Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕ та жабата и кризатаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЗащото съм агент-провокатор,а не с цел да откривам бонусни сметки.Даже и не съм се интересувал каква е технологията на това модерно нововъдение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеОффффффффффффффффф
Най-силния ми индикатор не работи
Кой от индикаторите мислиш за най силен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМОРЕПЛАВАТЕЛЮ чадо,
и ти дращиш на много места ))))
Оффффффффффффффффф
от доста време и трудно трудноФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЮрнаха се да правят капитал от бонуси за спам,защото и Желев почна да дава стинки като инстата.Така форумът тук заприлича на изоставен призрачен град,защото цялото му народонаселение го е напуснало и се е преквалифицирало в златотърсачи.
и ти дращиш на много места ))))
Оффффффффффффффффф
от доста време и трудно трудноЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеА срещата на Европейците???
Коментар
-
А срещата на Европейците???
Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнениеразцепват братттттттттттттттттттттттт айдееееееееее доларееееееееееееМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеСпоред мен продажбите на нови жилища ще са по малко и ще дръпнем нагоре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПовече постове във форума, повече бонуси. Повече постове във форума, повече посещения. Повече посещения - по-добра статистика на сайта. По-добра статистика на сайта - повече рекламодатели.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеКаква е идеята на брокерите да дават безплатни бонуси с които да се търгува ?
Какво печели от това ?
Може и друг да отговори.Last edited by anon6706; 25.06.2012, 17:33.
Коментар
Коментар