IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аве заплатих 12 лева за измивката кво толкоз.кви 1 долар и тъканататак аз незнам ама имаше един с яка кола наистина имаше.а единия му вика аре на новагодина ела добре.сигурно за наивниа е бил,незнам.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Нали беше уж 1024
      ЖИУОТНО-УРОД чадо,
      приза е според силата на словото !!! ))
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Аз пък пратих днес шофера да мие колата. Върна ми я немита Оправдава ми се, че отишъл на миФката, чакал 1 час, а там двама едиоти подфърляли един долар и говорили че ще измият колата чак на Нова година
        Кого лъжеш ти,бре?Ти нямаш кола.Отделно ще са били някои други идиоти,защото АЗ ВИНАГИ РАБОТЯ САМ,амиго.
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
          +1
          Нали беше уж 1024
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Аз пък пратих днес шофера да мие колата. Върна ми я немита Оправдава ми се, че отишъл на миФката, чакал 1 час, а там двама едиоти подфърляли един долар и говорили че ще измият колата чак на Нова година
            +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
              здрасти.кофти ден.цял ден бачкам на мивката и все едни стиснати се падат,не дават бакшиши.само един с нова кола беше ларж и ми даде 1 долар и каза,че до нова година може и да станат два лефа

Коментар

• short squeeze....

R 2525

Коментар

здрасти.кофти ден.цял ден бачкам на мивката и все едни стиснати се падат,не дават бакшиши.само един с нова кола беше ларж и ми даде 1 долар и каза,че до нова година може и да станат два лефа
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                    здрастии як ден.карам нова кола яка измих я на мивката ама преди това на форекса забих малко пари и тъй.
                    вие как я карате до тук
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• еврееца конслидира малко неска.аз понеце неска го гледам от неотдавна и виздам как е.малко оп малко доун и си е ок.но така и пари искарах не малко но достатачно

Коментар

А мен ме изритаха щото бях борец за правда
                        Изритаха те оти си МАМУН

Коментар

Защото съм агент-провокатор,а ,,,,,,,,,,,,,,,
                          И ти ли Бруте
                          Да не сте едно и също разклонение на ШАПКАРСКАТА двоиственност????

Коментар

• здрастии як ден.карам нова кола яка измих я на мивката ама преди това на форекса забих малко пари и тъй.
                            вие как я карате до тук

Коментар

Е та жабата и кризата
                              +2048 МАМУН !!!!

Таз ЖАБА нема ли веке да ги
                              затвори на загуба тез прокризисните
                              Евра купени на 1,3251 ????
                              Поне да затвори, да скъси и да
                              кряка кризааааааааааааааааааааааа
                              Щеше да избие досега,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Коментар

• http://www.focus-news.net/?id=n1668756

Коментар

Working...
                                X