високите технологии не са лъжица за всяка уста
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
STRANNIK EUR/USD - прогнози и коментари
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениедобре ,пак го пускаммолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениене не съмМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениепуснах го получи ли го ползвам го с обикновенни баровемолим?айде нема нужда
Коментар
-
пуснах го получи ли го ползвам го с обикновенни баровеза по ясна картина ,раполагам графиката на съответната часова зона да запълни максимално екрана и по време и по амплитуда т.е. да се вижда цялата възможна историяLast edited by strannik; 25.02.2012, 10:56.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениекакво ще кажеш на лични да ти пусна предишният боб с които давах резултати и да го коментираш тук .комбинация от няколко индикатора разбира се е необходимо разчитане муако и според теб дава вярни тенденции ще го посна тук, ако някои прояви интересидеята е повече очи по малко грешкимолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениее ясно е положението сега малко назад и пак нагоре..аз лично съм скъсил 3452 с близка цел, преди това също скъсявах но всичко е затвореноLast edited by strannik; 25.02.2012, 10:15.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеДобро утро прогнози няма да давам една семица,връщам се към боба които ползвах преди ,ще поствам само входовете и изходите ми от пазара.Приятна почивкамолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от deBill Разгледай мнениестранник не входа те е провалил а изхода. и докато не осъзнаеш че входа е само едно от многото важни неща които трябва да знаеш и прилагаш ще има да патиш. Отделно трябва да знаеш че еврото много отдавна го е хванал тефлона и трябва да се съобразяваш с това.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениетова ми хареса ще го запомня уникално и вярно
в чужда тиква обаче акъл трудно се налива.явно е трябвало да го изпиташ сам на собствен гръб. дано да е за първи и последен пътТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеедин грешен вход, както вече на свой гръб разбра ,е достатъчен да ебе майката на многомесечни усилия и положителни резултати
точността на прогнозите е за анализаторите.за нас е важно да правим кинти а не да 'познаваме' capisce?Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеаз ще ти дам една,
НУЛИРАЙ СЕ,
става и с ракия
наспи се хубаво,
направи с жена си един
хубав сех и ще си като нов
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
Коментар