If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това го каза много академично, но с нищо не помага на пишещите в този форум. Източните философи говорят в този стил! Ако искаш да си правим проветрение на устата поне да се преместим в някоя друга тема подходяща за случая
именно това исках да ти кажа 4е и да напиша нещо по въпроса то няма да ти помогне
аз нямам нужда от помощ. справям се и сам и то доста добре. Имам повод и да почерпя! на 21 си изплатих последната вноска от безлихвеният лизинг и си прехвърлих колата на мое име. Вчера цял ден се занимавах с КАТ, НАП, застрахователи и т.н. и докато се потях 2 от лимитите ми се изпълнили. малко раничко на 1.69 ама здраве да е!
П.П. Ти нямаш ли мнение по въпроса евро/долар накъде ще оди другата седмица?
Това го каза много академично, но с нищо не помага на пишещите в този форум. Източните философи говорят в този стил! Ако искаш да си равим проветрение на устата поне да се преместим в някоя друга тема подходяща за случая
именно това исках да ти кажа 4е и да напиша нещо по въпроса то няма да ти помогне
системата не е сложна но е голяма и трябва да я познаваш добре, тоест да имаш широк поглед върху нея за да си силен когато се променят гледните точки
Това го каза много академично, но с нищо не помага на пишещите в този форум. Източните философи говорят в този стил! Ако искаш да си правим проветрение на устата поне да се преместим в някоя друга тема подходяща за случая
Чунчо, подписвам се с двете ръце под това което си написал в предните постове-напълно те подкрепям,това все едно аз съм го писал ...но ....за хода на еврото не съм съгласен.Там съм мечи настроен-май има един ход докъм 1.20 и чак след това може да се мисли за нещо от рода на 1.30.А ако случайно пробие 1.18 ниво от 1.30 и повече да не видим...всъщност може....все пак това е форекс де
Виж сега: технически си прав. Проби трендлинията на "корекцията" Но след като Баданарке заприказва за количествени улеснения, ме съмнява дали САЩ ще кротуват когато еврото се обезценя. Боба ми подсказва ,че ще противодействат от тези нива. Не ,че имам някакви фундаментални расъждения. Фундамента е за евтино евро, но нещо не ми се връзват всички тези новини. "Има нящо гнило в Дания" Ще друсат клона другата седмица.
Гледам и графиката на ауд/усд. затвори няколко пипса над предишният връх. руснаците щяли да продават долари и да купуват ауд.
Няма страшно. Аз съм се отърсил от бай ганьовският манталитет още като дете! Истински се радвам на успехите на хората около мен. Дай Боже повечко заможни българи, че то има една поговорка: "С каквито се събереш такъв ставаш". Ха дано да се съберете с богати хора и да станете като тях, че и повече!
Злобното, запомни какво ще ти каже вехтия: Когато си ларж. добронамерен, нямаш лоши мисли и мислиш позитивно, Късмета сам те намира и ти сервира приятни изненади и обратно: колкото си по зъл, негативко настроен към всичко, Каръка е в стихията си и започват да ти се случват неприятности една през друга. Така ,че си помисли и не се опитвай да ме апострофираш на всеки мой пост. Мнооого има да учиш още за живота. Аджамия акушерка си! Мирувай! Някой обичат да казват: "Седи мирен да не го ядеш навирен!"
тоя оптимизъм който го проявяваш по мои сметки ще е от днес за утре и до там
Чунчо, подписвам се с двете ръце под това което си написал в предните постове-напълно те подкрепям,това все едно аз съм го писал ...но ....за хода на еврото не съм съгласен.Там съм мечи настроен-май има един ход докъм 1.20 и чак след това може да се мисли за нещо от рода на 1.30.А ако случайно пробие 1.18 ниво от 1.30 и повече да не видим...всъщност може....все пак това е форекс де
Гупавички , сте Другарчета, България щеше да влезе в ЕС и без Костов и без царя и Т.Н. Не ние искаме да сме в ЕС а те искат нашите стратегически позиции на Балканите. (Оттук е най прякия път за Азия)
По отношение на Борисов: През неговото управление за първи път една много голяма част от хората и бизнеса започнаха да си плащат някакви данъци и осиуровки ,които укриваха през предишните години. Фиксирам доходи от наем, доходи от петрол продаван на черно, доходи от туристически услуги по морето и другите курорти, осигурителни вноски и т.н. А за Ванчо циганчето, ще Ви кажа ,че всяка седмица, получаваше по едно куфарче от Капитан Андреев, предполагам че и от офицера Калотин, и други важни митнически учреждения. Ама тези куфарчета не били като на Гълабин Боевски. А паролата била: Остави го на земята до вратата, пари на ръка не вземем.
Та бат Ви Гойко, поопандизи някои от тези подчинени на капитан Андреев, същото стори и с няколко дузини корумпирани служители на КАТ , Русенската Митница прокурори и други Сигурно са комуняги и не щат да му пращат куфарчета
За да не останете в заблуждение, че правя агитация ,това са факти. Вие съдете имало ли е такива факти при предишните правителства.
По отношение на Пешката Каратъпагьозов. Сигурно са го настъпили по мазола,че не си плаща данъците от откраднатите пари на клиетите си, и затова така яко плюе.
И аз Пешка, от 3 години си плащам всичко, ама не мърморя защото така е в нормалните държави. Когато правителството строи с моите данъци -ПЛАЩАМ с КЕФ, когато ми краде данъците, спирам да плащам. Това е!
По отношение на евро долар: Както казах това ще се окаже финт. След обявяването на нови количествени улеснение и сигнали за сериозни мерки в еврозоната. очаквам продьлжение във възходяща посока. Дълговата криза в Европа е като джудже, спрямо тази в САЩ. и Англия, взети средно на глава от населението. Но всичко е политически финтове, за обезценяване на валутите.(Валутна война) критично е 1.2440. затваряне под него може да бутне няколко фигури надолу, но долара ще върви уверено към 2.00 Когато се изчерпят политическите ходове може би ще свалят лихвата и това ще е негативно за еврото, но не забравяйте и мераците на чичко САМ. дали ще е съгласен на паритет.???????
Не знам братле, аз от вълнова теория не разбирам (нито вярвам в нея, защото думата 'теория' ме плаши, когато играя със собствените си пари)
Демо не търгувам и никога не съм го правил.
Както съм шорт от 1.31, ако сме прави с теб ще ударим някой лев/долар/евро/паунд/франк
Ако не - понеже мислим подобно може и да фалираме заедно - хехе!
А, не - забравих - аз да фалирам, ти си на ДЕМО
Засега от мен, лека нощ!
Верно само ти ще фалираш, аз на демо мога да фалирам колкото си искам прескачам закачката за демото, а може би ще ми изискаш и данъчната декларация искам да ми кажеш с колко процента се обезценява анализа ми (само защото е на демо платформа) аз също не вярвам на може би, и едва ли не а.к.а ЕWT,за дейтрейдинг, но за големите движения за мен работи.Ти как процедираш.
пп Тая песен трябва да се помни от всеки мъж, който не е подписъл предбрачен договор
Коментар