IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur usd intraday

нека поуберат луфта на пазарят...че много се нагнети от 23:00 нощеска

Коментар

• Добро утро.
      Днес ще пробваме ли

Успех
      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Котара близак стоп него сабаря ,котара ходи нап ресторант и ако бе тръгнало сега штеше дасе почерпи.Но определено силата му е до 12 вечерта и после надоло.Такаче вече можеш надраго сърце даси къс,немисля до 12 че ште пробие.
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Айде да ви кажа нещо без да ви искам пари...

Чрез пускане на печатницата всеки път като пробие 1,20 Шв.ЦБ подпомага швейцарските износителни, но така пък натиска всички други и особено швейцарските потребители. Чужденците купуват франкове най-вече защото купуват собственост в Швейцария... На тях не им дреме... Само че така инфлацията в самата Швейцария започва да се надува като тесто в което си сложил много мая... Започна голямо недоволство. Ето защо преди няколко седмици швейцарците въведаха капиталов контрол, нещо нечувано... Девек, казаха на всички чужденци внасящи пари в Швейцария че ще ги ограничават и ще ги глобяват... Казано още по-пряко, започнаха да си разбиват основния бизнес - бизнеса на световен банков трезор!!! Ето защо падането на този борд към еврото може да е всеки един момент от тук насетне.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
            и последно от мен: чудно ми е хората как се вторачават в нещо - и дълбаят и дълбаят! Например с франковете - очевидно че ситуацията с франка е уникална, исторически! Мача наистина е непредвидим! Защо е необходимо човек да се захваща с нещо толкова опасно в момента???
            Има всякакви други инструменти за търговия (включително валути) които са много по-"нормални" в момента.... аз с франковете почти не се закачам последните месеци... не ми трябва тоя риск!!!

но пък - всеки си има нещо любимо за търговийка... така че и феновете на франка ги разбирам!
            Прав си.Честно казано аз пък изобщо не се и закчих за тая история ....опазил съм се още от самото начало.Но все пак ще е някакъв трус на всички пазари и косвено ще засяга и моята търговия....а на тая скука ще си е явление

Коментар

. но това няма да е утре или в понеделник!!

а иначе - движението тук (ако се случи и когато се случи) наистина ще е шип от минимум 10 фигури....
              Е той мастъра за тва ме подкача,но явно му е бил лек живота до сега - днес си е за днес,утре си е съвсем друга работа.Самото притискане на държащите позиции във франка също си има скритите подводни камъни

Успех

Коментар

• и последно от мен: чудно ми е хората как се вторачават в нещо - и дълбаят и дълбаят! Например с франковете - очевидно че ситуацията с франка е уникална, исторически! Мача наистина е непредвидим! Защо е необходимо човек да се захваща с нещо толкова опасно в момента???
                Има всякакви други инструменти за търговия (включително валути) които са много по-"нормални" в момента.... аз с франковете почти не се закачам последните месеци... не ми трябва тоя риск!!!

но пък - всеки си има нещо любимо за търговийка... така че и феновете на франка ги разбирам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Коя работа?
                  Ако ти кажа,парички ще дадеш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                    С тез дето им бъркаха работата
                    Коя работа?
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Абе те ако се гъбаркат у франка,бая шипове могат да са(предния път си бяха 1000+ пипса)
                      не се плаши с франка! Саксо банк само вкараха стрес в клиентите си вчера!!! НО! днес ШЦБ за пореден път потвърдиха ангажимента си - така че споко!!! Към момента пег-а на 1.20 ще издържи! Виж - как ще играят след месец или два - вече е друга работа! Истината е, че ако аканото в Еврозоната катализира през лятото (и не дай-си боже есента) в един момент ШЦБ наитина може да им се наложи да свалят летвата... но това няма да е утре или в понеделник!!

а иначе - движението тук (ако се случи и когато се случи) наистина ще е шип от минимум 10 фигури....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        А с кого ще се бият, ако не е тайна?...
                        С тез дето им бъркаха работата и поради това наложиха под у ервофранк.Странно ли е

Коментар

щом пипаме с малки обеми - всичко ще е наред!!!! Шиповете само са страшни!

Успех и на теб!
                          Абе те ако се гъбаркат у франка,бая шипове могат да са(предния път си бяха 1000+ пипса)

Коментар

Мдааааммм,вече и предупреждението е налице(че банките са в готовност и са в боен режим)
                            А с кого ще се бият, ако не е тайна?...

Коментар

Мдааааммм,вече и предупреждението е налице(че банките са в готовност и са в боен режим) ....комбинирано с първата дата,касаеща франка (14 юни,т.е утре) .....опичат си работата лека-полека ....ще има геноцид утре

Успех
                              щом пипаме с малки обеми - всичко ще е наред!!!! Шиповете само са страшни!

Успех и на теб!

Коментар

аха!

Источники в Б20: мировые ЦБ разрабатывают скоординированные действия по вливанию, в случае необходимости, ликвидности на рынки после проведения выборов в Греции - Reuters, zerohedge
                                Мдааааммм,вече и предупреждението е налице(че банките са в готовност и са в боен режим) ....комбинирано с първата дата,касаеща франка (14 юни,т.е утре) .....опичат си работата лека-полека ....ще има геноцид утре

Успех

Коментар

Working...
                                X