IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еврото пада. Нефта си стои като закован... Очаква утре бензина по бензиностанциите да мине 3 лева и цялата паплач отново да хукне да протестира против "високите" цени на горивата... Не зная обаче как ще протестират като мине 5 лева литъра?...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
      А дръж ся тия триъгълници, вълни, еврейски звезди...

Задвижиха маса ордери надолу, утре ще повторят изпълнението в обратна посока и за НФП-то, ако има някой недоебан, ще се погрижат и за неговия сексуален живот.
      Аз ти разправях за божественната промисъл ,
      а ти блейко триъгълници та триъгълници.
      Ей на чаканото 1,32555
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        канадеца много силен! набива се на очи от 100 000 километра?!

чудно защо?
        Уместен въпрос! Нямам идея - само мога да гадая примерно щото е свързан много с US икономиката, ама нататък, нз?
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Дърдорят,дърдорят,и изтърваха манджата.Ееех,не ме слушате внимателно и си патите.
          Кой от вас е програмирал ЕИМ с перфокарта?
          Няма бре, аз им викнах навреме - у 3300

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Нещата за крадене са били тежки и затова сме си оставяли отворени жилищата.
            Хахаха... Толкова простотия... Надявам се все пак, че се шегуваш!

През различните времена има различни ценни неща и много от тези неща не са тежки, но са ценни! Причината че тогава ключалките против разбиване не бяха на мода е съвсем различна... И аз не мога да разбера какъв е този напън да се оплюва миналото тогава когато вече и от самолет се вижда, че имаше много предимства пред сегашното време.

Напъните да се омаловажи преценката на средния българин с това, че тогава той бил по-млад тогава и затова изпитва носталгия, също са безкрайно жалки!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• канадеца много силен! набива се на очи от 100 000 километра?!

чудно защо?

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                ГОУЛЕМи си бяха компютрите.
                В края на 80-те се борих с един IBM 370
                дето заемаше едни 200-на квадрата
                Може повече да бяха квадратите
                Със сигурност обаче вътре беше климатизирано
                Реде имам 1 семестър у ВМЕИ-то. Изчислителна техника. Та колегите постоянно говориха за некъв Вакс ли беше, що ли дето ходиха да праят некви сложни далавери. Аз така и не го видох тва чудо. Беше ме страх

Коментар

• Дърдорят,дърдорят,и изтърваха манджата.Ееех,не ме слушате внимателно и си патите.
                  Кой от вас е програмирал ЕИМ с перфокарта?
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• А дръж ся тия триъгълници, вълни, еврейски звезди...

Задвижиха маса ордери надолу, утре ще повторят изпълнението в обратна посока и за НФП-то, ако има някой недоебан, ще се погрижат и за неговия сексуален живот.

Коментар

• ГОУЛЕМи си бяха компютрите.
                      В края на 80-те се борих с един IBM 370
                      дето заемаше едни 200-на квадрата
                      Може повече да бяха квадратите
                      Със сигурност обаче вътре беше климатизирано
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Ами ти знаеш ли колко тежаха компютрите през 60-те и 70-те години? Тонове.... Някои от тях заемаха цели стаи! И така бе не само в България!
                        През 60-те няма как да знам, през 70-те също. Първият ми досег беше с Правец - у техникума 85 или 86. Напрайгах го да свири Дъ принсес ъф дъ даун на Ъксепт и ме изгониха

Коментар

Ами ти знаеш ли колко тежаха компютрите през 60-те и 70-те години? Тонове.... Някои от тях заемаха цели стаи! И така бе не само в България!
                          Ами нали затова става дума, бе, търтей???!!!
                          Нещата за крадене са били тежки и затова сме си оставяли отворени жилищата.

Само момите са се крадяли.....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Мастър, ако не си бил от богопомазаните тогава, нямам идея на какво се дървиш

Коментар

• ТАТО ви му се задейства къс ордер от 3249 с таргет 3123 на двойния връх от 27.03.12 - 33848 и другия от вчера 33801
                              Стопа е на 3388
                              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Нямаше и мобилни телефони. Нямаше интернет. Нямаше смартфони и айпади... Абе умряла работа... Добре че избухна демокрацията!

Мнооо сте тъпи ей...
                                По Татово време, такива търтеи като теб ги пращаха на определени места. Не тъжи за история, в която си губещ.

Коментар

Working...
                                X