IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дайте линк за изказването
    Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Ивайло какво 6те има в и 15
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Ордерчетата са късо от 3091 за 30 пипона и дълго от 3127 пак за 30 пипончета ,стопчета по на 10 пипса,Пускайте топчето и завъртайте рулетката

Коментар

• Курса е добутан в центъра,както се казва и едни + - 100 пипона са предвидени от сценаристите.Тече финна настройка на "ботовете" да изкарат някой пипоняк от плебса.

Коментар

• Сега какво чакаме,да каже някой че ще има промяна в лихвената политика предвид положителните данни от САЩ.Или че на този етап промяна в лихвите няма да има но предвид сигналите на възстановяване ,се очаква преразглеждане на лихвените нива.
            И нищо да не кажат ,бурята в чашка вода е гарантирана
            Пуканки,семки и на първия ред да видим кой от ордерите ще излезе първи

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
              В 20.15 или в 21.15 е часът на "купона" тази вечер?
              След 15-тина мин мисля.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• В 20.15 или в 21.15 е часът на "купона" тази вечер?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Много ми харесва малко дълго, стопче към 3085 некъде, таргет към 3165. Дау зверски е забичил.
                  Даже не толкова малко
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Много ми харесва малко дълго, стопче към 3085 некъде, таргет към 3165. Дау зверски е забичил.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнение
                      Това да не отиграват предварително лехвите в Сащ че такива покупки при евро-долар
                      И на мен на тва ми прилича
                      Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Това да не отиграват предварително лехвите в Сащ че такива покупки при евро-долар

Коментар

• Трипате вра6та над 1.31 ако то стане подкрепа 6те видим тест на 34

Коментар

• Ot31.26 каси стопа на 31.92.... За формиа далги внимавайте....може касо и от тук .....но касите се ис4ерпаха.... Готвисе за 2 дано......ипулса е доста силен на далгите

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                              Пенчев и аз вече минавам на бира, и каквото кажеш да подкрепяме съм съгласен,важното е да не крепим само
                              Американската сесия -за американците!
                              Ние сме европейци от фамозния клуб на богатите ЕС и вече е редно да си пием питието.Наздраве!
                              Китайците да му мислят,дет трябва да стават посред нощ да къртят пари!
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                А аз пък при така развилата се ситуация смятам да си отворя еднъ биричка и с всички сили духом да подкрепям американските другари късаци в неравната им борба с китайския еврофилизъм,докат го докарат докъм 3000
                                Пенчев и аз вече минавам на бира, и каквото кажеш да подкрепяме съм съгласен,важното е да не крепим само

Коментар

Working...
                                X