С това мечо поглъщане на дневна направо ви се чудя на акъла как може да го удължавате еврото.Само обявяване на ново гръцко правителство ще накара еврото да скочи като умряла котка и това ще бъдеЦелта средносрочно според мен е тест на дъното на 2288
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениетова дългосрочно евтино евро, ще изкара накрая в отчетите свръх износ от ЕС големи печалби и ще почне да хвърчи. Те и това ще използват управляващите на ЕС, вчера казаха заемаме се с увеличаване на потреблението и икономическия растеж, като просто използват момента и после ще се ударят в гърдите ето изведохме ЕС от кризата. Т.е. сега богатите се налапаха с пари от износ и понижен интерес на китайски стоки заради високия долар, а истинското потребление ще има бум когато долара пак стане евтин, все пак доста европейски компании също са базирани в Китай.
Коментар
-
това дългосрочно евтино евро, ще изкара накрая в отчетите свръх износ от ЕС големи печалби и ще почне да хвърчи. Те и това ще използват управляващите на ЕС, вчера казаха заемаме се с увеличаване на потреблението и икономическия растеж, като просто използват момента и после ще се ударят в гърдите ето изведохме ЕС от кризата. Т.е. сега богатите се налапаха с пари от износ и понижен интерес на китайски стоки заради високия долар, а истинското потребление ще има бум когато долара пак стане евтин, все пак доста европейски компании също са базирани в Китай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениезначи приемаш вчерашното 2562 за край на спада...и оттук търсиш откат на север
на интрадневни си хващам 2-4 сделки по 20 пипа и съм доволен за една седмица са ми около 200 пипа + и 50 пипа -Last edited by bvg; 19.06.2012, 11:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСложен стоп на 0 и чакаме целите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеВъпреки всичко ако тази нощ отиде до
1.2590-1.2600 слагам стоп на 0Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеИ само не ме разбирайте погрешно , аз далеч не съм про-евро настроен ,
просто според мен се намираме в един корективен мини тренд по малките
таймфреймове който може да ни отведе до 1.2900 максимум и след това
свободното средносрочно падане за което повечето говорят до 1.1900 .
Е за това не требе да им се отпуща аванта .С тез милиарди де ги дадоха,цял нов континент щяха да дигнат в океана бре и да си направят нова управническа система .Ама не,та не ...Ний тука ше показваме колко сме велики.
Тъй,че внимавайте кво си пожелавате ....кат нищо ще се случи
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеАз да кажа защо пада днес като камък , пък иначе то може и да се повиши..те всички луди не са в лудницата .
просто според мен се намираме в един корективен мини тренд по малките
таймфреймове който може да ни отведе до 1.2900 максимум и след това
свободното средносрочно падане за което повечето говорят до 1.1900 .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Утре 100 пипса още надолу в свободно падане
Ако си прочел постовете ми от миналата седмица ще видиш защо мога
да си позволя тази сделка сега Въпреки всичко ако тази нощ отиде до
1.2590-1.2600 слагам стоп на 0 и ще гледам азиатците,ако не ми хареса - close allМнението ми води до фалит !
Коментар
-
ВУЙЧО
И утре тези от ЕЦБ дето са наети да подпират еврото , ще са във ваканция и ще разпускат нервите..понеже им беше напечено преди гръцките избори и сега се успокоиха вече шефовете им. Еврото като се качваше до 1.60 само ЕЦБ го купуваха , кой луд ще купува евра и европейски ДЦК ! Утре 100 пипса още надолу в свободно падане.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар