If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aйде малко да пораздвижим нещата. В момента курсът е 3315. Според вас кое ще видим първо - 3415, 3215 или нещо трето?
По темата !!!!!
Гледайки големите графики
съм за движение в диапазона 1,35000-1,36000
и там ще се реши как ще продължи.
За съжаление нямам евтин вход от тук
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Кое е това "другото място" да се преместя и аз там бре ТАТОвото ???
Седи тука ТАТО(дръто), че да
си правим компания, че няма други
То бях казал , че няма да пиша до
края на месеца. То и не пиша де.
Само простотии от време на време.
Спирам до края на месеца. че показвам
БЕЗХАРАКТЕРНОСТ !!!
Навремето с Дон Карлос имахме някои търкания, но в случая е много-много прав и го подкрепям на 100%. Проблем има, но решение... едва ли... Или поне аз не го виждам. В крайна сметка всичко зависи от пишещите тук и в някаква степен от Инвестор.бг.
Здравейте!
Ще ми помогне ли някой да се ориентирам в коя тема се пише за валутна търговия?
Много ще му бъда благодарен и предварително благодаря.
Преди време точно в тази тема се пишеше за форекс, но явно нещата са се променили. Вярно, че и сега се промъква по някоя друга дума на тази тема, но съвсем инцидентно. Като чета, добивам впечатлението, че това е тема за всичко, но основно за безвкусни шеги и закачки, за вкусни свински пържоли и бира, за вицове и песнички, за състезания по писане на псевдо диалект и деформиран български език, за изтъкване на познания по ботаника и зоология, най-вече видовете свиня и маймуна, за тъпи смешки, за тъга по отменената задължителна казарма и казармения ред, за десетки още неща от сорта "За всекиго по нещо".
Очевидно някой или някои целенасочено подвеждат нещата в тази посока, а мнозинството козирува и слуша. Очевидно някому не се нрави възможността занимаващите се с валутна търговия да обогатяват познанията си - сакън, някой да не почне да печели сериозно, че това няма да е в интерес на определени кръгове.
Всичко това, за съжаление става под благосклонния поглед на модераторите и мълчаливото им съгласие.
Странно, но най-големият сайт за икономика и бизнес не поддържа във форума си читава тема за валутна търговия, което изцяло зависи от него. Стига се до там , да се шушука, че Инвесторът по някакви си причини също имал интерес да е така, както е от известно време насам.
Което са пълни глупости, разбира се, но Инвесторът трябва да го докаже.
Гледам не си махнал КОСМАРЛЯЦИТЕ
по чутурата
КОГАТО ГОВОРИШ С МЕН ЩЕ МЪЛЧИШ,
че ще кажа на Анди да те размаже с ВИНКЕЛО
и ще му дам едни ножици за стригане на
ОФЦИ да те фризира, че на ХОРА да заприличаш
Евала на модератора, че подкара котурата с винкело. То беше ясно, че е нечий 3ти-5ти акаунт и тн и ако има как да ги разкарат всичките тия навлеци, може би ще живне темата.
Коментар