If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Руки подписът ми е сентенция от едно явление в Русия с име юродство или юродивство,
което в основата си е вярващ с маска на идиот . така че не си далече от заключенията
изключително доброжелателен съм. дано прозреш отвъд иронията
връщам се от там , на където си се запътил
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Руки подписът ми е сентенция от едно явление в Русия с име юродство или юродивство,
което в основата си е вярващ с маска на идиот . така че не си далече от заключенията аиде че идва момента за вход след малко
До новия в занаята КРАСИ."ЩО ДИРИШ ТУКА БРЕ, ВЕДНАГА ТЕГЛИ ВСИЧКО И ДА НЕ СЪМ ТЕ ВИДЕЛ ПОВЕЧЕ."след време да почерпиш непременно и мене ме навикаха в началото, но аз не ги послушах и сгреших не толкова финансово
Здравей Странник, аз съм нов в занаята и ви следя мненията, но това не го разбрах добре, искаш да кажеш, че сега ще обърне тренда чак до 3300? Може ли да разясниш...?
Краси.
ако видя на 1 мин ,червен бар да преминава с тяло движение средно 189 и се отдалечи посока юг на 13 пипа от него , влизам къс за 3301 като по пътя може да корегирам момента е близо[/QUOTE]
Мерси много, аз те имам за много далновиден ИГРАЧ, за другите не мога да кажа нищо, освен за РЕДА - той също е ....
майсторлука е , не да ги увеличиш 5-10 пъти за отрицателно време, това всеки идиот с малко късмет го може , а да успееш да ги опазиш , след като вече си ги направил ..........
дотогава си просто един комарджия дет си губи времето пред талавизора и си мисли , че прави нещо
ааа не, идиота не може да ги направи ,може обаче да ги изгуби
пп и понеже стана въпрос за пазара, имам някъкво усещане, че тези нива 34+ ще ги напускаме вече връщаики се в реинджа под 3300ще го отиграя .като ще изчакам на 1 мин, бара да премине с тяло средно движение 189 посока юг и да се отдалечи от него на 13 пипа Руки това в книгите го няма
Здравей Странник, аз съм нов в занаята и ви следя мненията, но това не го разбрах добре, искаш да кажеш, че сега ще обърне тренда чак до 3300? Може ли да разясниш...?
Краси.[/QUOTE]
ако видя на 1 мин ,червен бар да преминава с тяло движение средно 189 и се отдалечи посока юг на 13 пипа от него , влизам къс за 3301 като по пътя може да корегирам момента е близо
.....................
Руки преди коледа с 400лева ги докарах до 3800 за един месец ,така, че няма невъзможни неща падаш ,ставаш знаеш как е докато разбереш че всичко е преходно , а ти вече гониш петдесетака "Б" ГРУПА , така да се кажеОптимистите ща кажат" дааа ама и там футбол се игре" играе се да, ама всеки мач е прощален
майсторлука е , не да ги увеличиш 5-10 пъти за отрицателно време, това всеки идиот с малко късмет го може , а да успееш да ги опазиш , след като вече си ги направил ..........
дотогава си просто един комарджия дет си губи времето пред талавизора и си мисли , че прави нещо
пп и понеже стана въпрос за пазара, имам някъкво усещане, че тези нива 34+ ще ги напускаме вече връщаики се в реинджа под 3300ще го отиграя .като ще изчакам на 1 мин, бара да премине с тяло средно движение 189 посока юг и да се отдалечи от него на 13 пипа Руки това в книгите го няма[/QUOTE]
със форекса установих едно основно правило "глупавите и умните винаги губят еднакво.Само хитрите, и то хитри колкото пазара не повече,печелят"може да влезе в употреба като "странното правило на странник"
пп и понеже стана въпрос за пазара, имам някъкво усещане, че тези нива 34+ ще ги напускаме вече връщаики се в реинджа под 3300ще го отиграя .като ще изчакам на 1 мин, бара да премине с тяло средно движение 189 посока юг и да се отдалечи от него на 13 пипа Руки това в книгите го няма
мина през късмета на новобранеца
сега остава якото четене и учене следващите няколко години
никакво четене ,ако изпразня акаунта чао , макар че да си призная, сте здрава компания още малко и влизам в сезона на моят бизнес, така че и време няма да има рано е да се вдига бяло знаме , мисля че шоуто предстои
Руки преди коледа с 400лева ги докарах до 3800 за един месец ,така, че няма невъзможни неща падаш ,ставаш знаеш как е докато разбереш че всичко е преходно , а ти вече гониш петдесетака "Б" ГРУПА , така да се кажеОптимистите ща кажат" дааа ама и там футбол се игре" играе се да, ама всеки мач е прощален
още малко ми остава и ще почнаако трябва да съм сериозен,демо не съм търгувал и няма да търгувам. по скоро ще се разделя с форекса.ще цъкам малкото което ми остана ,да видим
мина през късмета на новобранеца
сега остава якото четене и учене следващите няколко години
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар