IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
    Какви са очакванията ти относно ФЕД-а?

Аз мисля, че все още е раничко да загатне за QE3, но като нищо може да покаже малко умения на дансинга (туист).
    Трудна работа вече за туист,малко краткосрочни му останаха в портфолиото..Ако ще предприема нещо то ще е чисто QE.Според моето скромно мнение де.
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      В краткосрочен план единствено ново вливане на ликвидност може да повиши поемането на риск от пазарите, т.е. покачването им.

Или смяташ, че ако Гърция днес или утре остане в Еврозоната, то това автоматически ще повиши с 2% БВП на ЕЗ след 1 месец?

Сега остават надеждите за ФЕД в сряда.
      Какви са очакванията ти относно ФЕД-а?

Аз мисля, че все още е раничко да загатне за QE3, но като нищо може да покаже малко умения на дансинга (туист).

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
        Anon , моите уважения но наистина ли смяташ че точно те са се надявали
        на такова развитие около гръцките избори тази неделя . Ясно е че краткосрочната
        жажда за печалби (наливане на ликвидност и стимули по системата) са движещи,но
        така или иначе се съмнявам това да е бил мечтаният сценарий за тях . Успех
        В краткосрочен план единствено ново вливане на ликвидност може да повиши поемането на риск от пазарите, т.е. покачването им.

Или смяташ, че ако Гърция днес или утре остане в Еврозоната, то това автоматически ще повиши с 2% БВП на ЕЗ след 1 месец?

Сега остават надеждите за ФЕД в сряда.
        Last edited by anon6706; 18.06.2012, 14:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          "Сега, когато стана ясно, че Сириза не печели, пазарите са разочаровани, защото няма да има причина краткосрочно да се налеят пари.
          Anon , моите уважения но наистина ли смяташ че точно те са се надявали
          на такова развитие около гръцките избори тази неделя . Ясно е че краткосрочната
          жажда за печалби (наливане на ликвидност и стимули по системата) са движещи,но
          така или иначе се съмнявам това да е бил мечтаният сценарий за тях . Успех
          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• ха такаааа

залагам ордер купува на 1.2578 цел 1.2598

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Излиза, че Гърция е най голямата държава в Европа а Испания и Италия ги забравихме. Всичко е една игра на големите. затова умната. Скалп с близък стоп и после 1/3 продан и стопа на нула. Иначе рискувате да ви уловят в големият медиен водовъртеж и цяло лято да берете ядове.
              Не е за дългосрочни позиции. Очаква се и САЩ да анонсират количествени улеснения. европа ще намаля лихви. изобщо фундамента не е много еднопосочен.
              "Умните" глави от централните банки сами се прецакаха. Те очакваха, че гърците ще гласуват за Сириза и миналата седмица дадоха обещания на пазара за нова ликвидност. Сега, когато стана ясно, че Сириза не печели, пазарите са разочаровани, защото няма да има причина краткосрочно да се налеят пари.

Коментар

• http://www.bloomberg.com/quote/GSPG10YR:IND

Коментар

• Май сме надолу с двоен връх ,сас тест на 26
                  Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Купонна започва сега
                    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• USDJPY

Не е късно
                      http://prikachi.com/images/157/4905157q.jpg
                      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        Излиза, че Гърция е най голямата държава в Европа а Испания и Италия ги забравихме. Всичко е една игра на големите. затова умната. Скалп с близък стоп и после 1/3 продан и стопа на нула. Иначе рискувате да ви уловят в големият медиен водовъртеж и цяло лято да берете ядове.
                        Не е за дългосрочни позиции. Очаква се и САЩ да анонсират количествени улеснения. европа ще намаля лихви. изобщо фундамента не е много еднопосочен.
                        наблюдаваш гърция а

всичко става точно както то го казвах

като знаеш крайните цели другото е лесно

Коментар

• Под месечен тренд имам в предвид тренд на месечна графика, а не месечен тренд .Сега видях че така съм го писал и се проправям с този пост

Коментар

• Не използвам мартингейл и гледам удвоявания и така нататък да нямам( в смисъл взел си 1 лот и следващата позиция да взема 2) .
                            Гледам че идва тренд и влизам в него по малките графики и слагам лимити в големите, общо казано.
                            Позиции се групират в лимити( в момента имам два 1.18- тук само 3 позиции и то малки и 1.2270 този лимит е по скоро средно голям в момента и мисля ако мине 1.28 да направя лимит 1.24 със следващите позиции) , Взима се когато се качва и когато пада.
                            Пример тръгва от 1.23 да се качва и кога видя сигнал влизам с малка позиция и в един момент се наиграва на средно срочните и да слуша по големите какво му казват .
                            Когато пада пак дава сигнали и купувам и вече ако доближи лимита ( или първата позиция) следващите позиции ги групирам за по нисък лимит или създавам такъв.
                            Позиции се затварят само на печалба.
                            Може да се случи ( много рядко при това ) първата позиция да е с 7 фигури загуба, и след месец да се затвори на две фигури печалба, съответно последната ще се затвори с 9 фигури печалба.
                            Ако приемем че началото на позициите е 1000 евро отварям до 10% от акаунта но не наведнъж разбира се а много по малко ( взимам това защото е нагледно за повечето трейдъри , разбирате че в никакъв случай няма да взема да ви кажа с каква сума се занимавам това си е мой проблем ) в един момент 90 % от позициите като ми се затворят и сметката е малко над 4000 евро . В този случай изкарвам 2000 евро ( 1000 за мен , 1000 за черни дни се слагат) и в сметката остават 2000.( пак играя все едно е 1000 евро, като след време почваш да се поотпускаш ).
                            Сметката за един хванат месечен тренд е следната е такава - пак слагам ако е 1000 евро , до края на тренда е около 70 000 евро. Ако тренда се промени затварям всичко и обръщам платната. Някъде се около 60 000 евро обикновено е станала сметката когато затварям всичко . Тогава взимам 50 000 евро и остават поод 10 000 и почвам да играя с тях за другият тред до 10 % и прочие
                            Малко дълго става затова се извинявам.
                            Ще излизам че имам малко работа с бюрократичната ни система така че лек и успешен ден на всички

Коментар

• май ще атакуваме 1,28

Коментар

• и друг път съм казвал, че
                                европейският фокусник е с дълбок ръкав,
                                и в него има много зайчета, които,
                                ще бъдат изваждани по план,
                                пп трябва да правим разлика, м/у
                                фундамент и спекулативни новини,
                                ФА също си има индикатори ,
                                а инак аз си разчитам и на ТА и на ФА
                                Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение

Коментар

Working...
                                X