If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
еха, снощи на косъм ми се е разминало. След равна покупка по обем като тази от 1.2577 на цена от 1.2537 и осредняване на позицията ми(1.2557) успях да затворя на 3 пипа плюс и тази сутрин като гледам на къде вървят нещата май съм се отървал на косъм. Какво ли е станало с другите, които удължиха вчера, още ли се надяват на по сериозна корекция За такава и аз се надявам де за да продам от по високо, но надали ще се случи,низходящия импулс е мн. силен
а и някой може ли да каже защо замря така пазара след 18:35 вчера и обемите са необичайно ниски и до момента. Това поне за мен е доста необичайно
ами ако стопа ти е бил на 2550 незнам как си се разминал на косъм
аз го ударих случва се, сериозен импулс рядко има такива и на това разчитам
мисля че това му беше но ще изчакам днес до края на деня няма да влизам все още
Опериран съм от това чувство! Опитвам се да ти кажа да не се пънеш срещу импулс от 160 пипса, а и техниката показва ,(1. цената затвори под кака ЕМА21 на дневна; 2. Цената затвори под линията на възходящият тренд; 3. имаме корекция от около 50% на низходящия тренд от 1.31768 и т.н.), че по вероятно е да продължим надоле.
Единственото което ме притеснява е времевата рамка на възходящата корекция. Продължи много дълго и това може да ти помогне.
опериран са ама проблема като е вътрешен пак ще цъфне след време
И аз пак съм дълъг от 1.2577,стоп 1.2550. А дано този път да нацеля посоката
ПП Местя стопа на 1.2527 и ако падне под 1.2550 ще купя отново
еха, снощи на косъм ми се е разминало. След равна покупка по обем като тази от 1.2577 на цена от 1.2537 и осредняване на позицията ми(1.2557) успях да затворя на 3 пипа плюс и тази сутрин като гледам на къде вървят нещата май съм се отървал на косъм. Какво ли е станало с другите, които удължиха вчера, още ли се надяват на по сериозна корекция За такава и аз се надявам де за да продам от по високо, но надали ще се случи,низходящия импулс е мн. силен
а и някой може ли да каже защо замря така пазара след 18:35 вчера и обемите са необичайно ниски и до момента. Това поне за мен е доста необичайно
Опериран съм от това чувство! Опитвам се да ти кажа да не се пънеш срещу импулс от 160 пипса, а и техниката показва ,(1. цената затвори под кака ЕМА21 на дневна; 2. Цената затвори под линията на възходящият тренд; 3. имаме корекция от около 50% на низходящия тренд от 1.31768 и т.н.), че по вероятно е да продължим надоле.
Единственото което ме притеснява е времевата рамка на възходящата корекция. Продължи много дълго и това може да ти помогне.
Що злобееш мамин убавец Или си мислиш че за последните ми
10 сделки с общо 400 пипса на + не е нормално да върна 25 , ъм ?
Колко трябва да е тъп един човек за да търгува изобщо с български брокер, когато гаранция за парите му на практика НЯМА.
При наличието на един куп международни бъкети и банки, където ПОНЕ ти е гарантирано че ако не губиш в самата търговия, няма да изгориш с целият си акаунт защото брокера ти е фалирал...
"Luck is what happens when preparation meets opportunity"
Seneca
И с какво услугите Ви са по-добри от тези дето не са лицензирани ?
Не лиценза води клиента, а това какъв инвестиционенн съвет можеш да му дадеш. Вашите бяха - buy and hold" и от толкова чакане, клиентите ви фалираха и избягаха!
Конкуренцията е много ХУБАВО нещо
Бихме искали да представим на Вашето внимание съобщение от КФН относно постъпили в Комисията за финансов надзор сигнали за извършване на инвестиционни услуги и дейности от дружества, които не са лицензирани от компетентните органи:
„Във връзка с постъпили в КФН сигнали и установени множество публикации за извършване на инвестиционни услуги и дейности, включително чрез електронни платформи за търговия с финансови инструменти, от дружества, които не са лицензирани от КФН за извършване на дейност като инвестиционни посредници, КФН уведомява инвеститорите за следното:
Посочените по-долу дружества не са лицензирани от КФН и нямат право да предоставят инвестиционни услуги и дейности по смисъла на Закона за пазарите на финансови инструменти на територията на Република България, включително и чрез електронни платформи за търговия с финансови инструменти, а именно:
„Телетрейд България“ ЕООД, гр. София;
„Адмирал Маркетс“ ЕООД, гр. София;
„Инстафорекс“ (InstaForex), Русия;
„Хотфорекс“ (HotForex), Мавриций;
„СитиКепитъл“ ООД, гр. София;
„Буллгериан Трейдинг Груп“, гр. София;
„Кей Еф Ем Кепитъл Инвестмънтс“ ЕООД, гр. София.
Уведомяваме потенциалните инвеститори, че инвестиционни услуги и дейности могат да бъдат предоставяни единствено от дружества, получили лиценз от КФН за извършване на дейност като инвестиционен посредник; банки, получили лиценз от БНБ и вписани в регистъра на КФН като инвестиционни посредници; инвестиционни посредници от държави членки при условията на свободно предоставяне на услуги или чрез клон на територията на Република България.
…
Инвеститорите, е необходимо първо да проверят дали съответното дружество е лицензирано от КФН и има право, съгласно издадения лиценз, да предоставя инвестиционни услуги и дейности на клиенти.
…
Инвеститорите следва да имат предвид, че при сключване на договори и подаване на нареждания, включително предоставяне на парични средства, за сключване на сделки с финансови инструменти, с дружества, които не са лицензирани от КФН или от компетентния орган на друга държава членка, потенциалните инвеститори могат да бъдат измамени и да понесат значителни финансови загуби.
Предоставените финансови активи и парични средства от инвеститорите на дружества, които не са лицензирани и съответно контролирани от КФН, не са гарантирани от Фонда за компенсиране на инвеститорите в ценни книжа.“
Пичове, шортвате ли днеска?
Хубав ден за шорт - надеждите май-май умряха вече и си поемаме както изглежда в правилната посока пак... Де да видим, но аз добавих половин лот с таргет 1.20.
"Luck is what happens when preparation meets opportunity"
Seneca
Коментар