If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добрю ютрю ЛЕГЕНДАРНО !!!!
1,3333333333333333333333333333333
Много е добре сабахлен.
Мога и да го обявя за дъждовен,
щото хем е петък , хем дъждовен е,
хем календара дълг две страници и
мразя когато е така.
Сега и друго ми идва наум.
Курсо е в горния край на гадната рейджовицата
и може да се контри за излизане,
но пък предмаркета ЧЕРВЯСАЛ е
и сигурно ще е надоле.
Бе плитки стопове си трябват
Дълго от 1,3268
лимит ЛЕГЕНДАРНОТО
1,333333333333333333333
стоп 1,32444
При взет стоп и утре е ден !!!!!
Добрю ютрю ЛЕГЕНДАРНО !!!!
1,3333333333333333333333333333333
Много е добре сабахлен.
Мога и да го обявя за дъждовен,
щото хем е петък , хем дъждовен е,
хем календара дълг две страници и
мразя когато е така.
Сега и друго ми идва наум.
Курсо е в горния край на гадната рейджовицата
и може да се контри за излизане,
но пък предмаркета ЧЕРВЯСАЛ е
и сигурно ще е надоле.
Бе плитки стопове си трябват
Момчета, много време вече се задържа около 1,33. Накъде очаквате да избие? Аз залагам на южно движение
Аз също, даже го чакам от няколко седмици, ама знам ли
п.п. Незнам дали сте забелязали, че преди 2, 3 и 5 години, курса на тези дати е пак на тези нива.
МАМУН да можеш да лапаш от 3,5 млн
лефа едни 70-80% на година малко ли е?????
Ако това за 3.5 млн лева е вярно, общината може много лесно да си реши проблеама, стига да искат. По 20 лева на куче (четох , че били 9000, ама и 20 000 да са, разликата не е голяма) .. та по 20 лева на куче предадено в кучкарник, и всичкот мангал за няколко месеца е иизпосъбрало , не само тукашните, ами и от цяла България ще носят.
Ако няма кучкарници, може да се направи квота от 800-1000 на месец и не приемат повече. За домашните животни, които бай мангал може да крадне пак има решение - прави се сайт (то даже има май подобни), снима се всяко прието куче, публикува се, престоява 2 или 3 седмици, ако не го познае или хареса някой за домашно - евтаназия или пък могат да ги предложат на Бриджит Бардо или някой като нея, да ги храни и пои в заградена местност някъде из Странджа. И за 5-пъти по-малко пари ще се справят. Може и да е крайно, ама не е нормално в 21 век, в столицата на Европейска държава, да те нападат глутница кучета и това да не е единичен случай.
Тююю и тоя стоп заминал. Днес с два ударени стопа направих ЦЯЛ пипс, хехе. Утре е ден за дъно, така че пак ще се озъртам за контра, макар че е много вероятно да тръгне чак в понеделник.
А превъзпитание на ШИБЕК искаш ли !!!
Ще чакаш щом е дългосрочна.
Ей ся да стигнем ЛЕГЕНДАРНОТО
1,3333333333333333333333333333
след идин час и да става квото искаш
Абе мани бе По нова предават директно и покрай тях и микробуса на Екоравновесие минават 5 кучета. В същото време галфоните казват, че не са видели нито едно от сутринта
МАМУН да можеш да лапаш от 3,5 млн
лефа едни 70-80% на година малко ли е?????
3,5 млн лефа на година бюджет !!!
Едва ли ще оцелее човек на 85 години
но когото му я няма 40% от телесната маса
Господ решава !!!!!
Знам аз... беше реторичен въпрос. Просто недоумявам, за това ли бяха милиардите години еволюция, да ни избиват кучета през 21 век? Заради тъпоумието на някои и алчността на други.
Коментар