Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобър ви ден! Планът е следния. Дакс е 1,5 надолу. Дау прай и той 1,5, което води до Дакс -5% и сички са доволниЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеПраво в десятката - използват всяко рали на борсите, за да продават австралийци, кивита и тн, което води до рамиване на корелациите.
Купуват EUR/AUD и EUR/NZD и следствието е, че се вдига дори и мейджъра EUR/USD.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеФундаментално еврото е слабо, но има много кери позиции с него през къмодити кросовете. Задаващите се черни облаци от Китай карат много трейдъри да излизат от кросовете на еврото с AUD и NZD (т.е. купуват евро) и това го прави на моменти да изглежда силно дори и спрямо долара.Last edited by blqblq; 29.03.2012, 17:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеА според теб какво води до промяна на корелациите с борсите? Доколко трайна е тенденцията и какъв дългосрочен ефект би могла да има?
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеПенчев, новинарската игра в последно време доста се промени и не е каквото беше преди месец-два. Оня ден писах някои неща за препозиционирането, следи и как се отразяват новините на кросовете, а ако имам време тия дни, ще споделя по- подробно. Но общо взето еврото е в слаба win-win позиция, ако данните са според очакванията.
Сигурен съм, че Анон би могъл да го обясни доста по- добре и по- аргументирано от мен и ако има желание да се включи, ще е само от полза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНовините са лоши. Имаш с 0.2% по-нисък от очаквания финален БВП. Имаш с 8 хиляди повече молби за безработица тази седмица, както и имаш голяма ревизия от 16 000 за миналата, т.е. общо са 24 000 повече от очакваното молбите за 2 седмици. Това е сериозно число.
Но не са толкова лоши, че да се заговори за QE. Т.е. не са благоприятни за риска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеХм,почти 100% покритие с прогнозите.Може би се възприемат като добри новините/и са си такива/,сега наблюдавам реакцията,която май говори все още за наличието на фактора,,риск он"Пък и ще почакам още малко,може да е заблуждаваща маневра.
Новините не са толкова лоши, че да се заговори за QE. Т.е. не са благоприятни за риска.Last edited by anon6706; 29.03.2012, 16:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеХм,почти 100% покритие с прогнозите.Може би се възприемат като добри новините/и са си такива/,сега наблюдавам реакцията,която май говори все още за наличието на фактора,,риск он"Пък и ще почакам още малко,може да е заблуждаваща маневра.
Сигурен съм, че Анон би могъл да го обясни доста по- добре и по- аргументирано от мен и ако има желание да се включи, ще е само от полза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеБВП и безработица ще е интересно
Коментар
Коментар