IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
    .. Някой, който не е чел предишните постове, ще остане с впечатление, че това са мои думи, а всъщност те са на REDA...
    ОК , промених го , прав си . Но ако си ме чел внимателно си разбрал , предполагам , че трябва да се чете внимателно. И който чете трябва да чете внимателно и да "отсява" ненужното , а не да остава само с "впечатления".!!
    Нарочно пиша 3 пъти "внимателно".

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
      Много скучен мач се получи. Без малко да ме приспят.

Съвсем накратко, защото не можа да се събере кворум: нещо къде 1.32 в петък (30ти март), на 6ти април пробив над 1.34, а на 21ви връх някъде около 1.37-1.38. Дилей до 2 дни.

Няма как без спам, но би било наистина супер, ако сме поне малко по- конструктивни.
      3789, да не кажеш после ама хъка мъка,

Коментар

• rado 42

Благодаря, колега!
        Last edited by Дон Карлос; 29.03.2012, 01:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
          ... ...
          За 10-и път ще кажа , че поне 20 пъти повече са четящите отколкото пишещите тук.
          И ако наистина искат да научат нещо от тук , то ще им се наложи да отсяват сеното от плявата. Демек , смислените от безмислените постове. А спам винаги ще има , защото това е самотна и тежка работа и трябва клапан за пАрата. И къде другаде , ако не между нас можем да се шегуваме по начин , по който никой друг няма да разбере.
          Та за сеното и плявата... Ако някой не може да отсее на кое мнение да отговаря и на кое - не , то не знам дали е дорасъл за форекс търговия . Никой не е длъжен да отговаря на всяко мнение тук . Въпрос на лична преценка е .
          Нека се опитаме да игнорираме мнения извън темата , мнения на странни езици ( "Аптекаря", "Котура и др.) , откровени провокации ( тук никовете са много...) . Толкова ли е трудно на тези да не отговаря никой. Нека си плямпа , все едно го няма. . И понеже тази търговия изисква наблюдение и търсене на зависимости , то не знам как някои от нас се чувства длъжен да отговаря цяла вечер на безумни и провокативни мнения.
          Всичко , което съм научил е от форуми и ровене из нета. Не съм ходил на курсове и седенки . Не знам дали съм успешен , но поне съм на пазара трета година и сметката се увеличава. Значи е възможно само от форуми да си над водата. Но трябва да се чете избирателно и внимателно - има ценни неща , но трябва да ги отсееш . Преди време РЕДА пусна системата си на търговия на всеки , който поиска - и какво 4-5 познати ника и още толкова непознати . Значи 10-15 човека искат да научат нещо ново и различно от тяхната система ( ако я имат въобще ) на търговия.
          Та да обобщя - "който търси - намира" !! Спама е нужен за клапан , но трябва да се чете и между редовете ( му) !!
          "Не става само с дращене - требе и акъл..."
          Айде , лека вечер !!
          Last edited by rado 42; 29.03.2012, 01:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
            ти па намери кога да правиш анкетата по време на милан бърса...3215
            наздраве!
            Много скучен мач се получи. Без малко да ме приспят.

Съвсем накратко, защото не можа да се събере кворум: нещо къде 1.32 в петък (30ти март), на 6ти април пробив над 1.34, а на 21ви връх някъде около 1.37-1.38. Дилей до 2 дни.

Няма как без спам, но би било наистина супер, ако сме поне малко по- конструктивни.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
              Чак пък боклуци.
              Аз съм добронамерен по принцип.
              Явно не всички са разбрали.
              На никой не смятам да се извинявам
              даже и на ЖИУОТНИТЕ
              Леука нож
              Къде хукна бе Реде.
              В тема с общ характер тип тюрлюгювеч, какво да пишеш освен изброеното от Дон Карлос. Общо взето като се осъзнаеш се кротваш, а безсмислици да дрънкаш има по - голям смисъл от това да коментираш пазара. То си е и вредно да се обременяваш с изказването на мнение на всеослушание - ангажиращо си е, а и от това ставаш зомби на собственото си мнение изразяващо се най-често с дълбоки дроудауни и тем подобни инфекции от общ характер - пример съседна тема.

Хич да не ти пука - опъвай прътът със суджуците и бахура.

Коментар

• Какви са тия семейни драми тука?Че и тежки думи.Аз присъствам и в този и в оня форум,прескачам и при Желев,чета по малко и главно дращя спам и не виждам някаква съществена разлика между всички тях.Я си пийте питието и си гледайте живота,какво сте се загрижили за нещо толкова незначително.Наздраве!
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Чак пък боклуци.
                  Аз съм добронамерен по принцип.
                  Явно не всички са разбрали.
                  На никой не смятам да се извинявам
                  даже и на ЖИУОТНИТЕ
                  Леука нож
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• ....и както казва баба ми, като си казал Г ще кажеш
                    Last edited by qna92; 28.03.2012, 23:57.
                    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

Ех... само 4 мнения до момента. Май-май няма сми да чакам до 12, за да дойде и моя ред.
                      не чакай 12

много нервно тука.що така
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Ех... само 4 мнения до момента. Май-май няма сми да чакам до 12, за да дойде и моя ред.
                        ти па намери кога да правиш анкетата по време на милан бърса...3215
                        наздраве!
                        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Ех... само 4 мнения до момента. Май-май няма сми да чакам до 12, за да дойде и моя ред.

Коментар

• ?!

Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                            Решение няма заради всеобщата масова ДЕГРАДАЦИЯ
                            Пък и май ставащите за нещо се преместиха на другото място
                            Браво! Поздравления! Върховна мисъл!!!

Тези, които са останали и пишат тук НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО. БОКЛУЦИ.
                            Ами така е, щом само ДЕГРАДИРАЛИ люде са останали тук, за какво да стават?!

Ашколсун!

Ама нищо ново под слънцето. Навремето, когато бях в казармата, фатмакът, който ни строяваше сутрин за физзарядка и той имаше подобни проблясъци.

ПП. Аз бих се извинил на хората. Че и на животните.

Коментар

• решение има и винаги ще има,
                              ами инвестора да "взаимства"
                              от този "друг" форум някои неща,
                              аз съм сигурен че ако малко се размърдат
                              ще намерят спонсор за този начин на работа-
                              един или няколко ИП-та/бъкети/, те няма да загубят
                              нищо, а напротив ще спечелят нови клиенти,
                              кои с конкурси, кои с форуми и бонуси , но
                              битката за привличане на клиенти от ИП-тата
                              или бъкетите си е налице,
                              схемата е гъвкава, проста и работи,
                              сами виждаме какъв отлив има тукаи
                              съответно прилив там ...
                              Нещата са прости, само трябва
                              малко Инвестора да се поразмърда

Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                              Навремето с Дон Карлос имахме някои търкания, но в случая е много-много прав и го подкрепям на 100%. Проблем има, но решение... едва ли... Или поне аз не го виждам. В крайна сметка всичко зависи от пишещите тук и в някаква степен от Инвестор.бг.

Коментар

Aйде малко да пораздвижим нещата. В момента курсът е 3315. Според вас кое ще видим първо - 3415, 3215 или нещо трето?
                                1,3231
                                И все пак да попитам в София дойдоха ли щъркелите

Коментар

Working...
                                X