Първоначално изпратено от bvg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от selski tyrgovec Разгледай мнениееха, снощи на косъм ми се е разминало. След равна покупка по обем като тази от 1.2577 на цена от 1.2537 и осредняване на позицията ми(1.2557) успях да затворя на 3 пипа плюс и тази сутрин като гледам на къде вървят нещата май съм се отървал на косъм. Какво ли е станало с другите, които удължиха вчера, още ли се надяват на по сериозна корекция За такава и аз се надявам де за да продам от по високо, но надали ще се случи,низходящия импулс е мн. силен
а и някой може ли да каже защо замря така пазара след 18:35 вчера и обемите са необичайно ниски и до момента. Това поне за мен е доста необичайно
аз го ударих случва се, сериозен импулс рядко има такива и на това разчитам
мисля че това му беше но ще изчакам днес до края на деня няма да влизам все още
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеОпериран съм от това чувство! Опитвам се да ти кажа да не се пънеш срещу импулс от 160 пипса, а и техниката показва ,(1. цената затвори под кака ЕМА21 на дневна; 2. Цената затвори под линията на възходящият тренд; 3. имаме корекция от около 50% на низходящия тренд от 1.31768 и т.н.), че по вероятно е да продължим надоле.
Единственото което ме притеснява е времевата рамка на възходящата корекция. Продължи много дълго и това може да ти помогне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от selski tyrgovec Разгледай мнениеИ аз пак съм дълъг от 1.2577,стоп 1.2550. А дано този път да нацеля посоката
ПП Местя стопа на 1.2527 и ако падне под 1.2550 ще купя отново
а и някой може ли да каже защо замря така пазара след 18:35 вчера и обемите са необичайно ниски и до момента. Това поне за мен е доста необичайноLast edited by selski tyrgovec; 22.06.2012, 11:02.По дубрие увцъ ут колкуту евръ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеОпериран съм от това чувство! Опитвам се да ти кажа да не се пънеш срещу импулс от 160 пипса, а и техниката показва ,(1. цената затвори под кака ЕМА21 на дневна; 2. Цената затвори под линията на възходящият тренд; 3. имаме корекция от около 50% на низходящия тренд от 1.31768 и т.н.), че по вероятно е да продължим надоле.
Единственото което ме притеснява е времевата рамка на възходящата корекция. Продължи много дълго и това може да ти помогне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеЩо злобееш мамин убавец Или си мислиш че за последните ми
10 сделки с общо 400 пипса на + не е нормално да върна 25 , ъм ?
Единственото което ме притеснява е времевата рамка на възходящата корекция. Продължи много дълго и това може да ти помогне.Last edited by 4un4o; 22.06.2012, 08:51.
Коментар
-
Колко трябва да е тъп един човек за да търгува изобщо с български брокер, когато гаранция за парите му на практика НЯМА.
При наличието на един куп международни бъкети и банки, където ПОНЕ ти е гарантирано че ако не губиш в самата търговия, няма да изгориш с целият си акаунт защото брокера ти е фалирал..."Luck is what happens when preparation meets opportunity"
Seneca
Коментар
-
И с какво услугите Ви са по-добри от тези дето не са лицензирани ?
Не лиценза води клиента, а това какъв инвестиционенн съвет можеш да му дадеш. Вашите бяха - buy and hold" и от толкова чакане, клиентите ви фалираха и избягаха!
Конкуренцията е много ХУБАВО нещо
Първоначално изпратено от hrimthursum Разгледай мнениеСъобщение от КФН
Уважаеми клиенти,
Бихме искали да представим на Вашето внимание съобщение от КФН относно постъпили в Комисията за финансов надзор сигнали за извършване на инвестиционни услуги и дейности от дружества, които не са лицензирани от компетентните органи:
„Във връзка с постъпили в КФН сигнали и установени множество публикации за извършване на инвестиционни услуги и дейности, включително чрез електронни платформи за търговия с финансови инструменти, от дружества, които не са лицензирани от КФН за извършване на дейност като инвестиционни посредници, КФН уведомява инвеститорите за следното:
Посочените по-долу дружества не са лицензирани от КФН и нямат право да предоставят инвестиционни услуги и дейности по смисъла на Закона за пазарите на финансови инструменти на територията на Република България, включително и чрез електронни платформи за търговия с финансови инструменти, а именно:
„Телетрейд България“ ЕООД, гр. София;
„Адмирал Маркетс“ ЕООД, гр. София;
„Инстафорекс“ (InstaForex), Русия;
„Хотфорекс“ (HotForex), Мавриций;
„СитиКепитъл“ ООД, гр. София;
„Буллгериан Трейдинг Груп“, гр. София;
„Кей Еф Ем Кепитъл Инвестмънтс“ ЕООД, гр. София.
Уведомяваме потенциалните инвеститори, че инвестиционни услуги и дейности могат да бъдат предоставяни единствено от дружества, получили лиценз от КФН за извършване на дейност като инвестиционен посредник; банки, получили лиценз от БНБ и вписани в регистъра на КФН като инвестиционни посредници; инвестиционни посредници от държави членки при условията на свободно предоставяне на услуги или чрез клон на територията на Република България.
…
Инвеститорите, е необходимо първо да проверят дали съответното дружество е лицензирано от КФН и има право, съгласно издадения лиценз, да предоставя инвестиционни услуги и дейности на клиенти.
…
Инвеститорите следва да имат предвид, че при сключване на договори и подаване на нареждания, включително предоставяне на парични средства, за сключване на сделки с финансови инструменти, с дружества, които не са лицензирани от КФН или от компетентния орган на друга държава членка, потенциалните инвеститори могат да бъдат измамени и да понесат значителни финансови загуби.
Предоставените финансови активи и парични средства от инвеститорите на дружества, които не са лицензирани и съответно контролирани от КФН, не са гарантирани от Фонда за компенсиране на инвеститорите в ценни книжа.“
С уважение,
Екипът на Евро-Финанс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеУйче, Курти влезе!
10 сделки с общо 400 пипса на + не е нормално да върна 25 , ъм ?Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеАз също влизам 1.2575 цел 1.2700 , стоп-същия .
Коментар
Коментар