Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от selski tyrgovec Разгледай мнениеЕто една прогнозка за днешния ден. Въпреки че тенденцията е за ръст към 1.27+ аз очаквам еврото да бъде разпродадено най малкото заради това че сме петък и голяма част ще затворят днес дългите си позиции поради изборите през уикенда в Гърция. Това би трябвало да доведе до спад около нивата 1.2527 до края на деня. Това което обаче не е ясно кога точно ще започне разпродажбата - в края на сесията или от по-рано. Така като гледам май това ще се случи след 18 часа
Коментар
-
Ето една прогнозка за днешния ден. Въпреки че тенденцията е за ръст към 1.27+ аз очаквам еврото да бъде разпродадено най малкото заради това че сме петък и голяма част ще затворят днес дългите си позиции поради изборите през уикенда в Гърция. Това би трябвало да доведе до спад около нивата 1.2527 до края на деня. Това което обаче не е ясно кога точно ще започне разпродажбата - в края на сесията или от по-рано. Така като гледам май това ще се случи след 18 часа
ПП Аз лично съм заел къса позиция от 1.2633 съсъ близък стоп в 1.2645. Заемане на къси позиции от тези нива според мен е много удачно поради близоста първо на текущия връх в 1.2645 и второ на основната съпротива в 1.2668. При евентуално ударен стоп ще вляза отново къс от 1.2665 някъдеLast edited by selski tyrgovec; 15.06.2012, 13:42.По дубрие увцъ ут колкуту евръ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениесамураите не качат ли над 100 еврака ще издиша...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеакaр...излез малко на слънце да заредиш батерийките....>>> петък >>> NY
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениедобри хора, некой знае ли защо кабелът се сурна надоле
Коментар
Коментар