IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Вчера затвори над кака му ЕМА21 на дневна. трябва да бръмчи още нагоре.
    И аз мисля че технически е за нагоре но повече залагам на страха който ще настане към края на деня и бягството от по рискови активи каквото е еврото
    По дубрие увцъ ут колкуту евръ

Коментар

• Вчера затвори над кака му ЕМА21 на дневна. трябва да бръмчи още нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от selski tyrgovec Разгледай мнение
        Ето една прогнозка за днешния ден. Въпреки че тенденцията е за ръст към 1.27+ аз очаквам еврото да бъде разпродадено най малкото заради това че сме петък и голяма част ще затворят днес дългите си позиции поради изборите през уикенда в Гърция. Това би трябвало да доведе до спад около нивата 1.2527 до края на деня. Това което обаче не е ясно кога точно ще започне разпродажбата - в края на сесията или от по-рано. Така като гледам май това ще се случи след 18 часа
        А някакъв кЪркапан, не предвиждаш ли?

Коментар

• Ето една прогнозка за днешния ден. Въпреки че тенденцията е за ръст към 1.27+ аз очаквам еврото да бъде разпродадено най малкото заради това че сме петък и голяма част ще затворят днес дългите си позиции поради изборите през уикенда в Гърция. Това би трябвало да доведе до спад около нивата 1.2527 до края на деня. Това което обаче не е ясно кога точно ще започне разпродажбата - в края на сесията или от по-рано. Така като гледам май това ще се случи след 18 часа

ПП Аз лично съм заел къса позиция от 1.2633 съсъ близък стоп в 1.2645. Заемане на къси позиции от тези нива според мен е много удачно поради близоста първо на текущия връх в 1.2645 и второ на основната съпротива в 1.2668. При евентуално ударен стоп ще вляза отново къс от 1.2665 някъде
          Last edited by selski tyrgovec; 15.06.2012, 13:42.
          По дубрие увцъ ут колкуту евръ

Коментар

• 1. да праите кинти на форексо

2. гепвате нещо от порядъка на 60-90-60

3. бегате у sunny да ги арчите...да задвижите малко економиката..за да фаниме макро показателите

Коментар

• Драги що рече

Коментар

• Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнение
                къде го гледаш това
                eur jpy > 99,67

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                  самураите не качат ли над 100 еврака ще издиша...
                  къде го гледаш това

Коментар

• eur usd intraday

самураите не качат ли над 100 еврака ще издиша...

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                      акaр...излез малко на слънце да заредиш батерийките....>>> петък >>> NY

не става избиват ме червени петна от слънцето и ставам кат калинка

Коментар

• акaр...излез малко на слънце да заредиш батерийките....>>> петък >>> NY

Коментар

• я едно дълго кабелче с 15 пипсово стопче и отивам до олтара да се помоля за едни 100тина пипса

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                            добри хора, некой знае ли защо кабелът се сурна надоле
                            >>> eur jpy ....самураите не лъжат...подсказаха още от азиатската сесия

Коментар

• добри хора, некой знае ли защо кабелът се сурна надоле

Коментар

• eur usd

break > 2626/2620

>>> http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8...eature=related

Коментар

Working...
                                X