IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
    некои не мисли ли или мисли че евреееца ште прескочи занагоре на 1,2510 и аиде нагоре.
    търсят позиции за влазяне, защото след петъку еврака ще издиша

Коментар

• некои не мисли ли или мисли че евреееца ште прескочи занагоре на 1,2510 и аиде нагоре.

Коментар

• чунчо само аз като мия е наи ок и блещи здраво колата.инак на мифките аре да доиде да замине да заплати чао благодариа достатъчно.един има турчин приателски авер и вика аисиктрир ве келеши.обаче като ме марзи на топлото да мия ходия и мия и плонжирам в чадъра отдолу с кафе.ав еше видим ве4е ме раздразват тези афтомифки подиаволите мерси.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          А бре ти шантав ли си. хайде нека са 16. Ти пак не можеш да схванеш , че в тази цена 12 лева има най много 2 лева разходи или 15 литра вода 1 киловат ток, 1 лев препарати и това е. на работниците едва ли им дава повече от 2 лева на кола. и амортизационните отчисления едва ли имат повече от 0.50 лева на кола.или печалбата е над 300%. Това е бизнеса с най малка инвестиция(максимум около 5000 лв) и с най бърза възвръщаемост.
          За описаното горе може да хокаш собственика и съм на твоето мнение.
          За работниците - не ги защитавам,защото отказват да си знаят и да си искат правата ...т.е заслужават си участта.
          За шефовете(отнася се за всеки бизнес) - тарикатеят и уж "аре още малко,аре да не връщаме клиенти" .....е да ама да са дали нещо на бачкаторите.А в случая с автомивката - ами тези 4 коли са си 25% повече работа бре,ей щом е на чужд гъз и 100 ч.рки са малко,а?
          Може и да съм шантав,не знам,но съм сигурен че съм прав и не одобрявам тези действия.

Успех
          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
            Абе да ви имам математиката .Тия 4 бр коли в повече(за 8 часа по 30 мин са си 16 коли),що не вземе шефа да ги измие ами задържа хората и ги кара да бачкат извън работно време .
            А бре ти шантав ли си. хайде нека са 16. Ти пак не можеш да схванеш , че в тази цена 12 лева има най много 2 лева разходи или 15 литра вода 1 киловат ток, 1 лев препарати и това е. на работниците едва ли им дава повече от 2 лева на кола. и амортизационните отчисления едва ли имат повече от 0.50 лева на кола.или печалбата е над 300%. Това е бизнеса с най малка инвестиция(максимум около 5000 лв) и с най бърза възвръщаемост.

Коментар

това е без почивките бре. 8 часа ама за по лесно смятане. иначе има мивки който бачкат денонощно на смени.
              Ама пак 1 човек прави 20 броя защото никой не се старае и ги правят за около 30 мин.
              Абе да ви имам математиката .Тия 4 бр коли в повече(за 8 часа по 30 мин са си 16 коли),що не вземе шефа да ги измие ами задържа хората и ги кара да бачкат извън работно време .

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                Ебати и душманина ...ти и хляб няма да му дадеш на човека да хапне за обяд ве
                За това сме на това дередже
                това е без почивките бре. 8 часа ама за по лесно смятане. иначе има мивки който бачкат денонощно на смени.
                Ама пак 1 човек прави 20 броя защото никой не се старае и ги правят за около 30 мин.

Коментар

чунчо толкова се мие вътре и вън 12 лева,сигурно е.за 10минути и това е.
                  Досега само на 2 автомивки са ми измили колата много добре по 6- то балната. На останалите само събират пари. С едни мазни гидории. и от тук от там където хаванат. И бакшиш чакат! такава наглост не съм виждал! все едно срещу тях стой накой олигофрен който нищо не разбира и е длъжен да им плаща за некадърната работа!

Коментар

• нене вътре и вън е половин час.и викам аре мииите ги тези цъцки отгоре ама неможе да излязат ще счупим боиата викат.аре миииите инак лягам на протес тук ит е викат шефа алабала здрасти.

Коментар

12 цирки да им излезнат на задниците на тези чорбаджии! и на всяка пукната по две нови! Тези наясно ли са колко са 12 лева в БГ. един мияч на кола вади по (45 мин за 1 кола= на 9 часа - 20 коли или 240 лева на ден). 40 лева разходи Един мияч вади 200 лева надница срещу 70 лв надница на един хирург! Ебати и държавата.
                      Ебати и душманина ...ти и хляб няма да му дадеш на човека да хапне за обяд ве
                      За това сме на това дередже

Коментар

12 цирки да им излезнат на задниците на тези чорбаджии! и на всяка пукната по две нови! Тези наясно ли са колко са 12 лева в БГ. един мияч на кола вади по (45 мин за 1 кола= на 9 часа - 20 коли или 240 лева на ден). 40 лева разходи Един мияч вади 200 лева надница срещу 70 лв надница на един хирург! Ебати и държавата.
                        чунчо толкова се мие вътре и вън 12 лева,сигурно е.за 10минути и това е.

Коментар

• банани осигурявам от един човекл . кара ги насам натам в словекия и назад напред замръзнали.тъй че щаига или по малко може.ама да оточни местотото и твоа е .и някакви други замръзнали стоки може,до францня ги закарва до един граг незнма на името му но е як с хубави плштади бил и ми вика яко е там обаче никой незнае балгарски и авера вика се чуди как се оправят.

Коментар

аве заплатих 12 лева за измивката кво толкоз.кви 1 долар и тъканататак аз незнам ама имаше един с яка кола наистина имаше.а единия му вика аре на новагодина ела добре.сигурно за наивниа е бил,незнам.

Коментар

аве заплатих 12 лева за измивката кво толкоз.кви 1 долар и тъканататак аз незнам ама имаше един с яка кола наистина имаше.а единия му вика аре на новагодина ела добре.сигурно за наивниа е бил,незнам.
                              Кола му не требе.
                              Виж БАНАНЕ !!!!!!
                              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Tц, Наивника му миришат краката за яка кола

Коментар

Working...
                                X