Първоначално изпратено от itso78
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
STRANNIK EUR/USD - прогнози и коментари
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеами като не можеш да философстваш недей не ти се отдава
не ме карай те мисля
глей ги си параболика там и не ме хвъргай в притеснения
п.п стоне колде
кви фабрики те гонят.това кво е.нещо кат нарибута лимолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениедокторе днес имах добър форекс ден , не съм уморен и се чувствам отлично ,просто малко философствах в добрият смисъл на думата или се опитах поне
не ме карай те мисля
глей ги си параболика там и не ме хвъргай в притеснения
п.п стоне колде
кви фабрики те гонят.това кво е.нещо кат нарибута лиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеТия са другият индикатор може пък и странника да е от тяхДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеВарчевите като се изкажат и става мармалад
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеразбира се че го постнах с голяма доза хумор,но си оставам с къси намерения и 1.36 е невъзможно, защото корекцията отдавна приключи според мен.1.2770 е целта до средата на април и после над 1.44 до края на лятото ,тук хумор няма, верваи ми.Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениебля как си ,гледам мърдаш това е убаво . винаги добре дошъл , и винаги критичен ако може,щото чиляк се увлича като почне да познава много.Мене ако питаш НИТО ЕДНА ВЯРНА НЯМАМ но си траи
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеПървоначално изпратено от strannik
след 123 секунди се почва със спада. 123 122 121 .........брои. БЛЯ брои и ти.
СТАРТ
аре сега,нека да го оставим
ше падаме НаЛЕ
аре некои ше си лЕгаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеуморен си
и нямаш цел.месечна,годишна....а не сутрин и вечер
споко ще ти мине
много хубав подпис имам аМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАз пийнах 60 гр със зелена салата и се чувствам СВОБОДЕН....!!!
поне малко ни мож ли са сдържаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар