If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Курса е добутан в центъра,както се казва и едни + - 100 пипона са предвидени от сценаристите.Тече финна настройка на "ботовете" да изкарат някой пипоняк от плебса.
Сега какво чакаме,да каже някой че ще има промяна в лихвената политика предвид положителните данни от САЩ.Или че на този етап промяна в лихвите няма да има но предвид сигналите на възстановяване ,се очаква преразглеждане на лихвените нива.
И нищо да не кажат ,бурята в чашка вода е гарантирана
Пуканки,семки и на първия ред да видим кой от ордерите ще излезе първи
Ot31.26 каси стопа на 31.92.... За формиа далги внимавайте....може касо и от тук .....но касите се ис4ерпаха.... Готвисе за 2 дано......ипулса е доста силен на далгите
Пенчев и аз вече минавам на бира, и каквото кажеш да подкрепяме съм съгласен,важното е да не крепим само
Американската сесия -за американците!
Ние сме европейци от фамозния клуб на богатите ЕС и вече е редно да си пием питието.Наздраве!
Китайците да му мислят,дет трябва да стават посред нощ да къртят пари!
А аз пък при така развилата се ситуация смятам да си отворя еднъ биричка и с всички сили духом да подкрепям американските другари късаци в неравната им борба с китайския еврофилизъм,докат го докарат докъм 3000
Пенчев и аз вече минавам на бира, и каквото кажеш да подкрепяме съм съгласен,важното е да не крепим само
Коментар