IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
    ами ако стопа ти е бил на 2550 незнам как си се разминал на косъм

аз го ударих случва се, сериозен импулс рядко има такива и на това разчитам

мисля че това му беше но ще изчакам днес до края на деня няма да влизам все още
    е стига де долара едва сега започва

Коментар

• Първоначално изпратено от selski tyrgovec Разгледай мнение
      еха, снощи на косъм ми се е разминало. След равна покупка по обем като тази от 1.2577 на цена от 1.2537 и осредняване на позицията ми(1.2557) успях да затворя на 3 пипа плюс и тази сутрин като гледам на къде вървят нещата май съм се отървал на косъм. Какво ли е станало с другите, които удължиха вчера, още ли се надяват на по сериозна корекция За такава и аз се надявам де за да продам от по високо, но надали ще се случи,низходящия импулс е мн. силен

а и някой може ли да каже защо замря така пазара след 18:35 вчера и обемите са необичайно ниски и до момента. Това поне за мен е доста необичайно
      ами ако стопа ти е бил на 2550 незнам как си се разминал на косъм

аз го ударих случва се, сериозен импулс рядко има такива и на това разчитам

мисля че това му беше но ще изчакам днес до края на деня няма да влизам все още

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Опериран съм от това чувство! Опитвам се да ти кажа да не се пънеш срещу импулс от 160 пипса, а и техниката показва ,(1. цената затвори под кака ЕМА21 на дневна; 2. Цената затвори под линията на възходящият тренд; 3. имаме корекция от около 50% на низходящия тренд от 1.31768 и т.н.), че по вероятно е да продължим надоле.
        Единственото което ме притеснява е времевата рамка на възходящата корекция. Продължи много дълго и това може да ти помогне.
        опериран са ама проблема като е вътрешен пак ще цъфне след време

Коментар

• Първоначално изпратено от selski tyrgovec Разгледай мнение
          И аз пак съм дълъг от 1.2577,стоп 1.2550. А дано този път да нацеля посоката

ПП Местя стопа на 1.2527 и ако падне под 1.2550 ще купя отново
          еха, снощи на косъм ми се е разминало. След равна покупка по обем като тази от 1.2577 на цена от 1.2537 и осредняване на позицията ми(1.2557) успях да затворя на 3 пипа плюс и тази сутрин като гледам на къде вървят нещата май съм се отървал на косъм. Какво ли е станало с другите, които удължиха вчера, още ли се надяват на по сериозна корекция За такава и аз се надявам де за да продам от по високо, но надали ще се случи,низходящия импулс е мн. силен

а и някой може ли да каже защо замря така пазара след 18:35 вчера и обемите са необичайно ниски и до момента. Това поне за мен е доста необичайно
          Last edited by selski tyrgovec; 22.06.2012, 11:02.
          По дубрие увцъ ут колкуту евръ

Коментар

• Добро ден !!

ЖАБАТА да излиза да напява за 1,24222 !!!

Успех на ХОРАТА !!!
            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• засега пазара замря...ще чакаме Лондон да отворят за да сверим часовниците...а има да се прави седмично затватяне в NY

Коментар

• още ли надоле ще ходим

Коментар

Опериран съм от това чувство! Опитвам се да ти кажа да не се пънеш срещу импулс от 160 пипса, а и техниката показва ,(1. цената затвори под кака ЕМА21 на дневна; 2. Цената затвори под линията на възходящият тренд; 3. имаме корекция от около 50% на низходящия тренд от 1.31768 и т.н.), че по вероятно е да продължим надоле.
                  Единственото което ме притеснява е времевата рамка на възходящата корекция. Продължи много дълго и това може да ти помогне.
                  kaka EMA > 60 min....!?

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                    Що злобееш мамин убавец Или си мислиш че за последните ми
                    10 сделки с общо 400 пипса на + не е нормално да върна 25 , ъм ?
                    Last edited by 4un4o; 22.06.2012, 08:51.

Коментар

• Казах къси ама кой даме слуша...оня играел наобратно за 5 пипа.
                      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Колко трябва да е тъп един човек за да търгува изобщо с български брокер, когато гаранция за парите му на практика НЯМА.
                        При наличието на един куп международни бъкети и банки, където ПОНЕ ти е гарантирано че ако не губиш в самата търговия, няма да изгориш с целият си акаунт защото брокера ти е фалирал...
                        "Luck is what happens when preparation meets opportunity"
                        Seneca

Коментар

• И с какво услугите Ви са по-добри от тези дето не са лицензирани ?
                          Не лиценза води клиента, а това какъв инвестиционенн съвет можеш да му дадеш. Вашите бяха - buy and hold" и от толкова чакане, клиентите ви фалираха и избягаха!
                          Конкуренцията е много ХУБАВО нещо

Първоначално изпратено от hrimthursum Разгледай мнение
                          Съобщение от КФН

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да представим на Вашето внимание съобщение от КФН относно постъпили в Комисията за финансов надзор сигнали за извършване на инвестиционни услуги и дейности от дружества, които не са лицензирани от компетентните органи:

„Във връзка с постъпили в КФН сигнали и установени множество публикации за извършване на инвестиционни услуги и дейности, включително чрез електронни платформи за търговия с финансови инструменти, от дружества, които не са лицензирани от КФН за извършване на дейност като инвестиционни посредници, КФН уведомява инвеститорите за следното:

Посочените по-долу дружества не са лицензирани от КФН и нямат право да предоставят инвестиционни услуги и дейности по смисъла на Закона за пазарите на финансови инструменти на територията на Република България, включително и чрез електронни платформи за търговия с финансови инструменти, а именно:

„Телетрейд България“ ЕООД, гр. София;
                          „Адмирал Маркетс“ ЕООД, гр. София;
                          „Инстафорекс“ (InstaForex), Русия;
                          „Хотфорекс“ (HotForex), Мавриций;
                          „СитиКепитъл“ ООД, гр. София;
                          „Буллгериан Трейдинг Груп“, гр. София;
                          „Кей Еф Ем Кепитъл Инвестмънтс“ ЕООД, гр. София.

Уведомяваме потенциалните инвеститори, че инвестиционни услуги и дейности могат да бъдат предоставяни единствено от дружества, получили лиценз от КФН за извършване на дейност като инвестиционен посредник; банки, получили лиценз от БНБ и вписани в регистъра на КФН като инвестиционни посредници; инвестиционни посредници от държави членки при условията на свободно предоставяне на услуги или чрез клон на територията на Република България.

Инвеститорите, е необходимо първо да проверят дали съответното дружество е лицензирано от КФН и има право, съгласно издадения лиценз, да предоставя инвестиционни услуги и дейности на клиенти.

Инвеститорите следва да имат предвид, че при сключване на договори и подаване на нареждания, включително предоставяне на парични средства, за сключване на сделки с финансови инструменти, с дружества, които не са лицензирани от КФН или от компетентния орган на друга държава членка, потенциалните инвеститори могат да бъдат измамени и да понесат значителни финансови загуби.

Предоставените финансови активи и парични средства от инвеститорите на дружества, които не са лицензирани и съответно контролирани от КФН, не са гарантирани от Фонда за компенсиране на инвеститорите в ценни книжа.“

С уважение,

Екипът на Евро-Финанс

Коментар

Уйче, Курти влезе!
                            Що злобееш мамин убавец Или си мислиш че за последните ми
                            10 сделки с общо 400 пипса на + не е нормално да върна 25 , ъм ?
                            Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                              Аз също влизам 1.2575 цел 1.2700 , стоп-същия .
                              Уйче, Курти влезе!

Коментар

• Пичове, шортвате ли днеска?
                                Хубав ден за шорт - надеждите май-май умряха вече и си поемаме както изглежда в правилната посока пак... Де да видим, но аз добавих половин лот с таргет 1.20.
                                "Luck is what happens when preparation meets opportunity"
                                Seneca

Коментар

Working...
                                X