Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ей..... за толкова години на Форекса не се научи, че лошите новини водят до ръст в повечето случаи (с изключение на НФПР, безработица и БВП). И това е така защото се очаква следващите данни да са по-добри от настоящите. Ама като се реагира първосигнално и резултатите ще са незадоволителни. Но стига толкова с уроците. Успех на всички спекуланти
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНа швабите индекса за икономическа активност излезе -- много зле , строителния сектор е в погром , затова се засили да пада и ЕЦБ веднага купиха и го качват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеТо оттам си е яно ,че идват само добри новиниАма точно в 12 нещо не съм чул от тях да е излязло
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ аз бях. Зех късо у Дакс 6280, ама нещо се пиняви.
Може би се разчита,че положението се сговнясва и ще се наливат пак лесни пари .Тая практика (наливането на пари) много пожари ще запали .....как пък не се усещат
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение>>> G 20 ....!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеКолчо сантимента е с най-голям спад от ...1998г.и то на Германия!
аз бех на позиция от 01 ...
дейш...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеАбе то тия дни въобще не е за влизане в пазара ебати нелогичните движения
Ако някой може да даде смислено обяснение защо ,въпреки не лошите, направо ужасни данни в 12 ч еврото и индексите скачат -моля.
Коментар
Коментар