Колчо сантимента е с най-голям спад от ...1998г.и то на Германия!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеАбе то тия дни въобще не е за влизане в пазара ебати нелогичните движения
Ако някой може да даде смислено обяснение защо ,въпреки не лошите, направо ужасни данни в 12 ч еврото и индексите скачат -моля.
а Гешпанските под 7
... знам ли ..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеАбе само аз ли бях на пазара,че точно моя стоп търсеха бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеА си бяха 35 пипса +
на 20 още ще го скъся...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМного лошо зю ...
ама що се повърна, та не успях да прибера пикселите в касичката ..
...
Убаво де ...
що рипнА така
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМного лошо зю ...
ама що се повърна, та не успях да прибера пикселите в касичката ..Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеАбе само аз ли бях на пазара,че точно моя стоп търсеха бре
ама що се повърна, та не успях да прибера пикселите в касичката ..
...
Убаво де ...
що рипнА такаLast edited by Колчо Слепеца; 19.06.2012, 13:09.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение>>> ZEW >>> 12:00
да видим ще има ли цунами сега на ордерчето ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениекато иска да ми дава пари няма да го върна
залагам 2567 бай цел 2587
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеС това мечо поглъщане на дневна направо ви се чудя на акъла как може да го удължавате еврото.Само обявяване на ново гръцко правителство ще накара еврото да скочи като умряла котка и това ще бъдеЦелта средносрочно според мен е тест на дъното на 2288
Коментар
Коментар