Първоначално изпратено от valio1900
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеА?Не те разбрах?А защо пък взе да ми викаш мореплавателю?
че било мореплавателско и ти си го харесаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеаххх да можехме да се трампим веднага ти давам 20г младост...зависи от сметката де ама ако е над млн евра се разтапям и ше дам анекоя година келепир
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТова е много жалко.... ако го мислиш.
Никога и за нищо няма да разменя и секунда от живота си!!!!!молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМОРЕПЛАВАТЕЛЮ по добре късно отколкото никогаФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеаххх да можехме да се трампим веднага ти давам 20г младост...зависи от сметката де ама ако е над млн евра се разтапям и ше дам анекоя година келепир
Никога и за нищо няма да разменя и секунда от живота си!!!!!
Коментар
-
Пък аз седейки замислен и в тези вече късни за мен часове настройвайки се конспиративно,си казвам:
,,Дано,дано,дано,до всяко добро същество застане поне още едно......"
Не бе,бъзикам се,мисля си,а,бе тоз проспан фалит на братя Леман и цялата тая рецесия да не е активно мероприятие на еврейската олигархия срещу надигащия се Китай и самонадценилото силите си евро?Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеМладостта не я намесвай. Давам ти forex сметката си , ако я върнеш. А тя никак не е жалка.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНапъните да се омаловажи преценката на средния българин с това, че тогава той бил по-млад тогава и затова изпитва носталгия, също са безкрайно жалки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМного е шибано положението и най-се ядосвам на комунягите от Китай.
Пльоснаха един напудрен PMI, като знаеха, че 3 дни няма да работят.
Фундаментално, всичко ще се решава в петък на безработицата в САЩ и не толкова в петък като движение, щото пък тогава ще имаме католически Великден.
Много е объркано и аз ще взема да запразня още от утре, та чак до края на нашите Православни Великденски празници......
колкото и да фалшифицират данните.
Търговския дефицит беше над 30 млрд$ за
последния месец мисля. То си показва,,,,,,,,,,,
А безработицата хамериканците ще я искарат по ниска
мисля си седейки,,,,,,,,Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеАнон според теб днеска дали
свърши рейджовицата?????
Пльоснаха един напудрен PMI, като знаеха, че 3 дни няма да работят.
Фундаментално, всичко ще се решава в петък на безработицата в САЩ и не толкова в петък като движение, щото пък тогава ще имаме католически Великден.
Много е объркано и аз ще взема да запразня още от утре, та чак до края на нашите Православни Великденски празници......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСкоро, чадо, скоро ще е. По-скоро отколкото всички си мислят!молим?айде нема нужда
Коментар
Коментар