Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеПроцедирах спрямо старата мъдрост .Щом ти се види дълго влезни му късо от 3080 за 2999Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеможе и от 80 нивата да тества дъното от днес , ако не, от 3102 ще го тества
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнениеРеде ко напраи затвори ли, аз затварям 100 пипоняЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеМамка му не ми се влиза дълго ,ама на сички до 1 час ми се мерка дълго за 3111Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Мамка му не ми се влиза дълго ,ама на сички до 1 час ми се мерка дълго за 3111Last edited by ingivo1; 13.03.2012, 16:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеНа 1,3105 затворих късата си на +15 пипа заради обаждане от приятел за кафе. Правило номер едно - никакви приятели докато играеш на борсата. Това кафе е най-скъпото което съм пил досега....НИКАКВИ ПРИЯТЕЛИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеПри развилата се ситуация ще чакам 1,3085Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
Само че не ми се хващат падащи ножове та ще сложа отложена къса от там, ако не стигне, живи и здрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениевреме е за дълги - цел 1,3095
+1
Само че не ми се хващат падащи ножове та ще сложа отложена къса от там, ако не стигне, живи и здрави.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
Коментар