IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
    Късо от 1.2710
    Успех на всички
    Новака, привет! Мартингейл ползваш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
      сега ще има невиждан
      еврооптимизъм (докато не дойде отрезняването)
      кога ако не сега
      55% отворени къси позиции,
      как да не ги измушкаш
      Излиза, че Гърция е най голямата държава в Европа а Испания и Италия ги забравихме. Всичко е една игра на големите. затова умната. Скалп с близък стоп и после 1/3 продан и стопа на нула. Иначе рискувате да ви уловят в големият медиен водовъртеж и цяло лято да берете ядове.
      Не е за дългосрочни позиции. Очаква се и САЩ да анонсират количествени улеснения. европа ще намаля лихви. изобщо фундамента не е много еднопосочен.

Коментар

• Късо от 1.2710
        Успех на всички

Коментар

• айде сега и гапчето на 29 . кризаааааааааааа

Коментар

• сега ще има невиждан
            еврооптимизъм (докато не дойде отрезняването)
            кога ако не сега
            55% отворени къси позиции,
            как да не ги измушкаш

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
              успех желая но според мен подрани
              Прокълна ме
              Ударен стоп - оставам наблюдател в тази шашава седмица.

Успех
              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• 2695 си е супер важно ниво,
                и от това как ще зотвори дневния
                бар(под или над него)
                зависи много...
                Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                  Размирни времена,но то ако не сега,кога ще има възможност за прилична печалба - късо от тук (1.2703),стоп 20 пипса,профит - "е еее ееее .....надоле,надоле ....надоле е чирпан)

Ако ми прасне стопа,това мисля да ми е сделката за седмицата.Ако оцелее може и да простея малко,но тръгне ли добре ....ще държа за над 500пипса.А да видим

Успех

Коментар

• Размирни времена,но то ако не сега,кога ще има възможност за прилична печалба - късо от тук (1.2703),стоп 20 пипса,профит - "е еее ееее .....надоле,надоле ....надоле е чирпан)

Ако ми прасне стопа,това мисля да ми е сделката за седмицата.Ако оцелее може и да простея малко,но тръгне ли добре ....ще държа за над 500пипса.А да видим

Успех
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                      Все ми е тази за еврото... Живея в България, живея в Европа, живеем в ЕС Ето това ще ти кажа
                      А може би не всички живеем в ЕС?
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• хубаво ще е да има гап нагоре, че да мож да го продадем от по-височко тъй ке действам аз тез дни

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                          Колега, какво по-точно честитиш на еврото? Това, че Гърция ще продължи да виси като воденичен камък на Еврозоната? И че на Германия и компания ще се наложи отново да наливат в каца без дъно? Защото дългът на Гърция оттук нататък само ще расте с новите кредити, които неминуемо ще поиска. И че Гърция ще продължи да дава лош пример на останалите закъсали? Които също ще искат "помощи"?
                          Нима не осъзнаваш, че тези резултати от изборите /ако останат такива/ са по-лошият вариант както за гърците, така и за Еврозоната и еврото?
                          Разбира се, в краткосрочен план ще има еуфория, както винаги. А после?
                          Но ако иронизираш, честитейки на еврото, то извинявай.
                          Желая ти успех!
                          Все ми е тази за еврото... Живея в България, живея в Европа, живеем в ЕС Ето това ще ти кажа

Коментар

• Много е малък гапа, нещо не им вярват май ...
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Както написах преди няколко часа еврото ще поскъпне. И това ще свие още износа от еврозоната.

Коментар

• Малеее, доживяхме да се радваме на евентуална коалиция между пасок и нова демокрация)) Абе вие луди ми сте??? Тея не моат да мелят заедно

Коментар

Working...
                                X