Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениедълго от тука за 2676
че пак ще загубиш гласа си и ще
караш само на ТРЕНДОВИЦАЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе е зелЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitak Разгледай мнениеби трябвало около 16:10 да ти ги е затворило при цел 1.2598, ако не сега на там върви
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеха такаааа
залагам ордер купува на 1.2578 цел 1.2598
продължавам да чакам
ми кат съм проз то 3 пипа ми е спреда
цях да съм го цунал и излязъл вечеLast edited by bvg; 18.06.2012, 17:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеКоето в превод значи - златце на 1400..... давай доларе....
и Евро 1.20 .... но само като начало .....давай доларе
При тях все пак има рисков момент и до сряда могат да отиграват ново QE. Особено при златото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение"Умните" глави от централните банки сами се прецакаха. Те очакваха, че гърците ще гласуват за Сириза и миналата седмица дадоха обещания на пазара за нова ликвидност. Сега, когато стана ясно, че Сириза не печели, пазарите са разочаровани, защото няма да има причина краткосрочно да се налеят пари.
и Евро 1.20 .... но само като начало .....давай доларе
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеайде сега и гапчето на 29 . кризаааааааааааа
Нямах време да влезна, но ето
къде е причината за днешното късо !!!
Добра ЖАБА :Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеКакви са очакванията ти относно ФЕД-а?
Аз мисля, че все още е раничко да загатне за QE3, но като нищо може да покаже малко умения на дансинга (туист).
По-интересно е как ще оценят техните си данни за растежа и безработицата.
Коментар
Коментар