Евра купени на 1,3251 ????
Поне да затвори, да скъси и да
кряка кризааааааааааааааааааааааа
Щеше да избие досега,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар