IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гафа ,ще го пълним ли??

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Хайде ставайте!!! Никаква дисциплина
      Дежурният краставичар да минава по спарките!

Коментар

• Хайде ставайте!!! Никаква дисциплина

Коментар

• Първоначално изпратено от skitalo Разгледай мнение
          ...
          Смятам че в понеделник сме пак надолу - не чух нищо съществено от тая среща освен че пак ще се харчат пари от правителства с неясна цел ('растеж' ...!?! ).

Шорт съм от вчера с още половин лот и си останах шорт.
          Гледам че мечките не сме толкоз много вече май, което е чудесен знак, пък де да видим...
          Май пак сме познали, защото тази вечер преди да отвори още пазара:
          http://in.reuters.com/article/2012/0...85N05K20120624
          "Luck is what happens when preparation meets opportunity"
          Seneca

Коментар

• и съм доволен.

Коментар

• здравейти пичове.миналата седмица са върнах от холандиа на бигите и пак старт връз форекса и съм доволен защото станаха 12 процента отгоре за иманяма 4 дена.бахти кефа?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                Дай тогава някакъв анализ.моля! Въпроса който разводнихме беше: могат ли европейските лидери да повишат с 1% БВП с административни мерки (икономически лостове) или немогат и как това ще повлияе на курса на еврото? Хайде ти си!
                П.П. разговора все пак е по темата защото и наш Бойко е евро лидер! Вторият след Шмеркел! само ние и те нямаме бюджетен дефицит над 3%
                и събота работиш

голям човек си ти
                голям

Коментар

наш Бойко е евро лидер!
                  Брат ми, не го разбирам фундамента и затова си мълча и чета различни мнения по въпроса .. Ако имаш да казваш нещо смислено по темата ще се радвам да го прочета, но мисля че темата е валутна търговия , а не Бойко и магистрали - все неща които ги чувам на лягане и на ставане. Приятен week-end и успехи !

Коментар

• Първоначално изпратено от victoryfen Разгледай мнение
                    Разкарайте се от тая тема !!! Моля !!!
                    Дай тогава някакъв анализ.моля! Въпроса който разводнихме беше: могат ли европейските лидери да повишат с 1% БВП с административни мерки (икономически лостове) или немогат и как това ще повлияе на курса на еврото? Хайде ти си!
                    П.П. разговора все пак е по темата защото и наш Бойко е евро лидер! Вторият след Шмеркел! само ние и те нямаме бюджетен дефицит над 3%
                    Last edited by 4un4o; 23.06.2012, 13:11.

Коментар

• Разкарайте се от тая тема !!! Моля !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Само едно за последно защото и аз имам интерест да чета че ще се качи долара а не за сегашното мекотело.....
                        Приватизацията на БТН , по високият от решеното от предните акцизи на цигарите и следващата контраанда и пълните партиини каси , сега забраната на тютюна на късове и готвеното бягство на Юрии Гагарин в Унгария....
                        Някой ще бъде съден там и няма да бъдем ние .....
                        Няма смисъл! малък си още не ги разбираш някои неща. Натиска върху правителството е огромен по всякакви линии. Много е трудно да се пребориш с корумпираните.(Никой не си дава кокала без бой) и кой ще се откаже доброволно да лапа от бюджета немъчени пари? Отговори си сам! То ще има компромати, стачки, плюнки.... и т.н. Не му е лесно на Бат Бойко. Вживява се малко в ролята на Стамболов, но онзи е режел главите от кръста а сега времената са други Демокрация е да ГЕ!
                        Ако ме вземе за един съветник, ще осъдя всички крадливи министри,не за това ,че са крали, защото никой от тях никъде не е сложил подпис под откраднатото. Ще ги осъдя за безстопанственост. За това ,че не са упражнили контрол и са разхищавали държавни пари! а това се доказва с експертни оценки!
                        Last edited by 4un4o; 23.06.2012, 12:59.

Коментар

Монти, на кои фирми е забавил плащанията. На тези които взимаха държавни поръчки и сключваха неизгодни за държавата сделки на 3-4 по високи цени без търг и после другарчетата си прибираха несметни печалби. ами много ясно. Преди да платиш държавна пара трябва да провериш кои е сключил договора и изгодна ли е офертата. и ако има мошенгия да го дадеш на прокуратурата а не да ми платиш и после с тези пари да подкупва прокурори и съдии. А нещо да кажеш за монополите и руските интереси заради които другаря станиШеф и компания винаги продават националните интереси.?? Ами криза е! който е некадърен и разчита да краде от държавната софра ще загине а който си може ще оцелее още по силен. Това е Пазара. Ти наясно ли си че през 2001 година винпромите направиха картелно споразумение и от тогава цените на гроздето поднаха 3 пъти. и сега хората са изоставили лозята и са се превърнали в шубраци.
                          Само едно за последно защото и аз имам интерест да чета че ще се качи долара а не за сегашното мекотело.....
                          Приватизацията на БТН , по високият от решеното от предните акцизи на цигарите и следващата контраанда и пълните партиини каси , сега забраната на тютюна на късове и готвеното бягство на Юрии Гагарин в Унгария....
                          Някой ще бъде съден там и няма да бъдем ние .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Чунчо,
                            Само едно ще ти кажа ...
                            Не се хваля но на нашата борса се печели лесно и предвидимо ако има ликвидност и развитие на икономика и финанси. Щом дойде на власт и почна да бави плащанията за фирми и скрита приватизация в тютюните и ЕРП избягах с 50 % от капитала на ДАХ ,сега пак се върнах и зарових в отчетите на банките и най уж проспериращи наши фирми ама то пълна трагедия........
                            Така че като икономист да ми обясниш защо е така....то борсата не е като хората но пък банките са там , ВАСВ ,ФИБ ,КОРП ,ССВ ....Цигареният сектор е там , фармацията е там ,машиностроенето е там... В момента се развиват само АДСИЦ където има кеш в наличност и готвещи ликвидация , защото утре може и да няма и да стане като с Донев и Ганчев....
                            Монти, на кои фирми е забавил плащанията. На тези които взимаха държавни поръчки и сключваха неизгодни за държавата сделки на 3-4 по високи цени без търг и после другарчетата си прибираха несметни печалби. ами много ясно. Преди да платиш държавна пара трябва да провериш кои е сключил договора и изгодна ли е офертата. и ако има мошенгия да го дадеш на прокуратурата а не да ми платиш и после с тези пари да подкупва прокурори и съдии. А нещо да кажеш за монополите и руските интереси заради които другаря станиШеф и компания винаги продават националните интереси.?? Ами криза е! който е некадърен и разчита да краде от държавната софра ще загине а който си може ще оцелее още по силен. Това е Пазара. Ти наясно ли си че през 2001 година винпромите направиха картелно споразумение и от тогава цените на гроздето поднаха 3 пъти. и сега хората са изоставили лозята и са се превърнали в шубраци.

Коментар

Гупавички , сте Другарчета, България щеше да влезе в ЕС и без Костов и без царя и Т.Н. Не ние искаме да сме в ЕС а те искат нашите стратегически позиции на Балканите. (Оттук е най прякия път за Азия)
                              По отношение на Борисов: През неговото управление за първи път една много голяма част от хората и бизнеса започнаха да си плащат някакви данъци и осиуровки ,които укриваха през предишните години. Фиксирам доходи от наем, доходи от петрол продаван на черно, доходи от туристически услуги по морето и другите курорти, осигурителни вноски и т.н. А за Ванчо циганчето, ще Ви кажа ,че всяка седмица, получаваше по едно куфарче от Капитан Андреев, предполагам че и от офицера Калотин, и други важни митнически учреждения. Ама тези куфарчета не били като на Гълабин Боевски. А паролата била: Остави го на земята до вратата, пари на ръка не вземем.
                              Та бат Ви Гойко, поопандизи някои от тези подчинени на капитан Андреев, същото стори и с няколко дузини корумпирани служители на КАТ , Русенската Митница прокурори и други Сигурно са комуняги и не щат да му пращат куфарчета
                              За да не останете в заблуждение, че правя агитация ,това са факти. Вие съдете имало ли е такива факти при предишните правителства.
                              По отношение на Пешката Каратъпагьозов. Сигурно са го настъпили по мазола,че не си плаща данъците от откраднатите пари на клиетите си, и затова така яко плюе.
                              И аз Пешка, от 3 години си плащам всичко, ама не мърморя защото така е в нормалните държави. Когато правителството строи с моите данъци -ПЛАЩАМ с КЕФ, когато ми краде данъците, спирам да плащам. Това е!
                              По отношение на евро долар: Както казах това ще се окаже финт. След обявяването на нови количествени улеснение и сигнали за сериозни мерки в еврозоната. очаквам продьлжение във възходяща посока. Дълговата криза в Европа е като джудже, спрямо тази в САЩ. и Англия, взети средно на глава от населението. Но всичко е политически финтове, за обезценяване на валутите.(Валутна война) критично е 1.2440. затваряне под него може да бутне няколко фигури надолу, но долара ще върви уверено към 2.00 Когато се изчерпят политическите ходове може би ще свалят лихвата и това ще е негативно за еврото, но не забравяйте и мераците на чичко САМ. дали ще е съгласен на паритет.???????
                              Чунчо,
                              Само едно ще ти кажа ...
                              Не се хваля но на нашата борса се печели лесно и предвидимо ако има ликвидност и развитие на икономика и финанси. Щом дойде на власт и почна да бави плащанията за фирми и скрита приватизация в тютюните и ЕРП избягах с 50 % от капитала на ДАХ ,сега пак се върнах и зарових в отчетите на банките и най уж проспериращи наши фирми ама то пълна трагедия........
                              Така че като икономист да ми обясниш защо е така....то борсата не е като хората но пък банките са там , ВАСВ ,ФИБ ,КОРП ,ССВ ....Цигареният сектор е там , фармацията е там ,машиностроенето е там... В момента се развиват само АДСИЦ където има кеш в наличност и готвещи ликвидация , защото утре може и да няма и да стане като с Донев и Ганчев....

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                                ...
                                Ти да не си радист бре ?? какви са тези точки и тирета????

Коментар

Working...
                                X