IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
    Ей това виждам аз

Не знам братле, аз от вълнова теория не разбирам (нито вярвам в нея, защото думата 'теория' ме плаши, когато играя със собствените си пари)
    Демо не търгувам и никога не съм го правил.

Както съм шорт от 1.31, ако сме прави с теб ще ударим някой лев/долар/евро/паунд/франк

Ако не - понеже мислим подобно може и да фалираме заедно - хехе!
    А, не - забравих - аз да фалирам, ти си на ДЕМО

Засега от мен, лека нощ!
    "Luck is what happens when preparation meets opportunity"
    Seneca

Коментар

• Ей това виждам аз

Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от skitalo Разгледай мнение
        Не знам дали ме визираш и мен, да видим...
        Ами, ако си спорил кой е по-добър управленец, Бойко-хойко, Царчето или Цигането, и ти си във визираните, имаме много мъдри поговорки за ситуации като тази, както и да е, нашия народ е силен на думи казани на маса, но действията тотално липсват, Колкото до гилотините, за жалост в бг отдавна липсват хора с ташаци.

и аз съм за надоле ей сега ще ти пусна една картинка как ги виждам нещата
        Last edited by Big Bang; 23.06.2012, 03:35.
        Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
          И какво сатава, единия защитава едните крадци, другия защитава по старите крадци,
          уж тарикати го раздавате всички, а се джафкате за глупости.Римляните отдавна са го измислили, " Разделяй и Владей" както и "Хляб и Зрелище" за тъпия и гладен народ.

Гледайте си пипсовете, щото това ще ви е файдата накрая, поне ще можете да имигрирате когато положението стане нетърпимо. Лошото е, че знаещи и интелигентни хора като вас се хващат на най-стария номер в занаята.Какво остава за хората които спорят коя има по-хубав, силикон/прическа/п.тка/кола.Тая държава нищо хубаво не я чака, щом претендиращите за интелект,знания и тарикатлък хора са се хванали да защитават чужди интереси, каузи и пари.

Па ако сте лично заинтересовани и облагодетелствани по някакъв начин пишете по един ЛС
          ше помогнем за каузатаТарикати

кажете де ще е курсо я викам надоле

Не знам дали ме визираш и мен, но за едно си прав - крадци много в България, държавници малко. Но така е в днешно време почти навсякъде - политическата класа е корумпирана и се е ояла. Забравили са че има и гилотини и тъмници...
          Скоро...!

Аз отдавна не живея в родината, което не значи че не се интересувам и не помня.

Смятам че в понеделник сме пак надолу - не чух нищо съществено от тая среща освен че пак ще се харчат пари от правителства с неясна цел ('растеж' ...!?! ).

Шорт съм от вчера с още половин лот и си останах шорт.
          Гледам че мечките не сме толкоз много вече май, което е чудесен знак, пък де да видим...
          Seneca

Коментар

• И какво сатава, единия защитава едните крадци, другия защитава по старите крадци,
            уж тарикати го раздавате всички, а се джафкате за глупости.Римляните отдавна са го измислили, " Разделяй и Владей" както и "Хляб и Зрелище" за тъпия и гладен народ.

Гледайте си пипсовете, щото това ще ви е файдата накрая, поне ще можете да имигрирате когато положението стане нетърпимо. Лошото е, че знаещи и интелигентни хора като вас се хващат на най-стария номер в занаята.Какво остава за хората които спорят коя има по-хубав, силикон/прическа/п.тка/кола.Тая държава нищо хубаво не я чака, щом претендиращите за интелект,знания и тарикатлък хора са се хванали да защитават чужди интереси, каузи и пари.

Па ако сте лично заинтересовани и облагодетелствани по някакъв начин пишете по един ЛС
            ше помогнем за каузатаТарикати

кажете де ще е курсо я викам надоле

Коментар

• 12.05.2012, 23:17
              На дневна имаме тройно дъно в $26 за унция и ако слеземе още $2 от сегашните нива. това ще са ЗЛАТНИ нива за дългосрочни покупки!

Преди два дни помолих Shemata да извика едно "пууууууууууук" и ето на - дочакахме!
              На всички далновидни инвеститори - успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                Ако не беше правителството на Костов, нямаше да сме ни в НАТО ни в ЕС. Това е много работа невидима за такива като теб.
                А не съм вярвал, ,че някога ще го кажа, но е ФАКТ - дори кабинета на Станишев и 3ната коалиция беше в пъти по-добър от този мутренски кабинет. Представи си тогава колко по-добри са били кабинетите на Кобурга и Костов.
                Казах ти - тази селска пропаганда си я разправяй на съселяните си.
                Не съм на мнение че точно Станишеф и триглавата ламя са непременно по-добри от Бойко, но че Костов ни вкара и в НАТО и в ЕС де-факто си прав.
                Тъжното е че Бойко и Герберите ги манипулират обикновените хорица и дори и тези дето някога са имали шанс да поддържат истински демократично управление, стават сега маши в техните ръце.
                Seneca

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  От това правителство по добро не сме имали! Това е факт. Не ,че е стока , но подобри от тях не е имало. ако греша кажи кои са управлявали по-добре?
                  П.П. А бре Рапон, правителството ли съди престъпниците или съда? ти учил ли си нещо за разделение на власта. Съда е независима власт и Правителството нищо не може да направи там. Затова Европа ни ругае и затова се налага промяна на закона за съдебната власт. А наясно ли си ,че болшинството от висшия съдебен съвет са избирани от квотата на Първанов и тройната коалиция. и са комуняги в червата. Те просто не могат да осъдят другарите си по корупция и кражби.

4un4o, не се заблуждавай. Герб е ''б'' отбора на бсп. Ще ти припомня един безкрайно показателен случай от около два масеца. Когато излезе наяве поредното престъпление на муто шекеро в ОЦК Кърджали с неплащане на заплати с месеци, някакъв случайник назначен за министър на икономиката ни уведоми, че нямало законов механизъм циганина да бъда заставен да плати дължимото. За да е позора пълен, леля цецка от Плевен се изцепи, че призивите за инкриминиране за неплащане на заплати е ПРЕКАЛЕНО. За всичко останало няма нужда да споменавам. Реалността я виждаме всички....

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=VeBYqL8nuSw

Коментар

• Браво за което. Но това е с европейски пари, нали? Я сега ми кажи къде са 6 милярда от фискалният резерв? За 3г. всичко се изяде незнайно за какво. А доходите не са мръднали на йота, за разлика от скока в цената на газ,ток,парно и к'вото се сетиш още.
                      Та ........ The big question is - WHERE IS THE MONEY ???
                      В партийните каси на ГЕРБ - особенно яко се пълни от акцизните стоки като цигари и горива. Да те питам, знаеш ли колко % са контрабандните цигари и кой/и държат каналите ???

Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      Къде са тези 4 години бре. я посмали манго! за по малко от 1 година построи Стара Загора петолъчката. Миналата година лятото още ровеха пръстта с булдозери край Стара Загора. Сега юли ще бръмчим по магистрала до петолъчката и догодина от София до Бургас всичко ще е ток и жици. Ей това българите сме големи гадини! И Бил Гейтс да дойде да работи в България и него ще го наплюем и омаскарим както ние си знаем! Оплюхме Стойчков, Бербатов, Нешка Робева, Царя, Росен Плевнелиев, Цветанов, Борисов, Жорж Ганчев и кой ли не още. Бедни души! това сме ние!
                      Last edited by ACTA; 23.06.2012, 00:16.

Коментар

• Ако не беше правителството на Костов, нямаше да сме ни в НАТО ни в ЕС. Това е много работа невидима за такива като теб.
                        А не съм вярвал, ,че някога ще го кажа, но е ФАКТ - дори кабинета на Станишев и 3ната коалиция беше в пъти по-добър от този мутренски кабинет. Представи си тогава колко по-добри са били кабинетите на Кобурга и Костов.
                        Казах ти - тази селска пропаганда си я разправяй на съселяните си.

Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        И като са били толкова добри защо не ни направиха магистралите за 20 години, та да подпомогнат туристическият бизнес, а оставиха хората да се трепят като мухи по тесните и претоварени двупосочни пътища към черноморието. И ако въобще са направили нещо то струва минимум три пъти по-скъпо защото така се краде най лесно от държавната софра. Бойко само магитрала Тракия да направи пак е свършил с пъти в повече (за 3 години) от предишните, което ще рече и че по малко са крали управляващите.
                        П.П. Темата беше друга... Дали могат управляващите да стимулират с решенията си икономическият растеж, а вие я превърнахте в препирня.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Ето за това ни писна от герберите ....
                          Построили каруца а според думите им отиват на Марс....
                          А за икономиката най бездарният икономически и финнасов екип който и с конкурс да бяха търсили не биха събрали....
                          Погледни кой са заподозрените....
                          Божков ,Банев , Донев ,Ганчев , Павлов , Захариев .....
                          От другата страна . Бориславова ,КТБ, ФИБ ,ТИМ , Лукойл, Трасе , Главбулгарстрой...
                          Свали си очилата ....и се разходи из Северна България от Видин до Русе....
                          И не казвай че си от Герб по тъмно
                          Незнам, аз съм икономист по образование, и намирам, че този екип е най талантливият. Тръгваш да управляваш с около 3-4 милиарда скрити дългове и в същото време строи метро, магистрали, инфраструктура, при положение ,че щялата комунистическа шайка те съботира и пречи, със всякакви средства.
                          Кой продаде нефтохима за 100 милиона лева??/ Борисов ли??? или тези кадърните след Жан Виденов???
                          И друго: Пътувам всеки ден из страната и какво забелязвам: пустеещите ниви започнаха да намаляват. Сигурно пак е постижение на предишните правителства.
                          Last edited by 4un4o; 23.06.2012, 00:05.

Коментар

Не знам какъв строител е ,но статистиката говори за около 200 души по-малко загинали по пътищата ни. Това нищо ли е.?
                            Какво е постройл до сега.....Магистрала Люлин от нищото към нищото но за мен ми е удобна че хвърлиха автопотока в Люлин....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Чунчо,
                              аз ходя по Северното или на Халкидики.... Може да си хортуваме как се ремонтираха преди и как сега особенно след Девня.....
                              А за Тракия от София до Ст Загора са 250 километра и от Карнобат до Бургас 60 та Борисов за 100 километра вече четири години ни облъчва какъв строител е.....
                              Не знам какъв строител е ,но статистиката говори за около 200 души по-малко загинали по пътищата ни. Това нищо ли е.?

Коментар

Къде са тези 4 години бре. я посмали манго! за по малко от 1 година построи Стара Загора петолъчката. Миналата година лятото още ровеха пръстта с булдозери край Стара Загора.
                                Ето за това ни писна от герберите ....
                                Построили каруца а според думите им отиват на Марс....
                                А за икономиката най бездарният икономически и финнасов екип който и с конкурс да бяха търсили не биха събрали....
                                Погледни кой са заподозрените....
                                Божков ,Банев , Донев ,Ганчев , Павлов , Захариев .....
                                От другата страна . Бориславова ,КТБ, ФИБ ,ТИМ , Лукойл, Трасе , Главбулгарстрой...
                                Свали си очилата ....и се разходи из Северна България от Видин до Русе....
                                И не казвай че си от Герб по тъмно

Коментар

Working...
                                X