IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skitalo Разгледай мнение
    Пич, с това забавяне в Китай и Индия, както и проблемите с Еврото, да не се окаже че тоя дракон дето го гледаш лети към земята

Аз лично съм шорт Австралиеца от 1.0530 и 1.0570 и като го гледам дори на месечната има нужда от корекция, та ше гледам да позадържа...
    Ето ти малко оптимизъм ако ти липсва!

18:00. Европейските лидери приемат план, който да осигури ръст на БВП с 1 % (120 до 130 млрд. евро).BBC

Leading #Eurozone country leaders outline plans to mobilise 1% of European GDP (120bn to 130bn euros) to promote growth

17:40. Президентът на Франция се обяви срещу политиката на бюджетни съкращения

17:00. Меркел заяви, че ще се бори с всички срудства за да запази еврото. Иска силен политечески съюз

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      в АУД/ДОЛАР рисува фигура ДРАКОН. затвори ли над 1.0065 е за удължаване със стоп на 1.0000
      ето и това:
      15:18. Централната банка на Русия започва да купува AUD-USD и облигации на Австралия. forexlive.com
      А покачването в тази двойка ,ще даде сила и на еврото.
      Пич, с това забавяне в Китай и Индия, както и проблемите с Еврото, да не се окаже че тоя дракон дето го гледаш лети към земята

Аз лично съм шорт Австралиеца от 1.0530 и 1.0570 и като го гледам дори на месечната има нужда от корекция, та ше гледам да позадържа...
      "Luck is what happens when preparation meets opportunity"
      Seneca

Коментар

• А дали се очаква свалянето на лихвите в Австралия да продължи
        Аз мисля,че да.
        Ехххх,къде сега една Австралия да бафне,че сваля лихвата и привидните "падащи ножове" ще станат "падащи саби"

Успех
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          в АУД/ДОЛАР рисува фигура ДРАКОН. затвори ли над 1.0065 е за удължаване със стоп на 1.0000
          ето и това:
          15:18. Централната банка на Русия започва да купува AUD-USD и облигации на Австралия. forexlive.com
          Виж го на дневна -покачването досега беше корекция +очакваната рецесия за 2 трим в ЕЗ не предполагат покачване поне средносрочно-според мен .

Коментар

• Странно,тъпо усещане почва да ме наляга за нещо наречено "падащи ножове" .Но модата напоследък е насочена към гапове и най-вероятно така и ще се прояви =>дали пък не е дошло времето на късите гапове ,оставащи без запълване

Успех
            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• в АУД/ДОЛАР рисува фигура ДРАКОН. затвори ли над 1.0065 е за удължаване със стоп на 1.0000
              ето и това:

Коментар

• Май ми отнесе стопа ...
                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от selski tyrgovec Разгледай мнение
                  Затварям на нула и ще се оглеждам за по удобен вход.Нещо не ми се нрави това лутане нагоре надолу, а и на срещата на финансовите министри по-късно не се знае до какво ще доведе.Имам чувството, че най-малкото ще тества 1.2575. А бе като цяло не мисля да влизам повече за тази седмица. Успех на всички!

ПП Аз докато го напиша и то хвръкнало
                  Някой да не е забравил че днес е ПЕТЪК. Може да има затваряне на позиции преди УЙ кента!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от selski tyrgovec Разгледай мнение
                      Айде късо от 1.2540 в чест на котара. А да видим днес как ще ми върви
                      Затварям на нула и ще се оглеждам за по удобен вход.Нещо не ми се нрави това лутане нагоре надолу, а и на срещата на финансовите министри по-късно не се знае до какво ще доведе.Имам чувството, че най-малкото ще тества 1.2575. А бе като цяло не мисля да влизам повече за тази седмица. Успех на всички!

ПП Аз докато го напиша и то хвръкнало
                      Last edited by selski tyrgovec; 22.06.2012, 17:10.
                      По дубрие увцъ ут колкуту евръ

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                        опериран са ама проблема като е вътрешен пак ще цъфне след време
                        Няма страшно. Аз съм се отърсил от бай ганьовският манталитет още като дете! Истински се радвам на успехите на хората около мен. Дай Боже повечко заможни българи, че то има една поговорка: "С каквито се събереш такъв ставаш". Ха дано да се съберете с богати хора и да станете като тях, че и повече!
                        Злобното, запомни какво ще ти каже вехтия: Когато си ларж. добронамерен, нямаш лоши мисли и мислиш позитивно, Късмета сам те намира и ти сервира приятни изненади и обратно: колкото си по зъл, негативко настроен към всичко, Каръка е в стихията си и започват да ти се случват неприятности една през друга. Така ,че си помисли и не се опитвай да ме апострофираш на всеки мой пост. Мнооого има да учиш още за живота. Аджамия акушерка си! Мирувай! Някой обичат да казват: "Седи мирен да не го ядеш навирен!"
                        Last edited by 4un4o; 22.06.2012, 16:25.

Коментар

• Айде късо от 1.2540 в чест на котара. А да видим днес как ще ми върви

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                            Селски немисли ами влизай къс,сас стоп на 25.755 цел 23.70.Аз си пускам позицията и отивам на плажа.
                            Може и да те послушам, но не знам защо си мисля че корекцията има потенциал да го докара до към 1.2590, а и има нужда от по- съществена корекция за да има сила после в посока надолу
                            но все пак мерси за съвета

Коментар

• Селски немисли ами влизай къс,сас стоп на 25.755 цел 23.70.Аз си пускам позицията и отивам на плажа.
                              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                                ами ако стопа ти е бил на 2550 незнам как си се разминал на косъм

аз го ударих случва се, сериозен импулс рядко има такива и на това разчитам

мисля че това му беше но ще изчакам днес до края на деня няма да влизам все още
                                Ами аз съм писал по-долу, че бях изместил стопа на 1.2527 и от 1.2537 влязох с още една дълга и по-този начин си осредних позицията на 1.2557 и затворих на 1.2560. В общи линии това е.Аз също съм мн предпазлив днеска с влизането на позиция имайки в предвид вчерашните ми неуспешни сделки, а и при този рейндж който се заформи в последните часове хич не е за търгуване

Коментар

Working...
                                X