IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
    Снощи самурайчетата не посмяха до ри да посегнат към ножлетата си
    Но тая вечер май-май няма да има прошка ...но колко ше съм прав - ще се види сутринта.Аз пак съм с една къса от 1.2696,стопа и е на 1.2716.Сега е на 7-8 пипса + и се чудя да му забия нулев стоп и да отцепвам ...и да го гледам и да не го гледам,то ще си прави квото си иска де

Успех
    Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
    Е,не спахме,но поне не бе напразно.Този път успях да издебна и си прибрах 30 пипса,че ми писна от прекрасни сделки,накрая да си дъвча езика.Цяла седмица дебнех за градене на дългосрочна къса,но все ми намират цаката,та сега поне да запиша нещо за тази седмица ...поне за сега де .Утре,ако продължи надоло,ще се мятам в движение.

Успех

Чаках,чаках и ......накрая ...швепс ....само 30 пипса от нощта (през деня ми излезе работа ).
    Все пак мисля,че ще има още една възможност за селл от нива над 1.2650.
    Де'а и пропуска днес,още ме държат бесовете

Успех
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Съобщение от КФН

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да представим на Вашето внимание съобщение от КФН относно постъпили в Комисията за финансов надзор сигнали за извършване на инвестиционни услуги и дейности от дружества, които не са лицензирани от компетентните органи:

„Във връзка с постъпили в КФН сигнали и установени множество публикации за извършване на инвестиционни услуги и дейности, включително чрез електронни платформи за търговия с финансови инструменти, от дружества, които не са лицензирани от КФН за извършване на дейност като инвестиционни посредници, КФН уведомява инвеститорите за следното:

Посочените по-долу дружества не са лицензирани от КФН и нямат право да предоставят инвестиционни услуги и дейности по смисъла на Закона за пазарите на финансови инструменти на територията на Република България, включително и чрез електронни платформи за търговия с финансови инструменти, а именно:

„Телетрейд България“ ЕООД, гр. София;
      „Адмирал Маркетс“ ЕООД, гр. София;
      „Инстафорекс“ (InstaForex), Русия;
      „Хотфорекс“ (HotForex), Мавриций;
      „СитиКепитъл“ ООД, гр. София;
      „Буллгериан Трейдинг Груп“, гр. София;
      „Кей Еф Ем Кепитъл Инвестмънтс“ ЕООД, гр. София.

Уведомяваме потенциалните инвеститори, че инвестиционни услуги и дейности могат да бъдат предоставяни единствено от дружества, получили лиценз от КФН за извършване на дейност като инвестиционен посредник; банки, получили лиценз от БНБ и вписани в регистъра на КФН като инвестиционни посредници; инвестиционни посредници от държави членки при условията на свободно предоставяне на услуги или чрез клон на територията на Република България.

Инвеститорите, е необходимо първо да проверят дали съответното дружество е лицензирано от КФН и има право, съгласно издадения лиценз, да предоставя инвестиционни услуги и дейности на клиенти.

Инвеститорите следва да имат предвид, че при сключване на договори и подаване на нареждания, включително предоставяне на парични средства, за сключване на сделки с финансови инструменти, с дружества, които не са лицензирани от КФН или от компетентния орган на друга държава членка, потенциалните инвеститори могат да бъдат измамени и да понесат значителни финансови загуби.

Предоставените финансови активи и парични средства от инвеститорите на дружества, които не са лицензирани и съответно контролирани от КФН, не са гарантирани от Фонда за компенсиране на инвеститорите в ценни книжа.“

С уважение,

Екипът на Евро-Финанс

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Ко прайте уе? Селкате ли?
        Не слушате

Коментар

• Едно е сигурно, че вече сме надолу т.к. ясно се вижда на 4 часовата графика, че имаме фиксиран двоен връх след като цената мина под 1.2556. На мен надеждата ми е за корекция поне до 1.2615 някъде като и това го считам за оптимистично.
          По дубрие увцъ ут колкуту евръ

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
            иска се смело сърце голям страх береме

аз съм от 2617 дълъг

абе друго си е да си дълъг тая дума къс не ми звъчи добре
            Щом казваш.....

Коментар

• има ли някой вълнолом да даде мнение

на д1 рисуваме ли 4 от 5 или съм в заблуда

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                Аз също влизам 1.2575 цел 1.2700 , стоп-същия .
                иска се смело сърце голям страх береме

аз съм от 2617 дълъг

абе друго си е да си дълъг тая дума къс не ми звъчи добре

Коментар

• Първоначално изпратено от selski tyrgovec Разгледай мнение
                  И аз пак съм дълъг от 1.2577,стоп 1.2550
                  Аз също влизам 1.2575 цел 1.2700 , стоп-същия .
                  Мнението ми води до фалит !

Коментар

• И аз пак съм дълъг от 1.2577,стоп 1.2550. А дано този път да нацеля посоката

ПП Местя стопа на 1.2527 и ако падне под 1.2550 ще купя отново
                    Last edited by selski tyrgovec; 21.06.2012, 20:35.
                    По дубрие увцъ ут колкуту евръ

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                      Замириса на телешки стек
                      Значи е време за дълго - 1,2590 - цел 1,2630-70
                      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Замириса на телешки стек

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Колега tarantulata,

Поздрави и Браво за позицията на къси EUR/USD!!!
                          благодаря колега 1/3 каса на 1,26, другите 2/3 се превръщат в дългосрочна позиция

Коментар

• Колега tarantulata,

Поздрави и Браво за позицията на къси EUR/USD!!!

Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                            благодаря, подобно
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

както казах вътре

сега първа цел 2637 втора цел 2676 ми звучи добре
                              как ще стане тоя номер

Коментар

2617 слагам ордер купува
                                както казах вътре

сега първа цел 2637 втора цел 2676 ми звучи добре

Коментар

Working...
                                X