IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Глупости на търкалета!!!!

Гледай AUD//CAD и ще разбереш защо CAD е "силен".
    Свърши ли това препозициониране, USD/CAD заминава към 1.20.
    Анон според теб днеска дали
    свърши рейджовицата?????
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
      и аз тази двойка гледам!

иска ми се по-дебело да вляза... ама ми се струва че чак до 1.0150 да се свлече... (още повече, че нощес е търговския баланс на Австр) ...но вече ме сърбят ръцете яко!

Анон, ти често търгуваш този крос! Как го виждаш текущо??
      И аз нея гледах.
      Custodite sortem vestram

Коментар

Манипулираният комунистически PMI на Китай от неделя ми обърка фундамента там и засега си стоя мирно и кротко.
        Благодаря за отговора!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
          КОГА ще е към 500$ ????
          Скоро, чадо, скоро ще е. По-скоро отколкото всички си мислят!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Манипулираният комунистически PMI на Китай от неделя ми обърка фундамента там и засега си стоя мирно и кротко.

Коментар

В Четвъртък имат данни за безработицата.. обикновено са много чувстчителни към нея... ама твърде много ми се види! Просто туй нещо размаза сичко на пазара - без долара разбира се...

Утре петролните запаси... ама дори и да "изненадат" - че са малко предвид "кризата" с Иран... пак пресилено силен е...

Тъй си мисля...

даже е евтин.мисля аз
              доларът е пресилено силен.йената също
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

и аз тази двойка гледам!

иска ми се по-дебело да вляза... ама ми се струва че чак до 1.0150 да се свлече... (още повече, че нощес е търговския баланс на Австр) ...но вече ме сърбят ръцете яко!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                  А след това дето стана преди малко
                  нефта ще расте ли МАСТЪРЕ.????
                  КОГА ще е към 500$ ????
                  500$ е "запазеното" число на Супертрейдъра.
                  Майстора, засега, не се е изказвал с конкретни стойности за суровия петрол.

За него е важно целокупният български народ да страда на колонките.
                  Last edited by anon6706; 03.04.2012, 23:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    канадец = канадски нефтоносни пясъци... Вързан е с нефта, момчета със звънчета!

Коментар

А след това дето стана преди малко
                      нефта ще расте ли МАСТЪРЕ.????
                      КОГА ще е към 500$ ????

Коментар

• Първоначално изпратено от gerd Разгледай мнение
                        Здравейте,колеги пуснах дългосрочна къса при евро долар от 1.3332,стопът е на 1.3495,печалбата ще прибера на 1.2920.Успех на всички пожелавам.
                        ах,колко красив е кендъла на 4-часова

Коментар

Нефта не пада - щото държат борсите високи.... поне до началото на отчетите, след Великден...

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                            Дърдорят,дърдорят,и изтърваха манджата.Ееех,не ме слушате внимателно и си патите.
                            Кой от вас е програмирал ЕИМ с перфокарта?
                            МОРЕПЛАВАТЕЛЮ аз съм подкарвал и то много пъти.
                            Само не мога да си спомня ЕС 1020 ли беше или ЕС1030
                            беше машината, дето се джасаха перфокартити да се пусне джоба
                            Ма устроистото беше по-голямо от Запорожец
                            и тежеше сигурно 2-3 пъти повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                              Уместен въпрос! Нямам идея - само мога да гадая примерно щото е свързан много с US икономиката, ама нататък, нз?
                              В Четвъртък имат данни за безработицата.. обикновено са много чувстчителни към нея... ама твърде много ми се види! Просто туй нещо размаза сичко на пазара - без долара разбира се...

Утре петролните запаси... ама дори и да "изненадат" - че са малко предвид "кризата" с Иран... пак пресилено силен е...

Тъй си мисля...

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Уместен въпрос! Нямам идея - само мога да гадая примерно щото е свързан много с US икономиката, ама нататък, нз?
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X