IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
    Ако за толкова продаваш 20 години потърси и други мераклии , че нямаш достатъчно да продадеш.
    вероятноста за 20 г да направя млн евра е =0 ще прекарам тези години в напъни да спе4еля пари тоест няма да живея и след тези 20 г нито младост нито пари а а ко се разменим поне парите ще са налице със сигурност.....вси4ко е до философия моята философия е такава
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
      А?Не те разбрах?А защо пък взе да ми викаш мореплавателю?
      Обсъждахме ти знамето скоро и стана дума,
      че било мореплавателско и ти си го хареса
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
        аххх да можехме да се трампим веднага ти давам 20г младост...зависи от сметката де ама ако е над млн евра се разтапям и ше дам анекоя година келепир
        Ако за толкова продаваш 20 години потърси и други мераклии , че нямаш достатъчно да продадеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Това е много жалко.... ако го мислиш.

Никога и за нищо няма да разменя и секунда от живота си!!!!!
          аз и го мисля и го искам просто имам такъв тип разсъждения за едни това е глупост за друг не...преценил съм го добре
          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
            МОРЕПЛАВАТЕЛЮ по добре късно отколкото никога
            А?Не те разбрах?А защо пък взе да ми викаш мореплавателю?
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• МОРЕПЛАВАТЕЛЮ по добре късно отколкото никога

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                аххх да можехме да се трампим веднага ти давам 20г младост...зависи от сметката де ама ако е над млн евра се разтапям и ше дам анекоя година келепир
                Това е много жалко.... ако го мислиш.

Никога и за нищо няма да разменя и секунда от живота си!!!!!

Коментар

• Пък аз седейки замислен и в тези вече късни за мен часове настройвайки се конспиративно,си казвам:

,,Дано,дано,дано,до всяко добро същество застане поне още едно......"

Не бе,бъзикам се,мисля си,а,бе тоз проспан фалит на братя Леман и цялата тая рецесия да не е активно мероприятие на еврейската олигархия срещу надигащия се Китай и самонадценилото силите си евро?
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                    Младостта не я намесвай. Давам ти forex сметката си , ако я върнеш. А тя никак не е жалка.
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Напъните да се омаловажи преценката на средния българин с това, че тогава той бил по-млад тогава и затова изпитва носталгия, също са безкрайно жалки!
                      Младостта не я намесвай. Давам ти forex сметката си , ако я върнеш. А тя никак не е жалка.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Много е шибано положението и най-се ядосвам на комунягите от Китай.
                        Пльоснаха един напудрен PMI, като знаеха, че 3 дни няма да работят.

Фундаментално, всичко ще се решава в петък на безработицата в САЩ и не толкова в петък като движение, щото пък тогава ще имаме католически Великден.

Много е объркано и аз ще взема да запразня още от утре, та чак до края на нашите Православни Великденски празници......
                        Те на китайците взеха да им лъскат задниците
                        колкото и да фалшифицират данните.
                        Търговския дефицит беше над 30 млрд$ за
                        последния месец мисля. То си показва,,,,,,,,,,,
                        А безработицата хамериканците ще я искарат по ниска
                        мисля си седейки,,,,,,,,

Коментар

• EUR USD support

za dnes >>> 1,3191/3213...... > end of C = A (ew 4 down) ...

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                            Анон според теб днеска дали
                            свърши рейджовицата?????
                            Много е шибано положението и най-се ядосвам на комунягите от Китай.
                            Пльоснаха един напудрен PMI, като знаеха, че 3 дни няма да работят.

Фундаментално, всичко ще се решава в петък на безработицата в САЩ и не толкова в петък като движение, щото пък тогава ще имаме католически Великден.

Много е объркано и аз ще взема да запразня още от утре, та чак до края на нашите Православни Великденски празници......

Коментар

• GOLD

...close > 1.645 .......referentna stoynost......(nad neya) ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Скоро, чадо, скоро ще е. По-скоро отколкото всички си мислят!
                                е като стане 500$ инфлацията и тя ще ско4и литър бензин 7 лв и от тук нататък.........аз хубаво повтарям веднъж за винаги да се откъснем от петролната зависимост
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X