IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
    ей елементарно това евро , пак съм в парите дето вика найвника кризааааааааааааааааааа
    лято е. слънцето навън гали космите на гъсеницата.

ееее...малко развитие да има...еволюция

Коментар

• абе не се коси една диня с мастиска и животът продължава дето вика бербо

Коментар

• Мани мани. Аз зашортих сичко отново Даксито го подпуках за надоле, а то катери ли катери Гледам картата на Дзингата и се чудя дъл да им я давам на 6 Ако минем 6,30 до 8 стигаме бързо. Кат си мисля, май ще я държа.

Коментар

• ей елементарно това евро , пак съм в парите дето вика найвника кризааааааааааааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
            Какво значение има , дай ми произволно движение и винаги ще ти
            намеря обяснение защо се е случило или не се е случило
            Важното е да си с него, краткосрочно или средносрочно,...все тая..
            То това е и проблемът на повечето пишещи тук,понеже ви чета от доста
            години , един гледа един таймфрейм вика надолууу , друг гледа друг
            таймфрейм вика нагорееее...
            въпрос: С какво се занимава икономиката като наука?
            отговор: Да обяснява защо не са се сбъднали прогнозите на икономистите.

Коментар

• В момента се търгуват очаквания: За Гърция, за Г20 и НЕЩО друго може би
              Какво значение има , дай ми произволно движение и винаги ще ти
              намеря обяснение защо се е случило или не се е случило
              Важното е да си с него, краткосрочно или средносрочно,...все тая..
              То това е и проблемът на повечето пишещи тук,понеже ви чета от доста
              години , един гледа един таймфрейм вика надолууу , друг гледа друг
              таймфрейм вика нагорееее...
              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• eur usd intraday

R >>> 2655....2675

Коментар

• В момента се търгуват очаквания: За Гърция, за Г20 и НЕЩО друго може би. За това не се взима под внимание фундамента. А технически мисля, че вече се заформи възходящ тренд и посоката е нагоре. Аз съм дълъг от 1.2625 със стоп 1.2605 и лимит 1.2660
                  По дубрие увцъ ут колкуту евръ

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение

хе хе за пореден път фундаменталния анализ няма логика

ексела хубаво си ми каза сутринта 1.2631 80%+ 1.27 ~20%

заложил съм си ордерчета и горе за късо
                    сутринта неможах да вляза от долу за дълга да видим дали ще вляза за къса сега,

ордера го преместих с 2 пипа на 2698 продава таргета ми е 20 пипа

Коментар

• шибнат стоп на 1.264 ...
                      деня, на милимунди печалба...
                      ...
                      Да питам некой от протосите...
                      кво праите, когато техническия и фундамента Ви се разминаат брутално... ?
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Last edited by Sharper; 19.06.2012, 14:53.

Коментар

• Селски търговец, защо очакваш пазарът да е праволинеен? Представи си следната ситуацийка:

Голям играч иска да купи солидно количество евра. В неговия случай това не става с едно натискане на бутона и хоп, взима цената, която в момента му свети на екрана. Ако си говорим за наистина солиден обем и го хвърли маркет, може да направи бая спица, да получи лоша средна цена и накрая да се окаже, че е купил върха, защото веднага ще се намери поне един от неговия калибър с обратна визия за спекулативното движение. Ако добавим и реалния интерес към картинката, става доста по- сложно и интересно, но не това е целта на задачката.

Какво би направил някой с повечко кисело мляко м/у ушите в подобен случай? Варинтите са много, но ето един примерен: ще използва момент като днешния - доста къси останаха незатворени от вчера и доста се отвориха в процеса на формирането на новините от днес. Съответно и натиснаха пазара с 30-40 пипса. Хипотетичният ни голям играч купува по време на селлофф-а и когато в един момент движението надолу срещне затруднения и не може да продължи... следва логичният скуиз на късаците.

Казано с 2 думи, ако искаш да купиш много и да получиш добра цена, направи го, когато всички др продават. Така хем няма да купиш върха, хем после останалите участници ще ти напомпат цената, придавайки начално ускорение. От там насетне му остава само едно - да реди съпортинг бидове под текущият курс, за да дава смелост на нови и нови купувачи, да ъптиква чат-пат цената, като заспи, да изфабрикува 1-2 новинки и... някоя друга корекция, за да донатовари и да изтръска тия, които не могат да държат и биха му създали проблеми по- късно (ще трябва да ги поеме по- горе и да им "осребри" профита).

Новините са си новини, но не те движат пазара, а парите.

Коментар

• eur usd

засега > ''трион''...над 2606 имаме предпоставки за атака на 2660....27хх

Коментар

• Селски търговец - на теб на няколко пъти се опитах да ти обясня някой елементарни неща, но очевидно няма и неможеш да ги вденеш. Така, че не се прави на интересен със селските си изцепки. Има още много да се учиш и можеш да постигнеш напредък само ако искаш да се научиш, а не се правиш на "черна станция".

Първоначално изпратено от selski tyrgovec Разгледай мнение
                              Значи ако следващите са по-добри ще имаме посока надолу . Интересна логика, в която да си призная не вярвам да е причината за покачването след 12:00

ПП Повече от ясно е, че ако данните бяха излезли добри то сега щяхме да гледаме нива над1.27

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                                Ей..... за толкова години на Форекса не се научи, че лошите новини водят до ръст в повечето случаи (с изключение на НФПР, безработица и БВП). И това е така защото се очаква следващите данни да са по-добри от настоящите. Ама като се реагира първосигнално и резултатите ще са незадоволителни. Но стига толкова с уроците. Успех на всички спекуланти
                                Значи ако следващите са по-добри ще имаме посока надолу . Интересна логика, в която да си призная не вярвам да е причината за покачването след 12:00

ПП Повече от ясно е, че ако данните бяха излезли добри то сега щяхме да гледаме нива над1.27
                                Last edited by selski tyrgovec; 19.06.2012, 14:30.
                                По дубрие увцъ ут колкуту евръ

Коментар

Working...
                                X