Първоначално изпратено от kofi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеМъчи ме едно съмнение,че на прабаба ти започва да й писва и съвсем така информативно на първо време започва да се оглежда къде е изхода от ЕЗ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнениена мен Меркел ми е пра баба и нещо ми намекваше,че в петък няма да кляка...Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеНе,аз съм Дядото на Омбудсмана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнениети да не си баща на Никито Пенчев, волейболиста ?Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЮрнаха се да правят капитал от бонуси за спам,защото и Желев почна да дава стинки като инстата.Така форумът тук заприлича на изоставен призрачен град,защото цялото му народонаселение го е напуснало и се е преквалифицирало в златотърсачи.
Какво печели от това ?
Може и друг да отговори.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЮрнаха се да правят капитал от бонуси за спам,защото и Желев почна да дава стинки като инстата.Така форумът тук заприлича на изоставен призрачен град,защото цялото му народонаселение го е напуснало и се е преквалифицирало в златотърсачи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнениеа вие за къде сте??? никой ли нямаФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от casber Разгледай мнениеBenchMark - Suck!!!
Ееее доживях да видя една мъжка приказка в този форум !!! Евала пич ! Всичко друго страх , страх , страх , адски много страх !
Коментар
Коментар