Първоначално изпратено от cherkelov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
чунчо само аз като мия е наи ок и блещи здраво колата.инак на мифките аре да доиде да замине да заплати чао благодариа достатъчно.един има турчин приателски авер и вика аисиктрир ве келеши.обаче като ме марзи на топлото да мия ходия и мия и плонжирам в чадъра отдолу с кафе.ав еше видим ве4е ме раздразват тези афтомифки подиаволите мерси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеА бре ти шантав ли си. хайде нека са 16. Ти пак не можеш да схванеш , че в тази цена 12 лева има най много 2 лева разходи или 15 литра вода 1 киловат ток, 1 лев препарати и това е. на работниците едва ли им дава повече от 2 лева на кола. и амортизационните отчисления едва ли имат повече от 0.50 лева на кола.или печалбата е над 300%. Това е бизнеса с най малка инвестиция(максимум около 5000 лв) и с най бърза възвръщаемост.
За работниците - не ги защитавам,защото отказват да си знаят и да си искат правата ...т.е заслужават си участта.
За шефовете(отнася се за всеки бизнес) - тарикатеят и уж "аре още малко,аре да не връщаме клиенти" .....е да ама да са дали нещо на бачкаторите.А в случая с автомивката - ами тези 4 коли са си 25% повече работа бре,ей щом е на чужд гъз и 100 ч.рки са малко,а?
Може и да съм шантав,не знам,но съм сигурен че съм прав и не одобрявам тези действия.
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеАбе да ви имам математиката .Тия 4 бр коли в повече(за 8 часа по 30 мин са си 16 коли),що не вземе шефа да ги измие ами задържа хората и ги кара да бачкат извън работно време .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениетова е без почивките бре. 8 часа ама за по лесно смятане. иначе има мивки който бачкат денонощно на смени.
Ама пак 1 човек прави 20 броя защото никой не се старае и ги правят за около 30 мин.Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЕбати и душманина ...ти и хляб няма да му дадеш на човека да хапне за обяд ве
За това сме на това дередже
Ама пак 1 човек прави 20 броя защото никой не се старае и ги правят за около 30 мин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениечунчо толкова се мие вътре и вън 12 лева,сигурно е.за 10минути и това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение12 цирки да им излезнат на задниците на тези чорбаджии! и на всяка пукната по две нови! Тези наясно ли са колко са 12 лева в БГ. един мияч на кола вади по (45 мин за 1 кола= на 9 часа - 20 коли или 240 лева на ден). 40 лева разходи Един мияч вади 200 лева надница срещу 70 лв надница на един хирург! Ебати и държавата.
За това сме на това дереджеСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение12 цирки да им излезнат на задниците на тези чорбаджии! и на всяка пукната по две нови! Тези наясно ли са колко са 12 лева в БГ. един мияч на кола вади по (45 мин за 1 кола= на 9 часа - 20 коли или 240 лева на ден). 40 лева разходи Един мияч вади 200 лева надница срещу 70 лв надница на един хирург! Ебати и държавата.
Коментар
-
банани осигурявам от един човекл . кара ги насам натам в словекия и назад напред замръзнали.тъй че щаига или по малко може.ама да оточни местотото и твоа е .и някакви други замръзнали стоки може,до францня ги закарва до един граг незнма на името му но е як с хубави плштади бил и ми вика яко е там обаче никой незнае балгарски и авера вика се чуди как се оправят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеаве заплатих 12 лева за измивката кво толкоз.кви 1 долар и тъканататак аз незнам ама имаше един с яка кола наистина имаше.а единия му вика аре на новагодина ела добре.сигурно за наивниа е бил,незнам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеаве заплатих 12 лева за измивката кво толкоз.кви 1 долар и тъканататак аз незнам ама имаше един с яка кола наистина имаше.а единия му вика аре на новагодина ела добре.сигурно за наивниа е бил,незнам.
Виж БАНАНЕ !!!!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар