IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• blqblq щото евентуално може да се
    доусъвършентсва нещо,,,,,,,

П.П>Е на сетих се и за пример............
    СТАМБЕНИТЕ КАКИ бяха впрегнати

П.П2>Комърджи ко речи????????????????
    Last edited by REDA; 29.03.2012, 15:17.
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Реда, твоят начин на търговия си е твой и е безпредметно да бъде коментиран от някой друг. Важни са резултатите, а те при теб ще са едни, при мен други, а при някой трети - коренно противоположни. Ако кажа, че много ме радва или е пълна глупост, това едва ли ще промени с нещо виждането ти на човек, който от доста време е на пазара и има изградени определени принципи на търговия. Още тогава оцених по достойнство желанието ти да споделиш, прочетох написаното с любопитство, поогледах се какво мога да крадна, но би било некоректно, ако почна да коментирам. Щом за толков време си още в "играта", значи за теб това е ОК, с което за мен темата се изчерпва.

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
        За 10-и път ще кажа , че поне 20 пъти повече са четящите отколкото пишещите тук.
        ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
        ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
        . Преди време РЕДА пусна системата си на търговия на всеки , който поиска - и какво 4-5 познати ника и още толкова непознати . Значи 10-15 човека искат да научат нещо ново и различно от тяхната система ( ако я имат въобще ) на търговия.
        Та да обобщя - "който търси - намира" !! Спама е нужен за клапан , но трябва да се чете и между редовете ( му) !!
        "Не става само с дращене - требе и акъл..."
        Айде , лека вечер !!
        +1024

rado 42 чадо,
        не бяха само 4-5, а почти всички дето пишат
        и още едно стотина други дето съм ги мяркъл
        тъдява или съвсем непознати.
        Тез дето са редовните поне 10-на обещаха,
        че направят коментар след като я разучат,
        но мързела е по силен от всичко друго без
        да се брои глада.
        Айде сега да видим дали ще има реакции !!!
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• А искам само ДОБРИ НОВИНИ

Коментар

• Испания може да поднови европейската дългова криза.
            Мадрид не е обърнал достатъчно внимание на публичните си финанси
            На 30-31 март в Копенхаген ще се проведе среща на министрите на финансите на страните от еврозоната, на която ще бъде взето решение дали да бъде увеличен размерът на постоянния спасителен механизъм в случай на молба за финансова помощ от Испания.

Коментар

• и аз пуснах една къса с минимален стоп, като цяло съм за дълги ама нема вход

Коментар

• що ми се струва,
                че днешния бар ще е червен

Коментар

• Добро утро!
                  Май изтървах входа за дългите
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Упс прецаках нещата. Тва беше плезеща се маймунка Инвесторе изтрий, щот аз не мога Успешен ден на всички! Аз отивам да блъскам стени с глава

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      Понеже много ми хареса поста ти реших да го подчертая
                      А и един съвет към ИНВЕСТОРА имам
                      Да сложат както на коментарите под новините - екстра с оценка
                      на всеки пост с ръчички нагоре или надолу или звездички -дали се харесва или не поста
                      Така всеки който пише тук ,ще му стане ясно какво мислят другите и как се оценя от тях , това което е написал току що
                      А нещо с езиче не искаш ли да ти направят от инвестора?
                      Last edited by X_Y; 29.03.2012, 11:26.

Коментар

За 10-и път ще кажа , че поне 20 пъти повече са четящите отколкото пишещите тук.
                        И ако наистина искат да научат нещо от тук , то ще им се наложи да отсяват сеното от плявата. Демек , смислените от безмислените постове. А спам винаги ще има , защото това е самотна и тежка работа и трябва клапан за пАрата. И къде другаде , ако не между нас можем да се шегуваме по начин , по който никой друг няма да разбере.
                        Та за сеното и плявата... Ако някой не може да отсее на кое мнение да отговаря и на кое - не , то не знам дали е дорасъл за форекс търговия . Никой не е длъжен да отговаря на всяко мнение тук . Въпрос на лична преценка е .
                        Нека се опитаме да игнорираме мнения извън темата , мнения на странни езици ( "Аптекаря", "Котура и др.) , откровени провокации ( тук никовете са много...) . Толкова ли е трудно на тези да не отговаря никой. Нека си плямпа , все едно го няма. . И понеже тази търговия изисква наблюдение и търсене на зависимости , то не знам как някои от нас се чувства длъжен да отговаря цяла вечер на безумни и провокативни мнения.
                        Всичко , което съм научил е от форуми и ровене из нета. Не съм ходил на курсове и седенки . Не знам дали съм успешен , но поне съм на пазара трета година и сметката се увеличава. Значи е възможно само от форуми да си над водата. Но трябва да се чете избирателно и внимателно - има ценни неща , но трябва да ги отсееш . Преди време РЕДА пусна системата си на търговия на всеки , който поиска - и какво 4-5 познати ника и още толкова непознати . Значи 10-15 човека искат да научат нещо ново и различно от тяхната система ( ако я имат въобще ) на търговия.
                        Та да обобщя - "който търси - намира" !! Спама е нужен за клапан , но трябва да се чете и между редовете ( му) !!
                        Айде , лека вечер !!

Понеже много ми хареса поста ти реших да го подчертая
                        А и един съвет към ИНВЕСТОРА имам
                        Да сложат както на коментарите под новините - екстра с оценка
                        на всеки пост с ръчички нагоре или надолу или звездички -дали се харесва или не поста
                        Така всеки който пише тук ,ще му стане ясно какво мислят другите и как се оценя от тях , това което е написал току що
                        Last edited by X_Y; 29.03.2012, 11:23.
                        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Добрутро и успешен ден на всички! Няма да ви се разсърдя ако бутнете всички пазари надоле. И Разни Донове да не развалят хубавата тема

Коментар

• Харесвам къси $/J за днеска, утре, други ден. Лека и успешна вечер на всички.
                            ПС: А малко по-натам не изключвам нива около 81.00
                            Last edited by Fiscalist; 29.03.2012, 05:11.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
                              3789, да не кажеш после ама хъка мъка,
                              Жабчо, и по- нагоре бих се прицелил, но вече си говорим за наистина много дългосрочен трейд. Като за момента (следващия месец) и на нещо от порядъка на 1.38 бих бил доволен, ако стане. Ключовите нива отдолу са 1.31 и 1.30.

Коментар

И ако наистина искат да научат нещо от тук , то ще им се наложи да отсяват сеното от плявата. Демек , смислените от безмислените постове. А спам винаги ще има , защото това е самотна и тежка работа и трябва клапан за пАрата. И къде другаде , ако не между нас можем да се шегуваме по начин , по който никой друг няма да разбере.
                                Та за сеното и плявата... Ако някой не може да отсее на кое мнение да отговаря и на кое - не , то не знам дали е дорасъл за форекс търговия . Никой не е длъжен да отговаря на всяко мнение тук . Въпрос на лична преценка е .
                                Нека се опитаме да игнорираме мнения извън темата , мнения на странни езици ( "Аптекаря", "Котура и др.) , откровени провокации ( тук никовете са много...) . Толкова ли е трудно на тези да не отговаря никой. Нека си плямпа , все едно го няма. . И понеже тази търговия изисква наблюдение и търсене на зависимости , то не знам как някои от нас се чувства длъжен да отговаря цяла вечер на безумни и провокативни мнения.
                                Всичко , което съм научил е от форуми и ровене из нета. Не съм ходил на курсове и седенки . Не знам дали съм успешен , но поне съм на пазара трета година и сметката се увеличава. Значи е възможно само от форуми да си над водата. Но трябва да се чете избирателно и внимателно - има ценни неща , но трябва да ги отсееш . Преди време РЕДА пусна системата си на търговия на всеки , който поиска - и какво 4-5 познати ника и още толкова непознати . Значи 10-15 човека искат да научат нещо ново и различно от тяхната система ( ако я имат въобще ) на търговия.
                                Айде , лека вечер !!
                                +1267650600228229401496703205376

Преди няколко часа се канех да напиша нещо подобно в отговор на Дон Карлос, но ти си го казал перфектно!

Коментар

Working...
                                X