Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеседете и си мислете
УспехЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеоще вчера и аз се разколебах и то добре че пълзящата секирка ми помогна,че сериозно взеха да ми се привиждат едни нива над 2830 пък индикаторите показваха едни дивергенции за надолу..............абе малко шашава работа е според мен
в близките минути и 1.28333, че и 1,29 дажеЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
нема бе, споко
полу4ават се разни
кулизии, като
"извращения в ремса"
един по желание, казах
да го напиша 100 пъти ли квоИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
много зацапана картина е по всички фреймове и фреймчета и според мен поне тези дивергенции на индикаторите са си сигнал с който немога да не се съобразя но пък като гледам това 2720 много държи и не пуска за надолу,а както казвате тук като седи човек и си мисли не е ли възможно от низходящия тренд на дневна да се излезе и с продължителен рейндж 2660-2820!!!!
ама както се изразявате тук "седя и си мисля" е пия кафета
Коментар
-
нема бе, споко
полу4ават се разни
кулизии, като
"извращения в ремса"
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеhttp://www.youtube.com/watch?v=th4k0QpwPuM
кат гледам КУРсът, някой трябва ми се извинява
един по желание да не посочвам
само косматотода ней,че то ше ме почне с шамари
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=th4k0QpwPuM
кат гледам КУРсът, някой трябва ми се извинява
един по желание да не посочвам
само косматотода ней,че то ше ме почне с шамари
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМалко над 1.2790 затворих двете дълги.
Писна ми
Тез с тез рейтинги ми мътят водата
Коментар
-
в казармата имахме една старшинка около 130кгстрашен тип.хвана ни да бягаме нощем по дискотеки с още един умник
.на следващото му дежурство бях забравил вече. по обед ,както си седим ,ВИКА той.СТРОЙ се.стари ,млади(аз от младите)
всички с противогази, обиколки на стадиончето заради нас двамата ,температура около 40 градуса
бягам аз и си мисля:от задника ми капе пот.кво ли ще стане с вратния ми кабел като свърши бягането
претрепаха ме от бойтъй че.....ФНИМАФАЙ Странник
Last edited by andi; 18.01.2012, 11:16.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
няма бягаме всички тука заради тебе
ко продалжаваш да се ежиш мой ни измислят за десерт лицеви опориИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар