то
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеТо сега няма проблем да направи
в близките минути и 1.28333, че и 1,29 дажече даж и легендарното мож да стигне
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениее що бърза да ззатвориш дългите на 2790( аз на 2808)Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеТо сега няма проблем да направи
в близките минути и 1.28333, че и 1,29 даже
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеСедях и измислих,че да ти е така оцветена графиката и да не те заболи главата ....сигурно я поглеждаш от дъжд на вятър.
и се разколебах признавам си за дълги и докато лафя с един колега /за основната ми работа/тя цената заминала и пак се потапям в размисли и страсти а пък закъснял пътник за никъде не бърза нали така............................
Коментар
-
е що бърза да ззатвориш дългите на 2790( аз на 2808)
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение1,28333
Сега е време за 1,28888
Дерзайте !!!http://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
1EURUSD - Еврото поскъпва с близо половин цент спрямо щатския долар получавайки подкрепа от предложенито на МВФ да повиши ресурсите за отпускане на кредити до равнище от 1 трилион щатски долара.
Varchev Finance
Last edited by Fi4eto; 18.01.2012, 12:30.Деградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеТаман ще има повече за скъсяване..
Сега е време за 1,28888
Дерзайте !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеоще вчера и аз се разколебах и то добре че пълзящата секирка ми помогна,че сериозно взеха да ми се привиждат едни нива над 2830 пък индикаторите показваха едни дивергенции за надолу..............абе малко шашава работа е според менме изпревари!!!Шашава работа!!!
Коментар
Коментар