IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
    На 1,3105 затворих късата си на +15 пипа заради обаждане от приятел за кафе. Правило номер едно - никакви приятели докато играеш на борсата. Това кафе е най-скъпото което съм пил досега....
    няма нищо,чакай втората вълна

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
      Процедирах спрямо старата мъдрост .Щом ти се види дълго влезни му късо от 3080 за 2999
      и аз съм вече отново къс за 2985
      Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
        може и от 80 нивата да тества дъното от днес , ако не, от 3102 ще го тества
        Процедирах спрямо старата мъдрост .Щом ти се види дълго влезни му късо от 3080 за 2999
        Анализи EUR/USD

Коментар

• На 1часова графика индикаторите започват да излизат от свръх продадено има смело купуване на евро-долар

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
            Реде ко напраи затвори ли, аз затварям 100 пипоня
            1,30999
            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Довечера ли ще е вихрушката?

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                Мамка му не ми се влиза дълго ,ама на сички до 1 час ми се мерка дълго за 3111
                може и от 80 нивата да тества дъното от днес , ако не, от 3102 ще го тества
                Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Мамка му не ми се влиза дълго ,ама на сички до 1 час ми се мерка дълго за 3111
                  Last edited by ingivo1; 13.03.2012, 16:37.
                  Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
                    На 1,3105 затворих късата си на +15 пипа заради обаждане от приятел за кафе. Правило номер едно - никакви приятели докато играеш на борсата. Това кафе е най-скъпото което съм пил досега....
                    Ей голем си НИКАКВИ ПРИЯТЕЛИ
                    Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                      При развилата се ситуация ще чакам 1,3085
                      А аз пък при така развилата се ситуация смятам да си отворя еднъ биричка и с всички сили духом да подкрепям американските другари късаци в неравната им борба с китайския еврофилизъм,докат го докарат докъм 3000
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• На 1,3105 затворих късата си на +15 пипа заради обаждане от приятел за кафе. Правило номер едно - никакви приятели докато играеш на борсата. Това кафе е най-скъпото което съм пил досега....
                        Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение

Само че не ми се хващат падащи ножове та ще сложа отложена къса от там, ако не стигне, живи и здрави.
                          При развилата се ситуация ще чакам 1,3085

Коментар

• Митовете за златото са много,отколкото действителната му стойност.Да не говорим че тази цена на златото е плод на спекулативна размяна на хартийки,което е много далеч от реално търсене и предлагане..........ама това разбира си е мое мнение........

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                              време е за дълги - цел 1,3095

+1

Само че не ми се хващат падащи ножове та ще сложа отложена къса от там, ако не стигне, живи и здрави.
                              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• но такава голяма
                                разлика в полза на плат
                                не е имало, сидиесите

Коментар

Working...
                                X