If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На базата на това в червено една прогноза и от мен - 1.36 до края на седмицата, като другото невъзможно 1.3390 е до няколко часа и в тоя ред на мисли 1.3270 въобще не е сигурно. Иначе ще е добре да продължаваш да пишеш - Такъв индикатор като теб, отдавна не е имало. Лошо ще е, ако си смениш стила , може да смениш и процента успеваемост, затова най-добре пиши в твоя си стил
поредната лекция в стил" колко мога и колко знам "Колега тук не сме да преподаваме ,а да ПРЕПРОДАВАМЕ.Усетиш ли разликата сподели я моля с останалите лектори и пуснете по некои вход за невежите и глупците като мен .протегнали ръка за милостиня в тази тема
разбира се че го постнах с голяма доза хумор,но си оставам с къси намерения и 1.36 е невъзможно, защото корекцията отдавна приключи според мен.1.2770 е целта до средата на април и после над 1.44 до края на лятото ,тук хумор няма, верваи ми.
бля как си ,гледам мърдаш това е убаво . винаги добре дошъл , и винаги критичен ако може,щото чиляк се увлича като почне да познава много.Мене ако питаш НИТО ЕДНА ВЯРНА НЯМАМ но си траи
На базата на това в червено една прогноза и от мен - 1.36 до края на седмицата, като другото невъзможно 1.3390 е до няколко часа и в тоя ред на мисли 1.3270 въобще не е сигурно. Иначе ще е добре да продължаваш да пишеш - Такъв индикатор като теб, отдавна не е имало. Лошо ще е, ако си смениш стила , може да смениш и процента успеваемост, затова най-добре пиши в твоя си стил
Коментар