IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от selski tyrgovec Разгледай мнение
    Има ли още желаещи да скъсяват ? При тези "добри" новини в 12 наблюдаваме обратно на очакванията движение. Това е меко казано подигравка с пазаря(по точно май се оказва че е селски битак на който действат други сили различни от пазарните)
    некои му казват >>> short squezee...!!!

Коментар

• Има ли още желаещи да скъсяват ? При тези "добри" новини в 12 наблюдаваме обратно на очакванията движение. Това е меко казано подигравка с пазаря(по точно май се оказва че е селски битак на който действат други сили различни от пазарните)
      По дубрие увцъ ут колкуту евръ

Коментар

• Ей..... за толкова години на Форекса не се научи, че лошите новини водят до ръст в повечето случаи (с изключение на НФПР, безработица и БВП). И това е така защото се очаква следващите данни да са по-добри от настоящите. Ама като се реагира първосигнално и резултатите ще са незадоволителни. Но стига толкова с уроците. Успех на всички спекуланти

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        На швабите индекса за икономическа активност излезе -- много зле , строителния сектор е в погром , затова се засили да пада и ЕЦБ веднага купиха и го качват.

Коментар

• Ама полека доходите на италия и испания тръгнаха нагоре...
          с малко, ама тръгнаха ...
          ...
          Абе жабата ше ни спаси със спасителен вик !!!
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Пародия е всичко , то еврото си е такава по дефолт , то е причината за икономическата депресия.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
              То оттам си е яно ,че идват само добри новиниАма точно в 12 нещо не съм чул от тях да е излязло
              надеждата крепи пазара...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                И аз бях. Зех късо у Дакс 6280, ама нещо се пиняви.
                Не го разбирам аз тоя оптимизъм у дакса.Европа е като сух барут и само си чака искрата ..... а дакса расте ли,расте.С какъв акъл се влага доверие ...иди разбери.Изумена работа
                Може би се разчита,че положението се сговнясва и ще се наливат пак лесни пари .Тая практика (наливането на пари) много пожари ще запали .....как пък не се усещат

Успех
                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Че е вълутен, вълутен е ... ама пазар ле е ..
                  на 15 още укЪсих ... (дано не пикам срещу ветъра...)
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Внимавайте с петролето че е заспало и то на една
                    стабилна подкрепа и фръкне ли...току виж ми е изпълнило
                    лимитите и преди края на седмицата . А по въпроса за лошите данни
                    колегата PLP да не се притеснява,ще дойде времето и за тяхната консумация
                    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• На швабите индекса за икономическа активност излезе -- много зле , строителния сектор е в погром , затова се засили да пада и ЕЦБ веднага купиха и го качват.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• PLP

EЦБ постоянно интервенират , и това ако е валутен пазар здраве му кажи.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                          >>> G 20 ....!!!
                          То оттам си е яно ,че идват само добри новиниАма точно в 12 нещо не съм чул от тях да е излязло

Коментар

Колчо сантимента е с най-голям спад от ...1998г.и то на Германия!
                            Да бе батка...
                            аз бех на позиция от 01 ...
                            дейш...

Коментар

• Ми така ше е
                              Покрай гърците ЦБ имат оправдание да си разиграват коня как си искат
                              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Абе то тия дни въобще не е за влизане в пазара ебати нелогичните движения

Ако някой може да даде смислено обяснение защо ,въпреки не лошите, направо ужасни данни в 12 ч еврото и индексите скачат -моля.
                                >>> G 20 ....!!!

Коментар

Working...
                                X