Първоначално изпратено от REDA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТака и не разбрах какъв е проблемът с тия кучета. Да ги съберат, да им бият по една инжекция - после на екарисажа и да се свършва...
Дано човекът да оцелее... жалко че е допуснал грешката да се върне в България
Едва ли ще оцелее човек на 85 години
но когото му я няма 40% от телесната маса
Господ решава !!!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеВ средата на 60-те години един амбициозен емигрант самоуверено и в лудо темпо пробягва пътя от затворена комунистическа България до ексклузивния клуб на най-преуспелите американци. До върховете, където въздухът е толкова разреден, че оцеляват само най-ловките и безскрупулните.
Спекулат от Уолтстриит, говорещ шест езика,
професор на Бостънския университет Ботьо Тачков
е бил почти изяден от кучета в столичния квартал
“Малинова долина."
Коментар
-
В средата на 60-те години един амбициозен емигрант самоуверено и в лудо темпо пробягва пътя от затворена комунистическа България до ексклузивния клуб на най-преуспелите американци. До върховете, където въздухът е толкова разреден, че оцеляват само най-ловките и безскрупулните.
Спекулат от Уолтстриит, говорещ шест езика,
професор на Бостънския университет Ботьо Тачков
е бил почти изяден от кучета в столичния квартал
“Малинова долина."Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеднеска пак ще се отдам на любимото си занимание да броя колко пъти ще го кажат по битивитунакултурата с чашка бадемов ликьор от баба в лявата ми ръка в дясната е химикалката
на втория ред на подписа да накъсваш
криза криза криза криза криза криза кризаааааЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеКажи криза ЖАБО
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеднеска ми е петъчнотъртакЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЖАБОК, ако взема от ония ЗМИИСКИТЕ
колко ли нависоко можеш да скачаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДа де, аз за тва съм съгласен, че и утре е ден Демек ще даваш стоп Мойте са от дългосрочните. Държа даксита от 7050-7200 за 6666. Уших се и у екзотики VXX средно 16,50 Та за това нямам нищо протиФ да даваш стоп.
Ще чакаш щом е дългосрочна.
Ей ся да стигнем ЛЕГЕНДАРНОТО
1,3333333333333333333333333333
след идин час и да става квото искашЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМАМУН за да излезне мойто требе ДАУ да иде над 13180,
а тогава вероятно ще ти вземе стопа на твоита.
Важното е да менкаме едни пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеДълго от 1,3268
лимит ЛЕГЕНДАРНОТО
1,333333333333333333333
стоп 1,32444
При взет стоп и утре е ден !!!!!
Имам странното усещане, че след малко отнякъде ще изтече инфо, че или БИС или АЦБ купуват евра... А дано!
Днес определено ми хареса форумът, ако се постараем, а модито поразчисти троловете, може и да стане приятно място. Хубава вечер от мен, аз бях до тук, сега малко джогинг и после някоя биричка.
Коментар
Коментар