IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнение
    Дими, кажи нещо бе... много се закучи, аз очаквам поне до 1.2450 да стигне днес
    аз пък смятам да направим днес втори зелен дневен бар.

Коментар

• Дими, кажи нещо бе... много се закучи, аз очаквам поне до 1.2450 да стигне днес

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        Мъчи ме едно съмнение,че на прабаба ти започва да й писва и съвсем така информативно на първо време започва да се оглежда къде е изхода от ЕЗ.
        и на теб ще ти писне ако някой само те цица, а после като дойде време да връща, ламти за ощеее...

Коментар

на мен Меркел ми е пра баба и нещо ми намекваше,че в петък няма да кляка...
          Мъчи ме едно съмнение,че на прабаба ти започва да й писва и съвсем така информативно на първо време започва да се оглежда къде е изхода от ЕЗ.
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Не,аз съм Дядото на Омбудсмана.
            на мен Меркел ми е пра баба и нещо ми намекваше,че в петък няма да кляка...

Коментар

ти да не си баща на Никито Пенчев, волейболиста ?
              Не,аз съм Дядото на Омбудсмана.
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Юрнаха се да правят капитал от бонуси за спам,защото и Желев почна да дава стинки като инстата.Така форумът тук заприлича на изоставен призрачен град,защото цялото му народонаселение го е напуснало и се е преквалифицирало в златотърсачи.
                Каква е идеята на брокерите да дават безплатни бонуси с които да се търгува ?
                Какво печели от това ?

Може и друг да отговори.
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Юрнаха се да правят капитал от бонуси за спам,защото и Желев почна да дава стинки като инстата.Така форумът тук заприлича на изоставен призрачен град,защото цялото му народонаселение го е напуснало и се е преквалифицирало в златотърсачи.
                  ти да не си баща на Никито Пенчев, волейболиста ?

Коментар

• еее аман, а гърците са се хоспитализирали защото ще ги пляскат от ГУЕМАТА тройка пък и не им се хабят пари за газиво :Д:Д:Д:

Коментар

а вие за къде сте??? никой ли няма
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• а вие за къде сте??? никой ли няма

Коментар

• много опърничаво туй ойро

Коментар

• Първоначално изпратено от casber Разгледай мнение
                            BenchMark - Suck!!!

Ееее доживях да видя една мъжка приказка в този форум !!! Евала пич ! Всичко друго страх , страх , страх , адски много страх !

Коментар

• а и предполагам, че до края на седмицата еврото трудно ще намери подкрепа, но и чакаме данните от 17ч

Коментар

• а не смятате ли че последния връх, който беше в четвъртък не е 3 и в моменте не е време за спад
                                Last edited by kofi; 25.06.2012, 14:56.

Коментар

Working...
                                X