IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С това мечо поглъщане на дневна направо ви се чудя на акъла как може да го удължавате еврото.Само обявяване на ново гръцко правителство ще накара еврото да скочи като умряла котка и това ще бъдеЦелта средносрочно според мен е тест на дъното на 2288

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
      това дългосрочно евтино евро, ще изкара накрая в отчетите свръх износ от ЕС големи печалби и ще почне да хвърчи. Те и това ще използват управляващите на ЕС, вчера казаха заемаме се с увеличаване на потреблението и икономическия растеж, като просто използват момента и после ще се ударят в гърдите ето изведохме ЕС от кризата. Т.е. сега богатите се налапаха с пари от износ и понижен интерес на китайски стоки заради високия долар, а истинското потребление ще има бум когато долара пак стане евтин, все пак доста европейски компании също са базирани в Китай.
      ...ами....ако задържат печалбите извън EU...за да не плащат високи данъци....ко праиме...

Коментар

• това дългосрочно евтино евро, ще изкара накрая в отчетите свръх износ от ЕС големи печалби и ще почне да хвърчи. Те и това ще използват управляващите на ЕС, вчера казаха заемаме се с увеличаване на потреблението и икономическия растеж, като просто използват момента и после ще се ударят в гърдите ето изведохме ЕС от кризата. Т.е. сега богатите се налапаха с пари от износ и понижен интерес на китайски стоки заради високия долар, а истинското потребление ще има бум когато долара пак стане евтин, все пак доста европейски компании също са базирани в Китай.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
          значи приемаш вчерашното 2562 за край на спада...и оттук търсиш откат на север
          предпочитам да играя на интрадневни щото ако сгреша не ме бие през ръцете толкова . Приципно съм за дълги до 1.35, може и повече, но да не ставам краен оптимист това следващите 3-4 месеца

на интрадневни си хващам 2-4 сделки по 20 пипа и съм доволен за една седмица са ми около 200 пипа + и 50 пипа -
          Last edited by bvg; 19.06.2012, 11:47.

Коментар

• значи приемаш вчерашното 2562 за край на спада...и оттук търсиш откат на север

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
              Сложен стоп на 0 и чакаме целите
              според мен днес трябва да стане нещо подобно около 1.27 връх около 20:00ч, затваряне около 1.2670/80, ако имаме 1.27 ще се целя са една бърза къса от 1.27 на 1.2680

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                вътре съм чакаме сега 2598 за продажба
                продадено

Коментар

Въпреки всичко ако тази нощ отиде до
                  1.2590-1.2600 слагам стоп на 0
                  Сложен стоп на 0 и чакаме целите
                  Мнението ми води до фалит !

Коментар

• според мен положението е следното, утре прайм една лека корекция до 1,2660 около това ниво, и у Сряда след ФЕД яко надолу

Коментар

И само не ме разбирайте погрешно , аз далеч не съм про-евро настроен ,
                      просто според мен се намираме в един корективен мини тренд по малките
                      таймфреймове който може да ни отведе до 1.2900 максимум и след това
                      свободното средносрочно падане за което повечето говорят до 1.1900 .
                      Хъх ,абе двузначно си е.Ако иде до 1.29 е..ли го как ще го възприемат,особено със текущите условия.Като нищо ще се вземат за безсмъртни,щото дори и със държава пред фалит,еврото се надига ....иииии кааатоооо гооооо ууудааалллжааааттт ....и е ни пак на 1.60.
                      Е за това не требе да им се отпуща аванта .С тез милиарди де ги дадоха,цял нов континент щяха да дигнат в океана бре и да си направят нова управническа система .Ама не,та не ...Ний тука ше показваме колко сме велики.

Тъй,че внимавайте кво си пожелавате ....кат нищо ще се случи

Успех
                      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Аз да кажа защо пада днес като камък , пък иначе то може и да се повиши..те всички луди не са в лудницата .
                        И само не ме разбирайте погрешно , аз далеч не съм про-евро настроен ,
                        просто според мен се намираме в един корективен мини тренд по малките
                        таймфреймове който може да ни отведе до 1.2900 максимум и след това
                        свободното средносрочно падане за което повечето говорят до 1.1900 .

Коментар

• ВУЙЧО

Аз да кажа защо пада днес като камък , пък иначе то може и да се повиши..те всички луди не са в лудницата .
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Не 100 а 200
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Утре 100 пипса още надолу в свободно падане
                              Добре трейдъре , така да бъде , казах че съм готов да затворя около 1.2500
                              Ако си прочел постовете ми от миналата седмица ще видиш защо мога
                              да си позволя тази сделка сега Въпреки всичко ако тази нощ отиде до
                              1.2590-1.2600 слагам стоп на 0 и ще гледам азиатците,ако не ми хареса - close all

Коментар

• ВУЙЧО

И утре тези от ЕЦБ дето са наети да подпират еврото , ще са във ваканция и ще разпускат нервите..понеже им беше напечено преди гръцките избори и сега се успокоиха вече шефовете им. Еврото като се качваше до 1.60 само ЕЦБ го купуваха , кой луд ще купува евра и европейски ДЦК ! Утре 100 пипса още надолу в свободно падане.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X