Първоначално изпратено от Novakat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениесега ще има невиждан
еврооптимизъм (докато не дойде отрезняването)
кога ако не сега
55% отворени къси позиции,
как да не ги измушкаш
Не е за дългосрочни позиции. Очаква се и САЩ да анонсират количествени улеснения. европа ще намаля лихви. изобщо фундамента не е много еднопосочен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеуспех желая но според мен подрани
Ударен стоп - оставам наблюдател в тази шашава седмица.
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
2695 си е супер важно ниво,
и от това как ще зотвори дневния
бар(под или над него)
зависи много...
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеуспех желая но според мен подрани
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеРазмирни времена,но то ако не сега,кога ще има възможност за прилична печалба - късо от тук (1.2703),стоп 20 пипса,профит - "е еее ееее .....надоле,надоле ....надоле е чирпан)
Ако ми прасне стопа,това мисля да ми е сделката за седмицата.Ако оцелее може и да простея малко,но тръгне ли добре ....ще държа за над 500пипса.А да видим
Успех
Коментар
-
Размирни времена,но то ако не сега,кога ще има възможност за прилична печалба - късо от тук (1.2703),стоп 20 пипса,профит - "е еее ееее .....надоле,надоле ....надоле е чирпан)
Ако ми прасне стопа,това мисля да ми е сделката за седмицата.Ако оцелее може и да простея малко,но тръгне ли добре ....ще държа за над 500пипса.А да видим
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнениеВсе ми е тази за еврото... Живея в България, живея в Европа, живеем в ЕС Ето това ще ти кажаФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеКолега, какво по-точно честитиш на еврото? Това, че Гърция ще продължи да виси като воденичен камък на Еврозоната? И че на Германия и компания ще се наложи отново да наливат в каца без дъно? Защото дългът на Гърция оттук нататък само ще расте с новите кредити, които неминуемо ще поиска. И че Гърция ще продължи да дава лош пример на останалите закъсали? Които също ще искат "помощи"?
Нима не осъзнаваш, че тези резултати от изборите /ако останат такива/ са по-лошият вариант както за гърците, така и за Еврозоната и еврото?
Разбира се, в краткосрочен план ще има еуфория, както винаги. А после?
Но ако иронизираш, честитейки на еврото, то извинявай.
Желая ти успех!
Коментар
Коментар