If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Котара близак стоп него сабаря ,котара ходи нап ресторант и ако бе тръгнало сега штеше дасе почерпи.Но определено силата му е до 12 вечерта и после надоло.Такаче вече можеш надраго сърце даси къс,немисля до 12 че ште пробие.
Чрез пускане на печатницата всеки път като пробие 1,20 Шв.ЦБ подпомага швейцарските износителни, но така пък натиска всички други и особено швейцарските потребители. Чужденците купуват франкове най-вече защото купуват собственост в Швейцария... На тях не им дреме... Само че така инфлацията в самата Швейцария започва да се надува като тесто в което си сложил много мая... Започна голямо недоволство. Ето защо преди няколко седмици швейцарците въведаха капиталов контрол, нещо нечувано... Девек, казаха на всички чужденци внасящи пари в Швейцария че ще ги ограничават и ще ги глобяват... Казано още по-пряко, започнаха да си разбиват основния бизнес - бизнеса на световен банков трезор!!! Ето защо падането на този борд към еврото може да е всеки един момент от тук насетне.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
и последно от мен: чудно ми е хората как се вторачават в нещо - и дълбаят и дълбаят! Например с франковете - очевидно че ситуацията с франка е уникална, исторически! Мача наистина е непредвидим! Защо е необходимо човек да се захваща с нещо толкова опасно в момента???
Има всякакви други инструменти за търговия (включително валути) които са много по-"нормални" в момента.... аз с франковете почти не се закачам последните месеци... не ми трябва тоя риск!!!
но пък - всеки си има нещо любимо за търговийка... така че и феновете на франка ги разбирам!
Прав си.Честно казано аз пък изобщо не се и закчих за тая история ....опазил съм се още от самото начало.Но все пак ще е някакъв трус на всички пазари и косвено ще засяга и моята търговия....а на тая скука ще си е явление
а иначе - движението тук (ако се случи и когато се случи) наистина ще е шип от минимум 10 фигури....
Е той мастъра за тва ме подкача,но явно му е бил лек живота до сега - днес си е за днес,утре си е съвсем друга работа.Самото притискане на държащите позиции във франка също си има скритите подводни камъни
и последно от мен: чудно ми е хората как се вторачават в нещо - и дълбаят и дълбаят! Например с франковете - очевидно че ситуацията с франка е уникална, исторически! Мача наистина е непредвидим! Защо е необходимо човек да се захваща с нещо толкова опасно в момента???
Има всякакви други инструменти за търговия (включително валути) които са много по-"нормални" в момента.... аз с франковете почти не се закачам последните месеци... не ми трябва тоя риск!!!
но пък - всеки си има нещо любимо за търговийка... така че и феновете на франка ги разбирам!
Абе те ако се гъбаркат у франка,бая шипове могат да са(предния път си бяха 1000+ пипса)
не се плаши с франка! Саксо банк само вкараха стрес в клиентите си вчера!!! НО! днес ШЦБ за пореден път потвърдиха ангажимента си - така че споко!!! Към момента пег-а на 1.20 ще издържи! Виж - как ще играят след месец или два - вече е друга работа! Истината е, че ако аканото в Еврозоната катализира през лятото (и не дай-си боже есента) в един момент ШЦБ наитина може да им се наложи да свалят летвата... но това няма да е утре или в понеделник!!
а иначе - движението тук (ако се случи и когато се случи) наистина ще е шип от минимум 10 фигури....
Мдааааммм,вече и предупреждението е налице(че банките са в готовност и са в боен режим) ....комбинирано с първата дата,касаеща франка (14 юни,т.е утре) .....опичат си работата лека-полека ....ще има геноцид утре
Успех
щом пипаме с малки обеми - всичко ще е наред!!!! Шиповете само са страшни!
Источники в Б20: мировые ЦБ разрабатывают скоординированные действия по вливанию, в случае необходимости, ликвидности на рынки после проведения выборов в Греции - Reuters, zerohedge
Мдааааммм,вече и предупреждението е налице(че банките са в готовност и са в боен режим) ....комбинирано с първата дата,касаеща франка (14 юни,т.е утре) .....опичат си работата лека-полека ....ще има геноцид утре
Коментар