IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 10:45. Според Rabobank, съществува 12 % централната банка на Австралия да намали лихвата във вторник, следствие на риска изборите на Гърция да доведат до бъркотия в Европа, едностранно отхвърляне на дълга и кредитна криза

Коментар

• [QUOTE=6969;1059271800]
      Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
      ,аз не съм очарован друг да ми налага какво да мисля за дадена валута

....ами....добро утро....сам си си отговорил ....жабите в гйола...

Е да,като не ми харесва да се изнасям ....но за системата им трябват две(2) страни за да съществува ....а тръгне ли отказ на част от едната страна,като нищо ще стигне до края.
      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Според мен хората се страхуват от фалити на банки и си теглят парите за да си ги турят в буркан банк. и затова банките трябва да имат кеш, за да не се създава психоза. ако започнат да усукват ,че нямат пари да изплащат депозити ,тогава ще настане "Баташкото клане"
        ами ... по време на кризата в Dubai този сценарий бе отигран в Suisse ....отиваш в банката да искаш cash...те ти дават дата за след 6 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Според мен хората се страхуват от фалити на банки и си теглят парите за да си ги турят в буркан банк. и затова банките трябва да имат кеш, за да не се създава психоза. ако започнат да усукват ,че нямат пари да изплащат депозити ,тогава ще настане "Баташкото клане"
          Ами то дефакто с намерението си да се намесят направо си го признават,че е така
          Както и да го гледам не мога да го разбера по друг начин

Коментар

• [QUOTE=katilarium;1059271795],аз не съм очарован друг да ми налага какво да мисля за дадена валута

....ами....добро утро....сам си си отговорил ....жабите в гйола...

Коментар

• Първоначално изпратено от клюкавицата Разгледай мнение
              Не си разбрал правилно, във въпросната статия на Ройтерс се казва, че банките трябва да бъдат готови да обезпечат достатъчно ликвидност, ако се наложи след изборите в Гърция, тоест предполага се, че ще има масова разпродажба на евра и съответно банките трябва да имат необходимия обем долари, за да изкупуват еврата на клиентите си.

http://www.forexpf.ru/news/2012/06/1...-maksimum.html
              .
              .
              .
              .

И защо тогава им отпускат кредитите в евра
              И за да имат тези долари би следвало да ги купят и това да води до поскъпване на долара,нали .... или се бъркам

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                Иска ми се да се зачекне точно това.Ккаво би трябвало да значи ....защо причината е точно изборите в Гърция -какво би станало без намесата на ЦБ,спад в евродолар ли ...страх ги е от това ли(от масовото настроение ли) .....;страх от голяма волатилност ли - ами,че защо тогава го задържаха изкуствено високо -едва ли,волатилността не мисля че им е проблем .....; скрита договорка за един вид грубо фиксиране на курса и стремеж за спазване на договорка ...
                Какъв им е проблема,че чак толкова категорично заявяват със завоалирани думи "Не си правете илюзии за голяма мръвка - тук сме и няма да го позволим!"

Е с такива действия само предизвикват загуба на доверие в еврото .....а те явно са с убежденията,че контролирането дава някакво спокойствие и сигурност.Е,аз не съм очарован друг да ми налага какво да мисля за дадена валута
                Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                  ...централните банки на G20 взеха решение за координирана намеса на пазарите след изборите в Greece....
                  Иска ми се да се зачекне точно това.Ккаво би трябвало да значи ....защо причината е точно изборите в Гърция -какво би станало без намесата на ЦБ,спад в евродолар ли ...страх ги е от това ли(от масовото настроение ли) .....;страх от голяма волатилност ли - ами,че защо тогава го задържаха изкуствено високо -едва ли,волатилността не мисля че им е проблем .....; скрита договорка за един вид грубо фиксиране на курса и стремеж за спазване на договорка ...
                  Какъв им е проблема,че чак толкова категорично заявяват със завоалирани думи "Не си правете илюзии за голяма мръвка - тук сме и няма да го позволим!"

Е с такива действия само предизвикват загуба на доверие в еврото .....а те явно са с убежденията,че контролирането дава някакво спокойствие и сигурност.Е,аз не съм очарован друг да ми налага какво да мисля за дадена валута

Успех

Коментар

Не си разбрал правилно, във въпросната статия на Ройтерс се казва, че банките трябва да бъдат готови да обезпечат достатъчно ликвидност, ако се наложи след изборите в Гърция, тоест предполага се, че ще има масова разпродажба на евра и съответно банките трябва да имат необходимия обем долари, за да изкупуват еврата на клиентите си.
                    EUR JPY (eur usd)>>> - 0,61 %

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                      ...централните банки на G20 взеха решение за координирана намеса на пазарите след изборите в Greece....

http://www.forexpf.ru/news/2012/06/1...-maksimum.html
                      .
                      .
                      .
                      .
                      Last edited by клюкавицата; 15.06.2012, 10:51.

Коментар

Аркадашлари, днеска цел ден ке натрупвам къси евродолари, очаквам при отваряне на пазара в понеделник да има грандиозен гап надоле, надявам се поне 3, защо не и 4 фигури, направо ке биде нещо невиждано

Коментар

• Аркадашлари, днеска цел ден ке натрупвам къси евродолари, очаквам при отваряне на пазаро в понеделник да има грандиозен гап надоле, надевам се поне 3, па даже и 4 фигури, направо ке биде нещо невиждано

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                            направо си майката тва eur/usd

бахти ралито

за сега се въздържам поне до 27 60 си мисля че ще има бичи пазар и ще дебна удобни входове за дълги ако ги има днес те ще са около 2535 2550
                            ...0т 2 дни насам корелацията между кросовете се наруши...оттук се подразбра за преса от страна на голямата ръка в подкрепа на еуро....вчерашните интрадай short бяха с добронамерената цел да подскажат на kotara22 за новите реалности на пазара ...дали ще ги приеме си е негова работа...

Коментар

• ще има юруш на маслините,че не останаха. Намажете си ските за по сигурно.

Коментар

• направо си майката тва eur/usd

бахти ралито

за сега се въздържам поне до 27 60 си мисля че ще има бичи пазар и ще дебна удобни входове за дълги ако ги има днес те ще са около 2535 2550

Коментар

Working...
                                X