Първоначално изпратено от REDA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСъгласен!
а тогава вероятно ще ти вземе стопа на твоита.
Важното е да менкаме едни париЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение....1.554 < > 1.564....!!! ....motaem se....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДа, и аз се учудих, че нямаше коментари по нея, а анализът беше много интересен и противоречащ на всичко, което си мислех досега за франка.
по статията съм си го мислил за възможно,
макар, че нямах доказателства досегаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеедин малък дългун от тука за късмет от долу индикоторът ме подпира
колко ли нависоко можеш да скачашЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеПоскъпване на франка и се сещаш за какви неща могат да се случат-примерно евро-франк под 1,20 и от там
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеАноне ,предполагам много хора не обърнаха внимание на статията от вчера или онзи за франка.Е там е сериозна работата,ако написаното се сбъдне
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеМного дълго беше, за да ме грабне. Сподели с 2 думи, какво пишеше в статията, че мързелът е голяма работа.
П.П.: Тия пак ме напъват за стопа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеАноне ,предполагам много хора не обърнаха внимание на статията от вчера или онзи за франка.Е там е сериозна работата,ако написаното се сбъдне
П.П.: Тия пак ме напъват за стопа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеУМЕН МАМУН !!!
Коментар
Коментар