Първоначално изпратено от spas1spas
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
STRANNIK EUR/USD - прогнози и коментари
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнениенапротив,тогава съм най-адекватна
гледай и ще видишДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнениеЛегнала съм си с чаша червено вино и чакам да умра
...че да не я спасявам АЗ че ще стане хубаво лошо
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеТИ КАТО ПИИНЕШ НЕ ЗНАЕШ КАКВО ПРИКАЗВАШ
гледай и ще видиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение1.3390Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеслед 123 секунди се почва със спада. 123 122 121 .........брои. БЛЯ брои и ти.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнениеЛегнала съм си с чаша червено вино и чакам да умраМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеТц, тц, мноу си добър! "Прогнозата" ти супер погрешна, но иначе си "хванал покачването". Наобратно мен ако питаш, хехе... От седмица-две имаш само една вярна прогноза и дано не търгуваш това, което пишеш във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от spas1spas Разгледай мнениеУФФ,АМА ТУЙ ЕВРО НЕ МЪРДА...ДАЛИ ДА ВЗЕМА ДА СИ ОБЪРНА И ДА ПРОДЪЛЖА С ДЪЛГИТЕ...МОЖЕ ЛИ ПРОФЕСИОНАЛНО МНЕНИЕLast edited by strannik; 26.03.2012, 19:17.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеТц, тц, мноу си добър! "Прогнозата" ти супер погрешна, но иначе си "хванал покачването". Наобратно мен ако питаш, хехе... От седмица-две имаш само една вярна прогноза и дано не търгуваш това, което пишеш във форума.Last edited by strannik; 26.03.2012, 19:13.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеедна забележка,ако може. "и като падне , а не, и ако падне
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеДОБРЕ СЪМ хванах и покачването ,мисля да слизаме отново.;даже влезнах късо от 3318 със стоп 3355 и цел 3202
Коментар
Коментар