Първоначално изпратено от kotara22
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
STRANNIK EUR/USD - прогнози и коментари
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеот 94 влиам къс за 3301 ако доиде пак, или от 3417 дълъг за 3460Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеако не се върнем под 3300 до сряда 3700 е на редLast edited by strannik; 28.02.2012, 18:26.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеБех дълъг ...
после скъсих (залових)
...
сега пак съм дълъг от 28Last edited by strannik; 28.02.2012, 18:07.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениев каква посока си
после скъсих (залових)
...
сега пак съм дълъг от 28Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЗеми му обясни на ОНУЙ КОСМАТОТО-що е то селстоп и какво става ако се задействат много такива на дадено ниво,щото аз нЕмам нерви,не възприема и туйто.Чак аз го разбрах,докато му обяснявам,а то не ще и не ще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНа твА 1.3444 ше му е.а майката ти казвам !!!
С целото си .... сърце !!!Last edited by strannik; 28.02.2012, 16:58.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениепуснете некоя мисъл и за курсо
С целото си .... сърце !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеСменям чакащата селл от 3474 на 3530 за 3380 и ви оставям да съ борите
И един сел стоп от 3360 за 3330Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеСменям чакащата селл от 3474 на 3530 за 3380 и ви оставям да съ борите
И един сел стоп от 3360 за 3330Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
Коментар